Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta dobra w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie, co DOKŁADNIE znaczy stwierdzenie, że"kobieta jest dobra w łóżku". Co taka robi? Bierze do ust? Połyka? Jest na górze? A może głośno krzyczy? Czy któryś facet mógłby to określić?

Gość gość
Dobra w łóżku to taka, której aktywność wychodzi nieco ponad rozłożenie nóg i wlepienie oczu w powałę. Nie ma takich zbyt wiele.

Ubawiłam się nie ma takich zbyt wiele ? Mogę to samo powiedzieć o facetach zapatrzonych we własny orgazm i potrzeby zapominają ,że partnerkę trzeba rozgrzać czymś więcej niż tylko pokazaniem jej fiuta .

Gość gość
Takich, które mówią o sobie, że są "dobre w łóżku" jest już całkiem sporo :-)

Gość gość
dobra w łóżku, to taka która pozwala odczuć kiedy jest jej dobrze gdy facet dwoi się przy niej i troi :) a przy tym potrafi odwzajemnic te zabiegi...

Gość gość
A czy taka kobieta, która w ogóle nie bierze do ust i nie chce być lizana, może być dobra w łóżku? Czy faceci nie chcą z takimi spać?

Gość gość
nie ,takie nie są dobre

Gość gość
Podbijam, też chce wiedzieć, więcej szczegółów proszę

Gość gość
Dobra w łóżku, tzn taka która lubi seks i nie boi się realizować swoich fantazji i pragnień.

Gość gość
Fantazje i pragnienia kobiet dotyczą forsy, samochodów, domów i innych dóbr konsumpcyjnych. A jeśli w ogóle przyznają się do fantazji erotycznych, to zwykle są one typu "nie do realizacji", w rodzaju gangbangu z kilkoma nigeryjskimi studentami prawa i administracji :O

Gość gość
Gość wyżej - dobre :D Ja jestem kobietą i nie mam fantazji o dobrach materialnych, o Nigeryjczykach na studiach też nie :P Wystarczy dwóch białych, względnie przystojnych facetów ^^