Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi rodzice palą marichuane

Polecane posty

Gość gość

witam ,wczoraj odkryłam że moja matka jest upalona ,słyszałam jej rozmowe z ojcem ,wynika z tego że oni oboje czasami lubią zapalić. Jestem skołowana -zawsze mi powtarzali żebym absolutnie nie próbowała nic jarać bo to chemia bo to tamto sramto. Tymczasem oni sami kręcą lolki ! ps : mam 15 lat

Gość gość
provo ,a jak nie to pójdziesz do DD bo twoi starzy to patologia

Gość gość
zazdroszcze, chciałabym se tak od czasu legalnie przy rodzicach móc zaćpać :-D mam już skończone 18 lat, ale mimo to nikt u mnie by tego nie tolerował...

Gość prawictwo pospolite 143
marihuana to chemia ? Od kiedy ? Marihuana jest pozyskiwana naturalnie .. Chemia to LSD albo ectasy ..

Gość gość
rodzice sa dorosli jak bedziesz w ich wieku to sama zdecydujesz czy palic czy nie.

Gość gość
tu autorka , mówicie że fajnie hmm , nie nie fajnie bo tu mi gadają żeby absolutnie nie próbować ,nie dać się zbałamucić bo nie wiadomo co mi dadzą jaką chemią spryskane,a tymczasem sami kopcą. Mam ochotę wykrzyczeć im w twarz że są obłudnymi matołami. Mnie akurat palenie nie kręci ,raz zapaliłam papierosa ale mi nie podchodzi.Moi rówieśnicy palą nie tylko fajki a różne rzeczy jak i marichuane. Ja wylękniona tego nie tykam bo starzy truja że może mi się mózg uszkodzić ,że mózg mi się rozwija itp pierdoły. Jestem rozczarowana i rozgoryczona , powinnam im wygarnąć?

Gość gość
ale niech sobie palą ,ja im nie zabraniam ,chodzi tylko o to że trują d**e że to syf a sami kopcą Owszem starszy powiedział że jak skończe 18 to pozwoli mi zapalić a nawet dostarczy i zapali ze mną,ale nie pozwoli mi jarac często . Mogli od razu powiedziec ze jarają ,maja pewne zródło bez chemi ,a nie owijać w bawełne

Gość gość
poza tym sory ale mam normalny dom ,rodzice pracują ,interesują się nami ,zawsze jest obiad ,chodzimy razem do kina ,nma rolki z mamą ,nie ma żadnej patologi ,chyba że ktoś uwaza że spalenie jointa to patologia no to sory -coś z nim nie teges

Gość gość
generalnie to chodzi mi o to jak powinnam zareagować na to odkrycie