Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet może być brzydalem a dziewczyna zawsze musi być ładna?

Polecane posty

Gość gość
tak KOBIETY ndal badzcie naiwne i dajcie sobie wmawiac ,ze oni ,czyli faceci nie musza byc ladni ,nie muesza byc ladnie zbudowani..ale oni od was wymagaja... :( co za naiwne baby.... FACET WAM TAK WMAWIA WY Zawziecie wierzycie...

Gość gość
Mloda styczniowa przed nim miałam różnych panów i takich brzydali również miałam wątpliwą przyjemność poznawać i to wiem na pewno! Im brzydszy facet tym więcej wymaga od przyszłej partnerki!

Gość gość
moj facet jest bardzo brzydki, ja ladna ale jest tego pozytyw, moge nim pomiatac jak chce a on zlego slowa nie powie. No i oczywiscie za wszystko placi ;)

Gość gość
kobieta musi byc ladna,a ja nie musze i macie to zrozumiec zaakceptowac !!!

Gość gość
Mloda styczniowa Zapewniam Cię ze 99 koma 99% uznałaby go za ideał. No może wyłączając te panie które jednak wolą łysych panów.

Gość gość
musi być to coś, no musi, nie koniecznie ideał, bo na przykład lubię niskich (chyba jako jedyna kobieta na świecie hihi) ale jak podejdzie do mnie jakiś brzydal to choćby nie wiem jak się starał to nic mi nie drgnie. Wiecie co mnie śmieszy najbardziej? jak facec***iszą, że jestem taki dobry a ona mnie nie chce :D dobrym to można być w kościele, ciekawe który by chciał dobrą kobietę, która nie jest chuda i ładna z twarzy, albo wiążą się z jakąś która patrzy tylko na kasę apotem płacz bo ją głową boli!!! :D mają na swoją własną prośbę!!!

Gość gość
to pewnie musisz byc o niego strasznie zazdrosna. O brzydala przynajmniej nie jest sie zazdrosną :P he he

Gość gość
zauwazcie ,ze nigdy zbytnio sie nie mowi,nie pisze o niedoskonalosciach facetow-wyglad,za to wielka nagonka na wyglad,niedoskonalosci kobiet,kobiety pozniej przezywaja caly czas narzekaja ,faceci podlapuja ich niedoskonalosic,i maja ubaw z nich ,wysmiewaja kobiece niedoskonalosci... tak to dziala

Gość gość
Mloda styczniowa Ale z tym ideałem to jest tak że, musi być dla nas taka drugą połową. Różnie to bywało czasami już myślałam że tą drugą połowę odnalazłam ale jednak się myliłam. Jedno co wam mogę powiedzieć to to, że z tą swoją połową nie sposób się nie zgadzać w 99% przypadków To trochę tak jakbyście byli jedną osobą w dwóch wydaniach.

Gość gość
owszem patrzą na wygląd i widać że to brzydal, ale jakos z czasem gdy ten brzydal okazuje sie calkiem fajny z charakteru to mozna dac mu szansę, mniej sie zwraca uwagę na wygląd, nawet waskie ramiona sie zaakceptuje, byle tylko facet nie byl jakis jakis wyjątkowo obleśny, dla mnie obleśny jest np. taki ryszard kalisz, taki grubas z dużą głową, takiego bym sie brzydzila, ale moj facet jest szczuply tylko ma brzydką twarz (taką jak taki rysio spod budki z piwem, ogormny nos) i waskie ramiona, ale jest wysoki, silny i wysportowany i ma fajnego pena

Gość gość
a to prawda.,ze im facet brzydszy tym bardziej wymaga od partnerki...bo on jest tak naprawde za slaby(choc moze grac pewnego siebie,macho) zeby byc z kobieta ktora ma niedoskonalosci ,tym bardziej widoczne...za slaby jest i zeby ukryc swoje wady ,chce miec ladna partnerke prawie idealna..

Ale z czasem będziesz się oglądac za przxystojniakami,jesli jestes kobieta ktora ma powodzenie u przystojniakow to taki zwiazek nie ma przyszlosci predzej dojdzie do zdrady.

Gość gość
gość dziś ale jaką masz pewność że ja nie wyglądam jak milion dolarów? Poza tym bywałam zazdrosna w związkach wcześniejszych . Tutaj łączy nas szacunek i zaufanie Dbamy o siebie nawzajem tak jak ty sama dbasz o siebie

Gość gość
duza geba jak U BABY ZE WSI ..

Gość gość
u jednych wady sa widoczne na zewnatrz od razu je widac,u innych ukryte..

Gość gość
Dziewczyny co ja Wam próbuję powiedzieć... -Że te wasze rozterki biorą się z jednej wielkiej gry pozorów, jakie tworzą się w związkach osób nie sobie przeznaczonych. -Jak już traficie na miłość nie będzie na to miejsca ŻYCZĘ WAM TEGO DOŚWIADCZYĆ

Gość gość
czy bede sie oglądac za przystojniakami? owszem oglądam sie, ale dla mnie jest ważne to, że ktos jest dla mnie dobry, a jaką mam pewnosc czy taki przystojniak ktory może mieć każdą bylby dla mnie taki dobry jak ten brzydal? zreszta i tak taki przystojniak kiedys bedzie stary i brzydki wiec co za roznica. uroda przemija.

Ale jak ta uroda przeminie to bedziesz miala chodziaz con wspominac a z brzydalen nie przezyjesz prawdziwej namiętnosci....tego moze Ci z czasem brakować tego pociagu.

Gość gość
Ja zeby ukryc dwoje wady,chcac uchodzic za super cool goscia ,muesze miec ladna zgrabna dziewczyne ,dobre auto ,wtedy wszyscy mysla jaki to ja super fajny cool gosc ;)

Gość gość
może i wyglądasz jak milion dolarow (zresztą straszna prózność ale mniejsza o to) ale zawsze znajdzie się piekniejsza kobieta od Ciebie, no a poza tym bedziesz coraz starsza, twoj facet bedzie ogladal sie za mlodszymi wiec troche skromnosci by ci sie przydalo... zreszta ja bym nie chciala takiego modela, tacy pieknisie kojarzą mi sie z gejami

Gość gość
ale co to znaczy NAPRAWDE BRZYDKI ????

Gość gość
do autora watki ,bo facetom to nie bylo na raczke ,wiec odwrocili kota ogonem ,zeby lepiej bylo dla nich ;) cwaniacy,manipulanci i dalej glosili swoja teze...a i nabierali an to naiwniary..

Gość gość
FACET na ladniejszych od niego facetow ,mowi ,ze sa gejami... ;)

Gość gość
Właśnie też o to mi chodzi, że u dziewczyn wytyka się wady i wyśmiewa o wiele częściej, a jakiś brzuchacz śmierdzący ma i tak wyższy status społeczny niż zadbana, ale nie jakaś piękna dziewczyna. Teraz mój brat pojechał z dziewczyną do babci, to oczywiście rodzinka tylko zainteresowana czy ona ładna, komentują ją etc. Współczuję jej tego obstrzału, bo rodzinę z tamtej strony mamy dużą i to są plotkarze (a btw dziewczyna jest taka pośrednia, ale urocza, nadrabia charyzmą)

Gość gość
Wcale tak nie jest. Dbam o siebie i swój wygląd, tego samego wymagam od mojego partnera. Wygląd liczy się u kobiet i u mężczyzn, wiadomo to nie wszystko, ale pierwsze na co zwracasz uwage u nowo poznanej osoby to jej wygląd i aparycja.