Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"nie widze twojej mlosci"

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna wczoraj wyskoczyla do mnie z tekstem, ze bardzo mnie kocha, ALE... nie widzi mojej milosci i boli ja to. o co zatem moze jej chodzic? dosc czesto zapewniam ja o swoim uczuciu, lada dzien jedziemy na pare dni nad morze, a ona 'nie widzi'... przykro mi sie zrobilo jak to uslyszalem :(

Gość gość
to jej to powiedz, że jest Ci przykro

Bo nie w słowach zawiera się miłość do kogoś. I jeśli ona w Twoich czynach nie widzi tego, że ją kochasz, dlatego odpowiada zgodnie ze swoimi odczuciami. Co tu jest skomplikowanego, że jej nie rozumiesz ?

A jeśli to ona mówi bez przerwy, że kocha,[podczas gdy TY dużo robisz dla niej, żeby to odczuła] to pewnie ma jakieś halucynacje i trzeba ja wysłać gdzieś na leczenie 🖐️

Gość gość
hmm... to jakimi czynami mam jej udowadniac swoje uczucie? wczesniej nic nie mowila, wiec uznalem, ze bylo w porzadku. i mowilem jej o tym, ze jest mi przykro. na co odpowiedziala, ze ona nie ma zamiaru mi nic wyjasniac...

Bo pewnie jest w porządku, a ona, no cóż, sam ja wybrałeś :D 🖐️ Niestety muszę uciekać.

Gość gość
wyślij ją do okulisty 💤

Gość gość
He, to już się zaczęło, potem każdemu tak będzie pierdolić, że nie czuję. A frajerzy będą się starać ponad normę. A ta cipa będzie korzystać. Kopa w dupę i to szybko.

Gość gość
to mowicie, ze trafilem na zla kobiete? :(

Gość gość
jak jej okazujesz milosc?