Gość szirmoon Napisano Październik 17, 2018 Takich sklepów internetowych można znaleźć wiele, a w moim przypadku to https://www.domenasportowa.pl/ przede wszystkim ze względu na dobre ceny i szybkie realizacje wysyłki więc jeżeli nie wiedzieliście do tej pory skąd zamawiać takie rzeczy to już wiecie gdzie warto zajrzeć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2018 Na pewno https://perfektsport.pl/, ja tam kupuję buty nike, ale też odzież sportową. Jest w czym wybierać :) A ceny mają naprawdę dobre, tak że polecam sobie sprawdzić ich ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2019 W mojej siłowni pojawił się sprzęt spod marki K-Sport i mogę powiedzieć, że to super propozycja, jestem zadowolony z tego jak funkcjonuje. Zajrzyj sobie do nich na stronę www.k-sport.com.pl i szukaj sprzętu dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruel Napisano Listopad 19, 2019 fajny sklep zorganizował 11teamsports - są tam nowe i starsze modele, spory wybór, a wszystko w odpowiednich cenach, które sprawiają że nie przepłaca się niepotrzebnie za sprzęt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2020 Nie mam pojęcia jak tam obecnie wygląda, sytuacja w sklepach, bo już od jakiegoś czasu nic nowego nie kupowałem. Ostatnie zakupy w teamsports.pl/ i był tam spory wybór. Ja ogólnie celowałem w Predatory z Addidasa wiec wszystkiego nie przeglądałem, ale jak ktoś nie ma sprecyzowanych oczekiwań to tam sporo znajdzie opcji i na pewno cos się wybierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joana 1 Napisano Kwiecień 22, 2022 Fajny i dobrze zaopatrzony sklep sportowy to Pesport. Kupuje tam od dawna sprzęt czy ubrania sporotwe. Zawsze znajdę to czego potrebuje i to w dobrej cenie. Zresztą często organizują wyprzedaże czy promocje. Gigantyczny plus za szybka realizację zamównień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach