Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka codziennie mnie rani

Polecane posty

Gość gość

Mam już tego dość , od kilku lat mam dość , ale co mogę zrobić ? Nic , nawet nie mogę nikomu powiedzieć , wystarczy że ja czuje się jak ścierka , nie chce żeby ktos patrzył na mnie jak na patologię albo ze współczuciem Po wakacjach będe w 3 klasie liceum , po liceum wyjezdzam na studia do Wrocławia Ale mam już tak zrytą psychikę... od dziecka słyszeć takie rzeczy , to strasznie boli Ojciec też często mnie obraża kiedy jest w nerwach albo pokłóci się z matką Powiedziałam kiedyś o tym mojej pani od polskiego jak byłam w podstawówce , i mi nie uwierzyła Dziś pokłóciłam się z nią o coś i zaczęła coś krzyczeć , więc zamknelam drzwi ale był przeciąg i trzasneły , powiedziała żebym uważała i tymi łapami potwornymi nie trzaskała drzwi ( lewa dłoń uległa kiedyś wypadkowi i nie wygląda idealnie , to co powiedziała mnie już dziś dobiło , od kilku dni chodzi przez problemy w pracy taka nabuzowana i szuka pretekstu żeby się wyżyć )

Gość gość
Twoja matka przykro to mówić jest osobą toksyczną, a to ranienie jak to nazwałaś to przemoc psychiczna.

Gość gość
Nie martw się, jeszcze trochę i będziesz sama o sobie decydować, nabierzesz poczucia wartości, postaraj się tylko za wszelką cenę jak najszybciej uniezależnić finansowo, znaleźć jakąś pracę. Im szybciej się od niech odetniesz (nie mówię że całkiem, ale uwolnisz spod jej wpływu) tym szybciej poczujesz się dobrze.Potem kontakty będą już na Twoich warunkach

Gość gość
Dokładnie potem ty będziesz rozkladac karty