Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam, niech ktoś ze mną popisze, nie mam komu sie wygadać.....

Polecane posty

Gość gość
Nie masz powodu żeby się tak czuć. Wiesz jakie numery baby odwalają? Płaszczą się przed facetami, wydzwaniają po tysiąc razy dziennie, ryczą, płaczą, błagają, no pełne poniżenie. Poczytaj sobie różne wątki to zobaczysz. Ty nic złego, głupiego czy niewłaściwego nie zrobiłaś. Jak idiota to może czuć się on.

Gość gość
no niby masz rację :) cieszę się, że mogłam się wygadać i ktoś mnie wysłuchał :)

Gość gość
Z perspektywy faceta to powiem Ci ze nie warto sie angazowac. Gosciu ewidentnie szuka kogokolwiek, pytanie czy ty chcesz kimkolwiek byc? Z reszta z po tym co on robi pachnie delikatna patolka ale moge sie mylic

Gość gość
facet cie ewidentnie traktuje jak zapchajdziure wobec tamtej drugiej, olej go

Gość gość
dlaczego patolka? rozwiń myśl?

Gość gość
Może dla tego, że żeby z tobą "rozmawiać" musi być pijany, dobierał się do ciebie chociaż nie chciałaś, zarywał jednocześnie do innej dziewczyny i generalnie ma cie w tyle chyba, że mu się przypomni.

Gość gość
dzieki za kubel zimnej wody, tego mi bylo trzeba. zawsze sie wyżej ceniłam i chyba miałam racje

Gość gość
Dlaczego patolka? Juz odpowiadam, powiedz mi jaki normalny facet tak ostentacyjnie skacze z jednej panienki na druga i go nie obchodzi druga osoba? Ja takich opcji nie robie bo dla mnie to kwestia szacunku do drugiego czlowieka, a on nawet Cie nie znajac juz okazuje Ci jego brak, jak myslisz na co go bedzie stac jak bedzie blizej Ciebie? Bo ja uwazam ze pozwoli sobie na wiecej.

Gość gość
I dobrze, trzeba się cenić :) Fajna dziewczyna ma mieć fajnego chłopaka, a nie jakiegoś niedojrzałego pajaca.

Gość gość
no tak, on mnie przeprosil za nią, a moja postawa mowila: spoko, nic sie nie stało.....

Gość gość
Przeprosil tylko po to by moc dalej do Ciebie startowac. Taka jest moja opinia z perspektywy faceta, pokazal Ci ze Cie nie szanuje, wiec bedzie robil wszystko by dostac to co chce.

Gość gość
a ja mu na to pozwoliłam i teraz mi glupio....

Gość gość
A ją pewnie przeprosił za ciebie :D

Gość gość
pewnie tak.... i pewnie gdyby ona jednak sie nim zainteresowala to by polecial do niej... a sam mowil ostatnio, że to małolata (chyba z 5 lat młodsza od nas).

Gość gość
Jemu powinno byc głupio, bo jakby przede mną takie cyrki odstawiał to bym go chyba wyśmiała. Ty nie masz co sobie wyrzucać. Zachowałaś się normalnie i z klasą :)

Gość gość
ok, teraz musze jechac i udawać, że spłyneło to po mnie. No i nie dawać kolejnej szansy...

Gość gość
Dokładnie tak zrób. Nie daj się na nic namówić. Jak zacznie rzucać łzawe teksty to powiedz, że jest niedojrzały, nie wie czego chce i żeby się odczepił bo cię to denerwuje.

Gość gość
jakbyscie go zobaczyli to byscie sie w glowe popukali, że ja płaczę za takim kolesiem, który jeszcze sie tak zachowuje ;)

Gość gość
No domyślam się :) Widzać taki "piękny" jak i jego wnętrze :D

Gość gość
humor mi się poprawił, ale troche przykre to, że zawsze tak źle trafiam...

Gość gość
Na świecie jest wielu palantów, ale nie martw się, znajdziesz wreszcie kogoś wartościowego :) Dobrze, że się szanujesz i widzisz jak coś jest nie tak. Nie jesteś naiwna, dasz sobie radę ;*

Gość gość
naprawdę myślałam, że jest inny. Po miesiącu wyszło szydło z worka.... Dziękuję, za wszystkie słowa otuchy, będę tu zaglądać jeszcze i dam znać jak to się skończyło, jeśli ktoś będzie ciekawy, a tymczasem dobranoc i dzięki raz jeszcze :*