Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote rzucić to wszystko w diabły!!!

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze mojego życia! Nie potrafię wychować dziecka, jestem okropna matką, zrzędliwą jędzą! Mam ochotę wynieść sie z domu i zostawić w pizduuu to wszystko! aaaaaaaaa!!!!!

Gość gość
jutro bedzie lepiej :) każdy ma czasem takie chwile

Gość gość
Nie mieszkasz sama?

Gość gość
no nie wiem, gówniarz ryczy teraz w łazience aa mnie krew zalewa! Jestem wykończona wiecznym staraniem się żeby wszystko było jak najlepiej. !! Ryczy bo ma kare i nie będzie bajki na dobranoc i to mnie wkurwia jeszcze bardziej, bo wiem że zanim zaśnie to będzie masakra.

Gość gość
Moi rodzice nie są wścibscy konfliktowi itd. mają 500metrowy dom podzielony na 4części z czego dwie nie zamieszkane. Miałam tam mieszkać. Pewien mój eks chciał ze mną w tym domu rodzinę założyć chciał bym mu dzieci urodziła. Jakaś moja wewnętrzna siła wykluczała taką opcję definitywnie. Nikt mnie nie rozumiał nikt. Pukali się w czoło Mam już swoje lata dzieci prawie duże ale za nic w świecie nie chciałabym mieszkać z rodzicami Nic nie mam do nich to kochani ludzie Ale naprawdę człowiek powinien mieszkać sam dalej niż tylko kilka ulic.

Gość gość
Nich ojciec dziecka zastąpi cie bo chyba widzi co się dzieje?

Gość gość
No właśnie kapie dziecko i to on wymyślił karę. Chyba najgłupszą z możliwych..... ale przecież jak się odezwę to będzie foch!!

Gość gość
to ci współczuje ja się ze swoim dogaduję w takich sprawach i jak on wymyśla karę to bierze na swoją klatę jej konsekwencje Tak uzgodniliśmy w pokojowej atmosferze i tego się trzymamy

Gość gość
Takie już mamy zwyczaje że jeśli któreś z nas pod wpływem własnych emocji ta szlaban na baję to idzie czytać te książeczki i śpiewać te kołysanki do snu-Wypróbujcie!