Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość trzecia jedenaście
Ale lodu nie ma na rzekach i stawach, jeziorach, pogodę masz prawie wiosenną to wędkować możesz i nie wypieraj się zimą :Dedkuzfabrykikredek, robisz sobie luźne żarty :D a to poważne forum.

Gość edekzfabrykikredek
Zagraniczna dziewczyna jestes. Niepamietam czy mezatka. Jestem otwarty. Widze ze lubisz se chlapnać. Jak bedziesz w kraju to mozemy sie na riki tiki tak ,umowić:-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, przecież to ten sam edekzfabrykikredek, nie poznajesz po ułańskiej fantazji ?:D

Gość gość ja
Eddek, Chlapnąć nie znaczy że zawsze z alkoholem. Ja też jestem otwarta ale zwarta :-) Do kraju się nie wybieram póki co. Dziękuję za "zaproszenie". Jednak co do riki tiki...Chłopie, nie dał byś rady. Wybredna jestem i baaardzo wymagająca :-) 3:11-naście, na Kafe nigdy nic nie wiadomo. Kiedyś Eddek pisał bardziej składnie.

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, mówię Ci, że to edekzfabrykikredek, nie oduczył się pisać łącznie ''nie'' z czasownikami :).

Gość edekzfabrykikredek
Ło rany zawsze bylem osiolkiem :-) dlatego w bzykaniu jestem lepszy niz w ortografi:-) nad wodą tez ortografi sie nieuczylem tylko rybska lapalem,niektore za kudlate myszy:-)

Gość trzecia jedenaście
edekzfabrykikredek aha... rozumiem :D. To znaczy nie rozumiem :D.

Gość gość
3,11 nieprzejmoj sie z czasem pojmiesz:-)

Gość gość ja
Eddek, łapałeś ryby z...kudłatymi myszami?! To musiały być jakieś "Eddkowe gatunki" :-) Strach się bać :-) 3:11-naście, nie zwracam uwagi na czasowniki bo i mi często suę zdarzy strzelić ortograficznego byka :-) XEN znikła, szkoda :-( Na mnie czas. "Kochanek" czeka na pieszczotki. Dobranoc bractwu. Zdrówko i do następnego razu? Cheers :-) P.S. Eddek, chcę zobaczyć fotkę ryby z kudłatą myszą :-) Nuż widelec niechcąco odkryłeś jakiś nowy egzotyczny gatunek? Dobranoc lub dzień dobry. Miłego dnia i paaaaa

Gość gość
Jest taki gatunek . Zarosnieta ma ale maly ogonek i capi rybami:-)

Gość trzecia jedenaście
odpowiadam: cha cha cha cha w nawiasie

Gość trzecia jedenaście
Trzecia jedenaście z tej strony.

Gość edekzfabrykikredek
Siemasz, jak tam z tym?:-)

Gość trzecia jedenaście
Powoli opuszczam stronę,

Gość gość ja
3:11-naście, zabrzmiało jakbyś do zakonu odchodził :-) A tak poważniej, to znaczy że sklep zamykamy i się żegnamy? Wobec tego dziękuję za wesołe pogaduchy Tobie, XEN i Eddek. Zyczę miłego żywotu i jak najwięcej radości.

Gość trzecia jedenaście
gość ja :), niezły humor... tak do zakonu krzyżackiego ;).

Gość trzecia jedenaście
przeszło? nie przeszło?

Gość trzecia jedenaście
OK wpisy weszły.

Gość gość
"Przeszło" iiii..."poszło" :-) :-) :-) :-) :-) Pora na spacerek z Kochankiem. Tak że Dobry wieczór i... dobranoc :-)

Gość trzecia jedenaście
Cześć/ dobry wieczór/ dzień dobry. Ale dużo wesołych, uśmiechniętych buziek. No to ja tak, :) x 5

Gość gość ja
:-) X 5 No ba! Jak do zakonu (yyyy...krzyżackiego) to jak?Bandera, na konika i w drogę " Wio! Wiśta czy...hejta"? A może "prrrr.." Nie jestem pewna ale tak mi coś prześwituje z dzieciństwa :-) A tu coś na odprężenie. https://youtu.be/1lyu1KKwC74 Pozdrawiam :-)

Gość trzecia jedenaście
5 x :), Gość ja... nie wiem czy ''wio'' czy ''wiśta''. Może wiśta wio ? ;). Nie wiem czy bandera... Urlicha von Jungingena zapewne nie spotkam ;). Zresztą mam awersję do wojen. Wybieram ''Pana samochodzika i templariuszy'', cały film https://www.youtube.com/watch?v=YxlbiI6wFQI ;). :) x 5

Gość gość
3:11-naście Buahaha Łooo Matuluuu, Nie strasz! Pamiętam "Pana samochodzika...."?! Kurcze...kiedy to było?! Seria w biało-czarnym kolorze a ja myślałam że myśmy byli za biedni na "kolorowy telewizor" :-) :-) :-) :-) :-) Dzięki :-) P.S. No raczej go nie spotkasz a przy okazji...skoro nie lubisz wojen , ominąłeś bitwę pod Grunwaldem :-)

Gość trzecia jedenaście
Gość ja :) x 5, przypadkowo znalazłem ciężki kawałek czarnego humoru, satyra na politykę, polityków i historię, gdzieś od 20 minuty będzie o krzyżakach ;), czyli ''mądry'' ''13 posterunek 2 - odcinek 18'' https://www.youtube.com/watch?v=nvTs4zX4L2M, Poczekam na Twoje refleksje ale zakładam z góry, że tryśniesz śmiechem.

Gość gość ja
3:11-naście...właśnie niedawno skończyłam wycierać klawiaturę! Zakrztusiłam się i olałam klawiaturę. Wiesz jak pepsi potrafi się kleić? Obejrzałam "ciężki kawałek" i umieram ze śmiechu. Wspaniała parodia odzwierciedla historię (zeszłą i...obecną) . Buahaha :-) x10 Zaciekawił mnie ten kawałek. Chętnie obejrzę inne. PL komedie zawsze były śmieszne. Ty jak coś znajdziesz....to można być pewnym że będzie super dobre. Dzięki. Normalnie rżę jak koń :-) Kurde, klawisze się zacinają. Bądę musiała to jakoś "odessać" i dokładnie "wymyć". Ale mnie urządziłeś! Hi..hi..hi..

Gość gość
polaczki czemu jesteście szmatami?

Gość trzecia jedenaście
Gość ja :), wiem jak pepsi potrafi się kleić... podobnie jak coca-cola ;). Kolejny kawałek czarnego humoru i bardzo ciężkiej satyry na politykę i polityków ( dokończenie tematu krzyżackiego ), Zacznie się Toruniem a skończy na wątpliwym malarstwie. ''13 posterunek 2 - odcinek Matura 19 część 2'', https://www.youtube.com/watch?v=qd_PatjRFjg Mała prośba, jakbyś była uprzejma nie pozalewać i nie posklejać klawiszy do końca po to żeby móc odpisać to byłbym wdzięczny ;).

Gość trzecia jedenaście
Gość ja, :O, co to (?)... klawiatura chyba zalana.