Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki zajadacie nudę?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja właśnie siedzę w pracy, mamy awarię systemu, ale do domu szef nas nie puści, bo w każdej chwili informatyk może naprawić - on sobie pojechał - przywilej szefa. i zauważyła, że od 3 godzin non stop coś jemy - na parterze mamy sklep spożywczy i co chwila ktoś po coś biega :D

Gość gość
Zaraz pęknę, właśnie wciągnęliśmy pizzę :) Tez mamy nuuudny dzień w pracy, awarii nie ma, ale i pracy tez nie, bo do piątku mieliśmy death line na kilka rzeczy, dziś miała przyjść nowa robota, ale nie dotarła i siedzimy od 9 jak te sępy i wcinamy coś :D

Gość gość
death line, hahahahahahaha, kafateryjna idiotka

Gość gość
gość dziś death line, hahahahahahaha, kafateryjna idiotka x a co nigdy nie słyszałaś takiego określenia? To może idź do pracy, to usłyszysz?

Gość gość
deadline pacanko, nie pogrążaj się

Gość gość
opierdalają sie w robocie i jeszcze wpierdalaja na siłe żarcie ....oby wam w biodra lenie weszło

Gość gość
ojtam ojtam, ja też mam dziś luźniejszy dzień :) i też nas naszło, ale my wciągamy lody bo u nas gorąco. akurat naprzeciwko otworzyli lodziarnie i kolega co 5 minut nam po coś biega :)

Gość gość
gość dziś deadline pacanko, nie pogrążaj się x dziękuję teraz będę znała poprawną pisownię mi w biodra nie pójdzie, wszyscy mi mówią, że mam tasiemca,bo jem jak słoń, a ważę jak mrówka

Gość gość
i jeszcze pouczę szefa, bo to on tak pisze w mailach z "rozkazami".