Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania9090

Krzywe nogi i plaskostopie!!

Polecane posty

Gość ania9090

Witam mam pytanie mam 24 lata i od kad pamietam mam plaskostopie i krzywe nogi czy jest szansa zeby wyleczyc?? ktos z podobnym przypadkiem i wiekiem?? Pozdrawiam

Gość gość
i co masz jeszcze płaskodupie?

Gość ania9090
Taaak,mam płaskodupie,a co Ty tez masz????

krzywe nogi można skorygować operacyjnie, ja jestem po takiej operacji /miałam szpotawość/, robiłam ją prywatnie, teraz czekam na zrost i zdjęcie aparatu, nogi prościutkie, jeśli chodzi o wiek, to jestem starsza od Ciebie, więc nie widzę przeciwskazań

Gość gość
Jeśli chodzi o płaskostopie to na pewno, nie wiem jakie jest stadium rozwoju, ale na poczatek leczenia może pomyśl o wkładkach ortopedycznych?! Dlaczego je proponuje, otóż w moim przypadku okazały się one naprawdę skuteczne, zrobili mi je w http://www.wkladkiortopedyczne.com zostały prawidłowo dobrane i wykonane, a to odgrywa kluczową rolę w ich funkcjonowaniu. Poczytaj nie co o tym, może i Tobie przyniesie to ulgę

Gość gość
nie liczyłabym że "minie z wiekiem" bo takie rzeczy lepiej mieć pod kontrola i na nie uważać, niż czekac na cud, bo często z wiekiem może się pogorszyć. Ja ze swojej strony mogę podsunąć kontakt tutaj - www.medis.pl gdzie chodzę do z córką bo chyba bez dobrego ortopedy się nie obejdzie i naprawdę nie czekałabym na rozwój dalszy, tylko poszła bez wahania.

Gość gość
annof !!! proszę odezwij się ! potrzebuję informacji,porady ponieważ też chcę zoperować moje nogi !