Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość gość ja
"....czy ty nie widzisz, że są tacy, którzy chcą, żebyśmy pozabijali się żeby ja zabił ciebie żebyś ty zabiła mnie żebyśmy żyli w strachu całe noce i całe dnie ...." X X Hmmm...nie sądzę aby to podał 3:11-naście. Kurcze...nie mam zamiaru nikogo ukatrupiać! A że reszta się bije...no cuż. A! I nie stracham się. Moja C.C dodaje mi "odwagi" hi..hi..hi.. Hejka XEN- no to fajnie że kociaki znalazły domek :-) Kocica teraz spokojniejsza czy nadal "tłucze" się po dachu? :-) Hej 3:11-naście Wszystko leci zgodnie z planem Cheers panie i panowie :-) P.S. Z podszywami nigdy nie wiadomo. Komuś najwyraźniej się nudzi i mąci :-(

Gość trzecia jedenaście
Za chwilę wejdę w kolor niebieski. Drink dla Gość ja i dla Ciebie.

No jeśli chodzi o nawyki kocicy, to siłą rzeczy nawyków nie można zmienić:). Zniwelować częstotliwość, no może da się w jakimś stopniu:D.

Jak to jest możliwe, że mogłam napisać dwa posty w jednej minucie?

Gość gość ja
XEN "...My long suffering friend We'll be reborn again Right here where everything ends" X No co was wzięło na jakieś czarne humory? Zmówiliście się czy jak?! "Umarł ktoś"? Kurde, "death and suffering"! 3:11-naście dziękuję, chętnie pochlupkam. P.S. Ten e-mail to Twój? Bo się chyba wygłupiłam i...napisałam! Łooo jesu :-)

Chodzi o muzykę, źle interpretujesz feniks odradza się z popiołów,.Dla mnie to doskonały utwór:)

Gość Lubiącymuzykę
Zapraszam Gość ja do Muzycznego Klubu :).

Gość Lubiącymuzykę
Żeby nie było wątpliwości - trzecia jedenaście.

Nie ma wątpliwości:), a temat?

Gość gość ja
XEN- to był żart z mojej strony :-) Nawiązywałam do poprzedniej piosenki i tej "Twojej". Obydwie "za ciężkie"namoją łepetynę :-) Cheers jeżeli też coś chlupkasz? Lubiącymuzykę...zapraszasz mnie? A z jakiej to okazji? Można wiedzieć? Zdrówko :-)

Gość Lubiącymuzykę
Xen, czy byłabyś uprzejma podpowiedzieć ( jeśli wiesz ) dlaczego nick jest w kolorze pomarańczowym ?

Przy zalogowaniu pierwszy post i twój nick wyświetla się na pomarańczowo, kolejne posty powinny być wyświetlane pod twoim autorstwem{nick niebieski}

Gość Lubiącymuzykę
Gość ja, a tak zapraszam :). do Xen: w temacie jest Roger Waters i Pink Floyd, i ''The Wall'', koncert z Berlina.

Nie zalogowałeś się:), no na to wychodzi:).

Dobra postaram się odnaleźć ten temat:).

Gość gość ja
Lubiącymuzykę, wobec tego dziękuję :-) To już bardziej moje klimaty. XEN- nigdy nie słyszałam tego zepołu, ani tych które pokazują się z boku na youtube. Boszszszeee, starzeję się! o co? Nikt nic nie chlupka? 3:11-naście, wcięło Cię?

Gość ja temat jest na uczuciowym:), zajrzyj tam.

Gość gość ja
XEN- wybacz, nie kumam. Nie widzę "uczuciowy" tylko ..felietony, zdrowie i uroda, seks i związki, styl życia , kultura, kuchnia, TV, forum. No może ja z tych nie kumatych albo za dużo C.C? :-) Nie zanam się na tym (ani innym) forum.

Życie uczuciowe miałam na myśli:), ale autor nie przeprowadził się.

Gość ja, e-mail brzmi: trzeciajedenascie@o2.pl Poprzedni był dla Klubu Muzycznego ale Xen uciekła. Xen, jak widzisz jestem już na niebiesko.

Gość gość
Hmm...e-mail jest taki sam jak poprzedni i nie wiem o co chodzi. XEN- nadal nie kumam. Sorry. Pożegnam się na dzisiejszy dzień/noc :-) Dobranoc albo Dzień Dobry, w każdym bądź razie, miłego dnia :-)

gość dziś Hmm...e-mail jest taki sam jak poprzedni i nie wiem o co chodzi. XEN- nadal nie kumam. Sorry. Pożegnam się na dzisiejszy dzień/noc usmiech.gif Dobranoc albo Dzień Dobry, w każdym bądź razie, miłego dnia usmiech.gif x Jesteśmy na dyskusji ogólnej, a temat muzyczny jest na uczuciowej. To bardzo proste:).

Gość ja nie zrozumiał nas.

Klub Muzyczny zakładałem na uczuciowym, uważam, że muzyka jest wyznacznikiem uczuć. W czym widzisz problem Xen, że piszę na dyskusji ogólnej ?

Imponująca mistyfikacja:).