Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kookardka

14 latka zaczęła współżycie

Polecane posty

Wiem że w dzisiejszych czasach to podobno jest na porządku dziennym, ale ja i tak jestem zszokowana. Moja mała córeczka.... myslałam że poczeka z tym.... wielkorotnie o tym rozmawiałysmy.... Do tego chłopak podobno to nagrał .... powiedział jej ze wykasowała film, ale ja jakos w to nie wierzę.... Jak z nią o tym rozmawiać????

Gość gość
Trochę naiwn ta Twoja córka. Niech lepiej uważa.

Gość gość
Idz do rodziców tego chłopaka jak nieletni, poza tym, niezaleznie czy nieletni czy nie, zgłos to na policje i dziwi mnie,że JESZCZE tego nie zrobiłas. Współzycie z osoba PONIŻEJ 15 roku zycia jest PRZESĘPSTWEM, niezaleznie ile druga stona ma lat.

Gość gość
Uważaj,żeby potem tego gdzies nie wstawił albo ,żeby nie podesłał znajomym jak się pokłoci z dziewczyną. Troche kiepsko ją wychowałaś skoro w takim wieku sie na to zdecydowała, przecież to jeszcze dziecko i to karalne :O

chłopak ma też 14 lat, a ja dowiedziłam się o tym dopiero wczoraj.... nie rozmawiałam z córką jeszcze bo jest na obozie i nie wiem za bardzo jak z nia rozmawiać.... pewno wszystkiego się wypsze i zacznie płakać....

Gość gość
To skąd wiesz skoro córka jest teraz na obozie? na jakiej podstawie tak stwierdzilas?

Gość menrva
Nie, to, że czternastoletnie dziecko zaczyna współżycie seksualne nie jest normalne pod żadnym względem i twoja wypowiedź w stylu "wiem, że to jest na porządku dziennym" świadczy również o tobie- przykro mi, ale to twoja wychowawcza porażka. Teraz możesz (i musisz) tylko rozmawiać ze świadomością, że córce na pewno jest teraz ciężko, bez względu na to jak bardzo będzie starała się to ukryć. Jak masz rozmawiać? Nie wiem, to twoje dziecko, które powinnaś sama znać najlepiej. A co do tego chłopca- jeśli naprawdę to nagrał, to chyba bym z nim również porozmawiała lub z jego rodzicami. Jeśli on również jest jeszcze tak młody zwyczajnie się przestraszy i nie skrzywdzi twojego dziecka tym nagraniem wrzucając go np. do internetu

Gość gość
I ona się pochwaliła we wpisach na Facebooku,że rozpoczęła współżycie czy ten jej chłopak nawypisywał jakieś rzeczy na ten temat?

Gość gość
i tak pozno zaczeła :o

Dla mnie to też nie jest normalne, ale od wczoraj tyle sie naczytałam na ten temat w internecie....

Gość gość
2/10 :D

przeczytałam jej wiadomości z tym chłopakiem, napisał do niej że wykasował film... nie mogę porozmawiac z nim, bo nie wiem gdzie mieszka, córka poznała go rok temu na obozie, potem spotkali się ze dwa razy i od czasu do czasu pisali do siebie na fb

Gość gość
0/10. jeżeli ten temat na poważnie: na prawdę wierzysz we wszystko, co pisze w internecie? wasze wspólne iq(twoje i twojej córki) to chyba -20 musi wynosić

byłam naiwna wierząc córce że nie robi niczego czego nie powinna... dodam ze nie jesteśmy patologiczną rodziną, rozmawiam z córką codziennie, poswiecam jej dużo czasu.... a zdaje się że poniosłam klęskę wychowawczą....

Gość gość
0/10 bardzo nędzne :D

menrva dzięki za dobrą radę, chyba żeczywiście dowiem się gdzie chłopak mieszka i porozmawiam z jego rodzicam.