Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harman

rozwiać wątpliwości

Polecane posty

witam. od kilku dni nie jestem niczego pewna. spałam z chłopakiem bez zabezpieczenia i bez wytrysku w środku, stosunek nie był długi, kilka razy wsadził i to tyle. po 9 dniach od stosunku dostałam miesiączkę. w 11 dniu cyklu uprawiałam sex znowu bez zabezpieczenia i bez wytrysku, stosunek może trwał z 5 minut. po 25 dniach od pierwszego seksu zrobiłam test i wyszedł negatywnie. dostałam także kolejną miesiączkę ( cykl 24 dni) kolejny okres powinnam dostać za 14-15 dni. ale od dwóch dni boli mnie podbrzusze i ciężko mi na żołądku oraz boli mnie głowa.

Gość gość
dziwne macie zabawy to nie ma znaczenia czy stosunek był długi czy krótki, czy wsadził raz czy 10. może mieć wytrysk juz w czasie pierwszego włożenia.

Gość gość
owulacja, wirus, niestrawnośc, migrena. wybierz co chcesz. ewentualna ciążę 'poczujesz' jak ci się okres opózni 5-10 dni. bez paniki. ale o antykoncepcji słyszałaś?

Gość harman
Wytrysku nie bylo ani przed, ani w trakcie ani po. To są chyba nikłe szanse na ciążę. A test wykonany po 25 dniach tez jest wiarygodny?

Gość gość
Niech zyja wakacje,nie zyje morze i las,i niebo i slonce,wolny,swobodny czas :-D I dzieci sie bawia....

Gość gość
To są niestety typowe objawy wczesnego zakażenia wirusem HIV. Wiem, bo moja kuzynka dokładnie takie miała i też myślała, że w ciąży jest. Już 5 lat się leczy i wyniki ma dobre, rokowania też, także zalecam się przebadać, bo im szybciej zaczniesz leczenie, tym lepiej i większe szanse na długie życie. Wiadomo, leki przeciwwirusowe to nie landrynki i działania niepożądane cię nie ominą, ale lepsze to niż umierać na AIDS.

Gość gość
No w ciąży nie, ale test na HIV powinnaś zrobić, jak ktoś wyżej napisał. W początkowej fazie zakażenie właśnie takie objawy daje niespecyficzne. Potem długo jest uśpiony, a jak się reaktywuje to na leczenie jest za późno... Niestety osoby bez objawów też zarażają.