Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia9191

wzrost w wieku 23 lat

Polecane posty

Gość marysia9191

Pomóżcie za miesiac kończe 23 lata reguralnie miesiac w miesiac mierze swoj wzrost i zauwazyłam ze urosłam. Miałam bóle kosci nóg przez kilka tygodni a pózniej zauważyłam ze mam dłuższe nogi. Jak mogło sie to stać jak wszedzie pisze ze wzrost kosci jest do max 21 lat. Pomocy!!! To znaczy ze dalej bede rosła?

idź do lekarza ja urosłam w ciąży 1cm a moja koleżanka w ciąży urosła prawie 10cm ale ty nie jesteś w ciązy!? nie lekceważ tego..

Gość gość
urosłaś w ciąży ? chyba w brzuchu albo non stop leżałaś i kręgosłup się wyprostował

Gość marysia9191
ale co to zanczy ze urosłaś jaki był tego powód? ja byłam u endokrynologa i miałam przeswietlenie nadgarstka i wykazało ze niby stan kostny dojrzały i byłam u drugiego lekarza to mnie wysmiał ze to niemozliwe zebym sobie urosła w tym wieku ale widze ze mam 1 cm wiecej

Gość gość
Człowiek wieczorem jest o ok 2 cm niższy niż rano.

Gość marysia9191
ja to wszytsko wiem dlatego jak to mozliwe ze urosłam??? i to głównie widze ze chodzi o nogi ze jakbymmiała dłuzsza kosc udową. Pomóżcie

Gość marysia9191
to nie jest mój wymysł znam swoje ciało i widze jak moje nogi sie wydłuzyły i jak teraz wygladaja w spodniach a jak wczesniej wygladały prosze o jakas realistyczne wytłumaczenie

Gość gość
Może Ci schudły nogi, wysmukliły się przez to optycznie wyglądają na dłuższe ?

Gość marysia9191
znaczy ja przez jakis tam okres czasu cwiczyłam głownie nogi aby ****ardziej umiesnic ale jak wytłumaczyc ze urosłam ten 1 cm wiec raczej nie wchodzi to w gre ze sie optycznie tylko wydłuzyły

Gość marysia9191
Czyli nikt nie ma pojecia czymmoze tobyc spowodowane:(

Gość gość
dwudziestolaka i taka durna skoro urosłaś raptem o 1 cm to jak niby widzisz tę różnicę ? to raz, dwa, ćwiczyłaś więc istnieje możliwość że ćwicząć rozciągnełaś przykurcze w stawach i mięśnie się wydłużyły niektórzy mają problemy ze stawami biodrowymi bo są zwichnięte podczas porodu, w efekcie któraś kończyna jest k krótsza, można to zniwelować odpowiednimi ćwiczeniami rozciągającymi

Gość marysia9191
Czyli to nie mozliwe zebym urosła? czyli cwiczac te cwiczenia aerobowe zlikwidowałam przykurcze? to mam pytanie cwiczac dalej jest mozliwosc ze jeszcze urosne?

Gość marysia9191
ktos sie orientuje na ten temat?