Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość gość ja
XEN-owszem, tylko później trzeba się nagłowić jak takiego łowcę utrzymyć (nie z finansowego punktu widzenia). Chyba najlepiej jest być sobą. Wtedy nie trzeba udawać, łowić i martwić się :-) Eddek- fajnie że jestś taki wyrozumiały, a co podofilii, to cuż, są ludzie i są parapety. :-) jakie plany z rana? Ryby? Czy się przejadły? :-)

gość ja dziś XEN-owszem, tylko później trzeba się nagłowić jak takiego łowcę utrzymyć (nie z finansowego punktu widzenia). Chyba najlepiej jest być sobą. Wtedy nie trzeba udawać, łowić i martwić się usmiech.gif x To nie tak,rzecz w tym by łowca uświadomił sobie,że z własnej woli stał się zwierzyną łowną.Aspekt finansowy nie ma znaczenia,choć może ma w tym chorym świecie.Załóżmy,że nic mu nie brakuje,jeśli chodzi finanse.

Gość edekzfabrykikredek
Na grzybki wyskocze jak przestanie padac, bo leje calą noc. Ajak nieprzestanie to tv i gnije w wyrku caly dzien:-)

edekzfabrykikredek dziś Na grzybki wyskocze jak przestanie padac, bo leje calą noc. Ajak nieprzestanie to tv i gnije w wyrku caly dzienusmiech.gif x Po deszczowej nocy zbiory pewne:).

Gość edekzfabrykikredek
Tak mysle. A smaczysko na sos grzybowy mam przeokropne:-)

Gość gość
Na masle z cebulką dusze,ziele listek ,smietana pod koniec piepszu dosypie. I chlebem wtrynia ,MNIAM:-)

gość dziś Na masle z cebulką dusze,ziele listek ,smietana pod koniec piepszu dosypie. I chlebem wtrynia ,MNIAMusmiech.gif x Moja mama tak robiła kurki:).

Gość gość
Kurki są ponoc wielokrotnego uzycia hahaha ,niestrawialne:-)

gość dziś Kurki są ponoc wielokrotnego uzycia hahaha ,niestrawialneusmiech.gif x Kurki w postaci grzybów zawsze smakowały mi tak samo dobrze:).

Gość edekzfabrykikredek
Siadla mi bateria a kabel mi do loza niesiega. Zmroze oko na chwile. Tym czase pa:-)

Gość gość ja
Internet padł. Dobrze że moje życie nie jest uzależnione od tego cholerstwa bo też bym padła :-) X XEN-względem złowionego łowcy, czyli odwrotna psychologia :-) Twój młody ma duże poczucie humoru . Przyznam się że nie wiele z tego zrozumiałam. Jestem lata świetlne w lingo (mój zaśmieca mnie parodiami z podkładem innych głosów :-) ). X Eddek, życzę dobrego grzybobrania. Ino się nie otruj! Ty to masz chłopie ciekawe urozmaicenia a jak raz na kanapie zagnijesz to Ci się należy :-) Moja mama też tak kurki robiła. Lubię rydze pieczone na blasze tylko że takie jadłam eony lata temu. Tutaj piec z blachą widziałam tylko w muzeum, a patelnia odpada :-) X 3:11-naście nie śpij bo Cię okradną :-) Niespodziankę obiecałeś, a teraz zwiałeś. Nie ładnie! X Pozdrawiam, trzymajcie się :-)

Gość gość ja
No i co? Znowu mam sama do siebie gadać? LOL Wiem, dzisiaj DOPIERO Czwartek (Piątek po drugiej półkuli)... nuż widelec ktoś nie śpi? Xen? :-)

Jakoś wykruszyło się tutejsze towarzystwo,no same jesteśmy.

Gość gość ja
Hej XEN :-) Noooo, na to wygląda. "typowo" dla płci "brzydkiej"...uciekli :-) Wczoraj obejrzałam niby fajny a niby trochę smutny film. Na końcu okazało się że był historią prawdziwą. Może słyszałaś o chłopaku ( w sumie dorosłym mężczyzną- Frederic Bourdin) ? Swojego czasu było dość o nim głośno ale nie skojarzyłam (nie mam TV, tylko takie oprogramowanie z filmami poprzez internet)

A tytuł filmu?Nazwisko kojarzę,jednak trudno mi przypisać

Gość gość ja
Nie wiem jak na PL (bo tytuły często nie są przetłumaczone zbyt dokładnie) , ale na Ang."Chameleon" (Kameleon ?) 2010.

Filmu nie widziałam,jednak wiem o co chodziło podszywał się pod zaginione osoby{dzieci}

Gość gość ja
No, dokładnie. Trochę dziwne ile jest ktoś w stanie "cyganić" za choćby namiastkę rodzinnej miłości :-) A Ty? Obejrzałaś coś ostatnio? Oczywiście jeżeli masz ochotę pogadać bo wiesz....Kafe miewa czkawkę a Ty możesz nie mieć także i ochoty :-)

Ostatnio mąż podesłał mi film o tytule sygnał,polecam:)

Jak widać na razie wszystko dobrze działa,kiedy przestanie obejrzę polecony przez ciebie film.

Gość gość ja
Chętnie obejrzę ale zapytam..... "na sygnale" to produkcja PL?

Wpisz w wyszukiwarkę sygnał film,wyświetli się właściwa odpowiedź,to nie jest polska produkcja.

Film z 2014 roku.Oryginalny tytuł"the signal"

Gość gość ja
Coś w podobny deseń (chodzi o film ....jak by to nazwać...psychologiczno-paznokcio-obgryzowy? Nie horror!) O nazwie Jashua. Czyli dzieciaku manipulańcie. Nie pamiętam czy też prawdziwa historia czy nie, ale co mnie w tym filmie powaliło to to....że ja znam takiego dzieciaka w realu!!! Nie mam zamiaru Ci tu wypisywać listy jakichś filmów, tak tylko sobie z Tobę "gadam" i miło jest gdy ktoś coś podrzuci :-) Ogólnie, zwykłe reality show mnie nie interesują. Ani dzienniki bo wiecznie tylko pokazują sensacje kto kogo zabił i takie tam. Lubię swój mózg taki jaki jest. Nie zbyt "zaśmiecony" :-)