Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie kosmetyków, jakich używacie?

Polecane posty

Gość gość
o matko, zazdroszcze dziewczynom ktor maja szampon, zel i paste do zebo, ja bym sie czula jakos tak niekobieco bez mojego zestawu;) a mam: zel pod prysznic 2 szampony odzywka do wlosow plyn do higieny intymnej sol do kapieli dwa peelingi - do twarzy i ciala dwa mydelka do twarzy (wlasciwie tzw kostki myjace) mleczko do demakijazu tonik maseczka krem pod oczy henna zelowa spirytus kosmetyczny olejek hebaciany na wypryski pianka do wlosow lakier do wlosow olejek do wlosow odzywka w sprayu do wlosow jedwab zel do wlosow guma do wlosow dwie butelki perfum dezodorant samoopalacz balsam brazujacy balsam nawilzajacy zmywacz do paznokci oliwka puder dla dzieci (jako suchy szampon czasem uzywam) hydrolaty do twarzy macerat marchwiowy no.. to to co trzymam w lazience. bo w pokoju cala masa makijazowych zbiorow plus 55 lakierow do paznokci. pozdrawiam mniaczki urodowe! :)

Gość gość
Sporo mam. Z takich "higienicznych": - olejek do mycia twarzy - żel do hig. intymnej, którego używam też pod prysznic i czasem do mycia włosów - szampon łagodny - czarne mydło w słoiczku - 3 odżywki do spłukiwania - odżywkę bez spłukiwania - "jedwab" na końcówki włosów - 2 oleje do włosów - balsam nawilżający - krem do stóp - antyperspirant - płyn micelarny - serum antyoksydacyjne - tonik z kwasami - tonik nawilżający - krem nawilżający - krem odżywczy - żel na naczynka - 3 x perfumy, 2 x woda toaletowa 00000 A z makijażowych: - korektor pod oczy - podkład - puder - meteoryty - róż - ciemniejszy puder do konturowania - cienie (bazowe opakowanie Naked plus 3 pojedyńcze kolorowe) - 2 eyelinery, ciemnoszary i fioletowy - tusz do rzęs - 2 pomadki - 2 błyszczyki - z 10 lakierów do paznokci

Gość gość
Wy naprawde wiecie tak dokladnie ile czego macie? Matko, Jaki zal, ze te kosmetyki sa w Waszym zyciu takie wazne.

Gość gość
A ty nie wiesz, czego używasz? To pewnie masz tony pozaczynanych opakowań i wielki burdel w łazience, nie zazdroszczę.

Gość edziq
Ja polecam Perfumerię NENESS :) www.neness.pl Zapachy są bardzo intensywne i długotrwałe. Tylko 12zł za 22ml ! <3 Ponad 170 zapachów ! Wszystkie szczegóły na stronie.

Gość gość
Ja mam za duzo, daze do minimalizmu w lazience ale zawsze konczy sie tym, ze dostane jakis prezent z zakupami, czesto sporo miniaturek, albo od kogos w prezencie na urodziny itp. Niektorych rzeczy praktycznie nie kupuje a i tak mam zawsze w lazience (palety do makijazu, cienie).

Gość gość
Jak szukacie kosmetyków z oryginalnymi liniami zapachowymi to w sklepie Apn Cosmetics mają bardzo dobry wybór. :) Moja ulubiona seria to Karaiby, ale to pewnie dlatego, że kokosy i zapach kokosu uwielbiam pod każdą postacią. :) Tu macie link do tych kosmetyków http://sklep.apn-cosmetics.pl/pl/karaiby Balsam jest mistrzowski! :)

Gość gość
Odżywka , szampon , maska nawilżająca , serum do włosów, lakier do włosów . Piling do ciała , 2 balsamy , olejki, piling do twarzy , płyn micelarny i do demakijażu, krem do twarzy i zwykły nivea, żel pod prysznic, balsam do stóp, i krem do rąk. Krem BB, podkład , bronzer i róż, tusz do rzęs i odżywka, 2 pomadki ochronne, 3 lakiery do paznokc****erfumy, mgiełka do ciała,

Gość gość
ja mam w kosmetyczce zawsze baze pod podkład podkład brązer cienie tusz do rzęs i błyszczyk, i tak się jakoś składa że zawsze wszystkie te kosmyetyki kończą się jednoczesnie ;) nie wiem czy wy też tak macie? ale z jednej strony to sie z tego powoidu nawet ciesze bo w wiekszosci kosmetyki zamawiam przez trena.pl a ze wszystko kupuje razem to mieszcze sie w jednej przesyłce :)

Gość gość
Ja się nie maluję. Za to do ciała mam kilka kosmetyków takich jak balsam, peeling czy sól do kąpieli. Ostatnio bardzo polubiłam markę APN Cosmetics. Tanie kosmetyki ale bardzo dobrze nawilżają moja skórę lepiej niż Garnier =)

Gość gość
Ja wczoraj robiłam porządek w "kosmetyczce" i mam: -żel pod prysznic Palmolive -płyn do higieny intymnej Ziaja -żel do mycia twarzy x2 Nivea i Garnier -szampon i odżywka do włosów Dave -piling do ciala Eveline -tonik do twarzy Ziaja -balsam do ciała Dave -krem do rąk Dave -krem do twarzy Nivea -złocisty balsam z drobinkami Avon -olejek do opalania Avon -mgiełka chłodząca po opalaniu Avon -antyperspirant -perfumy x4 -tusz do rzęs maybelline -cienie do powiek x2 -krem bb -podkład do twarzy rimmel wake me up -korektor pod oczy w płynie rimmel -lakier do paznokci x7 Avon, Rimmel, Inglot -kulki rozświetlająco brązujące Ingrid -lakier do włosów Nivea -pomadki, błyszczyki x5 -krem do stóp scholl

Gość gość
KOsmetyki Christian Laurent są bardzo fajne, to już bardziej luksusowa opcja ale ceny myślę że zaporowe nie są. Większość ich produktów widzę że można w Rossmannie dostać, przykładowo za krem przeciwzmarszczkowy zapłaciłam 30 zł w promocji, tam go jest 50 ml.

Gość gość
Dla kobiet dojrzalszych szukających lepszych gatunkowo kosmetyków mogę Christian Laurent polecić. Luksusowa seria, zwłaszcza mam wypróbowany krem przeciwzmarszczkowy dla pań 55 plus i działa rewelacyjnie, zwłaszcza że też setek tysięcy złotych za niego nie trzeba zapłacić tak jak za konkurencyjne.

Gość gość
gość dziś No pewnie, że są tanie bo to żałosna próba ratowania się firmy eveline :o ten sam ich szajs w innym opakowaniu :O (w sumie mnie to nie dziwi, tego ich giewna nikt nie kupuje, więc w desperacji myślą, że jak wymyślą fikuśną nazwę i wypuszczą na fora takich spamerów jak ty, to się cud zdarzy :D) :o

Gość gość
Ja mam z 3 żele do kąpieli, szampon Kalos (litrowy za 11 zł., bardzo wydajny), balsam do ciała do spłukiwania (nivea),żel do higieny intymnej, krem do rąk (Garnier), krem do twarzy - od jesieni do wiosny - BB firmy Ziaja, a latem - nawilżający Garnier. Z tzw. "malowideł" 3 tusze : czarny, niebieski i zielony, kredki też 3 (niebieska , czarna, zielona), róż , rozświetlacz, korektor, kilka lakierów do paznokci i kilka flakoników perfum.

Gość gość
Aha, jeszcze do włosów mam jedwab . Na włosy nie używam wielu kosmetyków , aby ich nie obciążać.

Gość gość
Tylko w e-naturalne.pl moim zdaniem warto brać kosmetyki naturalne, bo w międzyczasie możesz dołączyć do programu lojalnościowego. Mocno się opłaca. Sporo kosmetyków w nagrodach i ofertach specjalnych zgarnęłam i nawet specjalnie się nie trzeba starać :)

Gość gość
a ja na co dzień zaopatruję się w kosmetyki naturalne na www.tulipani.pl :)

Gość gość
Hildegard Braukmann ma kilka kosmetyków tego typu, które robią różnicę i z nich korzystamy. A poza tym - zdrowy rozsądek. Nie oczekujecie chyba, że dzięki byle jakim kosmetykom uzyskacie fajny efekt. Niby jak?