Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak grozi ze sie zabije jak od niego odejde

Polecane posty

Gość gość

czy odejsc? juz nie moge z nim wytrzymac, czy jak sobie cos zrobi to policja mnie bedzie meczyc?

Gość gość
Odejdź, jak zacznie grozić to zadzwoń po policję. Odwiedzą go raz i mu się odechce straszenia :) Chyba, że naprawdę coś z nim nie tak to go wezmą do szpitala.

Gość gość
O cholera, jestem właśnie w niemalże identycznej sytuacji, naprawdę. :-O To jest straszne, bo ja nie chcę żeby ten ktoś zrobił sobie krzywdę, szantażuje mnie.

Powiedz mu, że jak się nie odpierdoli to sama go zabijesz i po problemie... może nawet media będą miały pożywke i skończy się wreszcie męczenie tą pierdoloną ukrainą. :O O ile rozegra się między wami jakiś dramat. :classic_cool:

Gość gosciowa
Niektorzy ludzie naprawde maja cos z deklem... nie rozumiem co ma dac taki szantaz... zbudowac szczesliwy zwiazek...?

Gość gość
mnie juz nie obchodzi nawet czy to zrobi czy nie nie chce miec problemow z prawem ani pretensji, boje sie ze jakis list zostawi i obwini mnie za mierc swoja, dlatego chce go poslac do psychiatryka zeby miec spokoj

Gość gość
jak ma takie akcje, to znaczy ,ze z psyche nie tak, trzeba tym bardziej od niego wiac i nie miac wyrzutow sumienia.

Gość gość
A jakie ty możesz mieć problemy? Zacznie grozić, dzwonisz po policje i tym samym odwalasz swój obywatelski obowiązek. Po sprawie.

Gość gość111
no a mnie właśnie obchodzi i to bardzo, bo szanuję tego człowieka i lubię, ale nie kocham, poza tym nasz związek byłby bez sensu bo w wielu kwestiach mamy bardzo różne poglady. Jakby sobie coś zrobił to chyba serce by mi pękło z żalu i wyrzutów sumienia, bo to dobry człowiek, no ale ja nie czuję do niego miłości... Ale jestem też na niego strasznie zła, bo jak można szantażować kogoś w taki sposób. On twierdzi ze beze mnie nie ma po co żyć :-O

Gość gość111
no ale widzę że nie tylko ja jestem w taki sposób szantażowana, w zasadzie to dobrze, ze założyłaś taki temat autorko

Gość gość111
szkoda, że nikt więcej nie daje żadnych rad, bo myslałam że przy okazji wyciągnę stąd jakąś radę dla siebie. :(

Gość gość
Nagraj go, kiedy on to mowi.