Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta która może

Jak to jest że kobiety

Polecane posty

Gość kobieta która może

Na forum erotycznym zachowują się jak cnotliwe panienki moralizują i osądzają inne bardziej odważne a jednocześnie same tu zaglądają i liczą na emocje.

Gość gość
ee tam nie prawda kazda daje

Gość kobieta która może
Przyznaj że masz kochanka zaraz cię nawracać zaczną.

Gość gość
no bo jak juz wyjda od swoich kochankow to musza sie powyzywac aby sumienie uciszyc:-D polacy w ogole to hipokryci

Zawsze się pojawi ktoś kogo to boli i wylewa żale, wraz z hektolitrami jadu ale może to wynika z tego, że sam kiedyś został zdradzony? Ja mam swoje zdanie na ten temat ale nie zamierzam nikogo nawracać lub ganić. Tym bardziej, gdy nikt mnie nie pyta o zdanie :D I myślę, że większość piszących tu kobiet am podobnie.

hahahaha, ja tam uważam wręcz odwrotnie, że te najbardziej otwarte i ostre tutaj, to bardzo cnotliwe w realu kobiety :) tutaj mogą realizować swoje fantazje bezkonfliktowo i bez naruszania zasad w jakich żyją :) fajnie kiedy umieją to robić z fantazją polotem i w sposób zajmujący :)

Gość gość
a tu cos cenzura sie wlaczyla,nie mozna pisac co sie mysli :O

Gość gość
jezus byl zydem a katolicy

Gość gość
ze to zlo

Gość gość
zabijali ich to jest hipokryzja polakow tu jest tak samo

Gość gość
ale polakom wystarczy dosadnie powiedziec szczerze i wprost a znikaja jak kamfora :-D

Gość kobieta która może
A ja nie jestem cnotką w życiu .W necie też nie ,ale zawsze się p**********i jakiś mocher z banałami :porozmawiaj z mężem o problemach.

Gość gość
polaki nie lubia szczerosci, nie lubia jak sie im mowi cos wprost tak jak jest, wola wlasna wersje ale sa glupi jak paputki bo wiedza ktora wersja jest prawdziwa ale trwaja przy klamstwie zapamietajcie Polak=debil i najlepiej jak wszyscy skoczymy :-D

..."jakiś" trafia się wszędzie nie tylko tutaj, ale nie jest to zasada, i mozna sobie takie uwagi puszczać mimo uszu. Owszem rozmowa zawsze jest czyms podstawowym jeżeli chodzi o stosunki z partnerem, ale jak mi się zdaje pisanie tutaj jest najczęściej jakąą reakcja na "wyczerpanie wszelkich dostępnych środków", zatem kiedy rozmowy nic nie dają albo partner o pewnych sprawach dyskusji unika ....

Gość gość
bo jest spora roznica miedzy zdrada a zdrada co innego byc pusta prukwa ktora daje bo jej sie chce a co innego zdradzac z glebszych przyczyn i mimo,iz to nie usprawiedliwienie. Aczkolwiek uwazam,ze kazdy niech robi jak chce i decyduje za siebie a za wtracanie sie mam prawo zabic:-D

Gość kobieta która może
A jedyna słuszna prawda to nasza prawda powiedział ojciec z Torunia.

gościu z 9:04 - skocz sobie sam i to najlepiej z wysoka, też jestem Polakiem, za debila sie nie mam, a uogólnianie czegokolwiek na cały naród debilizmem własnie pachnie... daruj więc sobie takie teksty

Gość kobieta która może
Śmieszne minie jeśli cnotliwe damy widzą tylko jednostronnie zdradę.Zawsze winna osoba zarządzająca.Nic bardziej mylnego.

w zdradzie jako zjawisku nie widzę nic śmiesznego ... jak dla mnie to zawsze jakaś trauma (dla kogoś kto ma jakies tam zasady), skoro więc ktoś juz sie na coś takiego decyduje to ma ku temu poważne powody. Z nieba sie to nie bieże, jakoś trudno uwierzyć aby ludzie byli ze sobą bez powodu, a skoro mieli powód aby byc razem musiało zadziac się coś na prawde poważnego że któraś ze stron zdradziła ...

Gość gość
nie trzeba uogolniac bo tak jest Matu spojrz prawdzie w oczy i zobacz co jest wokol. Trzeba umiec sie przyznac przed soba czego polaki tez nie potrafia. Czytalem mnostwo Twoich wypowiedzi i jesli sa prawdziwe to zamkniety tak samo jestes w pewnych ramach- dostrzez to. Ja tez jestem debilem ale staram sie z tego wyjsc i w koncu do tego doszedlem :-D

...oczywiście że jestem zamkniety w jakichs ramach, ramy są konieczne aby stado funkcjonowało, brak ram to anarchia. Kwestia zdrowego podejścia do tych ram, ich rozmiaru. Normy zawsze były i sa potrzebne bez nich społeczeństwo by nie mogło funkcjonować. Debilizm nie jest kategorią która moznaby przypisywac nacji to zjawisko ponadnarodowe i przypisane człowiekow a nie obywatelowi :)

Gość gość
Haha :-D. Ty dobry jestes :-P Przyjacielu kozy mej powiem Ci tyle,iz ramy ok ale nie te zewnetrzne,narzucone...bo tak trzebs,bo tak wypada,bo tego nie wolno,to jest zle a tamto dobre. Ustalamy sobie sami czym sie kierujemy, sami ksztaltujemy kregolsup moralny albo w ogole go olewamy. Trzeba byc jednostka samodzielnie myslaca. Tym czasem w Pl robi sie tak jak tlum albo bo w tv mowili :-D

Gość Letycja30
kobieta która może...widzę, że po wczorajszych spisach miarka sie przebrała? W temacie JAK ZAPOMNIEĆ O KOCHANKU???? znowu pojawili się serdeczni goście. Ahhh, aż żal...

...wpadłeś na to dopiero po wyjeździe z kraju ? Tam gdzie jestes nie mają ram ? ...jeździsz na gapę, nie płacisz podatków, biegasz nago po ulicy, siusiasz komus pod drzwi, kochasz się na ławce w parku, ...i jeszcze nie zapłaciłes mandatu czy nie obił ci nikt dzioba ?

Gość gość
Ale ja nigdzie nie wyjechalem :-D Mi chodzilo o mentalnosc a nie kulture zachowan ale w parku akurat sie kocham od lat :-P No nic Matu nie mam wiecej czasu pozdrawiam