malgorzataffrr 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Hej mam problem który mnie nurtuje. Otóż czy jest mozliwośc że 3 testy ciążowe mogą się mylić co do wyniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 3, 2014 mogą a skoro boisz się ciąży to po co leziesz do łózka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgorzataffrr 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Bo to jeszcze nie jest czas na dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 3, 2014 no to trzeba nie pchać fiutka tam gdzie nie powinno się jeśli się dziecka nie chce ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgorzataffrr 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Co za geniusz przez ciebie przemawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Sierpień 3, 2014 No ba :P Ale taka jest prawda skoro się panicznie boisz ciąży to lepiej inaczej się zabawiać w łóżku ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgorzataffrr 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Geniuszowi już za rady dziękuję i wiecej się niewypowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Wydaje mi sie ze raczej nie, testy w dzisiejszych czasach sa na tyle czule ze sa w stanie wykryc juz 6 dniowa ciaze, wiadmo ze najlepiej powinno sie robic test w dniu spodziewanej miesiaczki i zporannego moczu wtedy wyniki bedzie najwiarygodniejszy. Jezeli robisz juz tyle testów to moze wybiez sie na tes ciazowy z krwi, po ktorym bedziesz miala 100 % pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2014 Pamiętaj gimnazjalistko ,ze kazde odwiedziny fiutka w pizy to ciąża.O tym uczą w gimnazjum i mama powinna cię o tym poinformować.Na swędzącą piczkę dobrze robi wycior od kominiarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgorzataffrr 0 Napisano Sierpień 5, 2014 gość dziś dzięki. Ale już chyba dam sobie spokój z testami i wrzucę na luz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgorzataffrr 0 Napisano Sierpień 5, 2014 gość dziś wiesz co twoje zachowanie jest okropne i nie będę go nawet komentować. I nie jestem gimnazjalistką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach