Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Fifofa

Afera głośna

Polecane posty

Zwłaszcza  Libed z tego co tu pisał to jest dziwny typ. Ale bardziej przemocowyy w stosunku do dziedzi niż pedo. Żeby nie było. 

Edytowano przez Łysa z brazzers

Przed chwilą, winey napisał:

gruba a zadzwonic do twojej mamy XD

Dzwoń dziecko a serio aż tak cię Bicu skrzywdził 

2 minuty temu, winey napisał:

ruda walilas sie z psami XD

Jasne. Klaudia?

Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał:

Klaudia, a może zadzwoń od razu do jej psychiatry? 

Ona ostatnio pisała jako kosmici z Męcikalu że będziecie zgłoszeni na policję i pokazywała gole foty twoje i owsika i że niby byli przerażeni i że będzie śledztwo 

Jeszcze że wino przez to pije bo jacys zoofile z internetu ja wyzywają 

2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał:

Zwłaszcza  Libed z tego co tu pisał to jest dziwny typ. Ale bardziej przemocowyy w stosunku do dziedzi niż pedo. Żeby nie było. 

Co on właściwie napisał, żeby trafić do jednego worka z takimi wynaturzeniami? Czy sama nienawiść do pisu wystarczy w twojej logice, żeby łączyć kogoś z takimi potwornościami?

9 minut temu, Doktor ZG napisał:

Pewnie takie brudy będą wypluwać to z jednej to z drugiej strony. Natomiast co innego robic to w wolnym czasie, a co innego gdyby Tusk dawal się posuwac psu nagonionemu przez tamtego zboczonego chu.ja na zjeździe partyjnym. Takze...

Chodzi o to czy wszystko było zamiatane pod dywan przez to, że "elity" są obsadzone przez peowców. Baba już miała zarzuty a jeszcze jej nie wylali lub choć zawiesili.

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Co on właściwie napisał, żeby trafić do jednego worka z takimi wynaturzeniami? Czy sama nienawiść do pisu wystarczy w twojej logice, żeby łączyć kogoś z takimi potwornościami?

Pisał że by łamał ręce dzieciom, które zabijają  owady i slimaki. Pytałem się go kilka razy i twierdził , że pisał  serio. 

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Libed by tu wyskoczył z aferą podkarpacką a krejzi z kościołem.

A o kolejnej aferze słyszeliście? Jakiś peowiec z Wlkp.

2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Chodzi o to czy wszystko było zamiatane pod dywan przez to, że "elity" są obsadzone przez peowców. Baba już miała zarzuty a jeszcze jej nie wylali lub choć zawiesili.

Ona miała zarzuty już w 2023 ale odeszła sama po nieudanej kampanii w 24. Nikt jej nie wylał 

4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

A poważnie wiedzieli o tym? Teoretycznie miała zarzuty, chociaż wiedzieć nie musieli. Tuszowali?

2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał:

Ona miała zarzuty już w 2023 ale odeszła sama po nieudanej kampanii w 24. Nikt jej nie wylał 

No to ku... slabo. Jezeli bali sie, ze to im zaszkodzi i woleli zeby odeszła po cichu to tępaki.

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Nie. O co chodzi?

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

No to ku... slabo. Jezeli bali sie, ze to im zaszkodzi i woleli zeby odeszła po cichu to tępaki.

Sprawa trwala 11 lat i pewnie by trwala do dzisiaj gdyby nie zagraniczne służby namierzyły te filmy, które zdaje się sprzedawali w darknecie. Tak, wygląda na to że zrobili sobie biznes z krzywdzenia własnych dzieci i zwierząt🙆

Oczywiście polskie służby i sieć  i darknet to się nie dodaje więc gdyby nie to być może sprawa nigdy by nie wyszła na jaw 🤷

4 minuty temu, Łysa z brazzers napisał:

Pisał że by łamał ręce dzieciom, które zabijają  owady i slimaki. Pytałem się go kilka razy i twierdził , że pisał  serio. 

Na 99 procent to łamanie rąk dzieciom to w jego wydaniu tylko drastyczna figura retoryczna. Raczej chodziło mu przede wszystkim o zwrócenie uwagi na to, że nie można pozwalać na bezmyślne zabijanie nawet najmniejszych stworzeń. To raczej specyficzny sprzeciw wobec okrucieństwa, a nie realna chęć robienia krzywdy dzieciom.

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Na 99 procent to łamanie rąk dzieciom to w jego wydaniu tylko drastyczna figura retoryczna. Raczej chodziło mu przede wszystkim o zwrócenie uwagi na to, że nie można pozwalać na bezmyślne zabijanie nawet najmniejszych stworzeń. To raczej specyficzny sprzeciw wobec okrucieństwa, a nie realna chęć robienia krzywdy dzieciom.

Jak dla mnie on ma coś pod deklem i nie wiem czemu go bronisz. 

8 minut temu, Nerwowy skoczek napisał:

No jak boli lewa strona, to trzeba szybko uszczypnąć prawą, żeby mniej piekło. 😅

Nic nie słyszałam jeszcze.

Jakby tak pogrzebać, to w każdej partii znajdą się jacyś zboczeńcy. Zawsze mnie bawiły i jednocześnie żenowały te międzypartyjne przepychanki, dlatego polityki unikam jak ognia bo jest to mdłe jak flaki z olejem. 

Zgadzam się, w każdej opcji politycznej znajdą się przestępcy i znajdzie się "syf".

Poraża chyba w tej sprawie, z tego, co pisze Bicek, nieudolność (celowa?) polskiego wymiaru sprawiedliwości, jak można prowadzić śledztwo 11 lat i skazać ofiary na trwanie piekła. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować