Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproSzenia ślubne

Polecane posty

Gość gość

witam. wychodzę za mąż 30.08.2014 i chciałabym zaprosić wszystkich pracowników z mojej zmiany wraz z kierownikiem na ślub. jestem zwykłym pracownikiem produkcji . mianowicie w jaki sposób ich zaprosić? mam zaproszenie tylko chodzi o to jak to powiedzieć? "W imieniu swoim i narzeczonego chciałabym serdecznie zaprosić cała zmianę na masz ślub który odbędzie się 30.08.2014r o godz 17.00 w kościele.(...) "i na tym zakończyć? błagam pomóżcie i proszę o normalne i rozsądne komentarze z góry dziękuję:)

Gość gość
Zrób tak jak napisałaś, czyli ogłoś przy wszystkich. I w tej chwili wręcz im normalne zaproszenia:)

Gość zaproSzenia ślubne
nie jest za krótko powiedziane? :)

Gość zaproSzenia ślubne
nie będzie to za krótko powiedziane.?

Gość gość
Wiesz, mogłaś to zrobić szybciej..... Ale lepiej późno niż wcale:)

Gość zaproSzenia ślubne
tak wiem ale miałam miliony spraw na głowie albo kierownika nie było. teraz też im nie będzie ale muszę już jutro ich zaprosić. :)

Gość zaproSzenia ślubne
wiem wiem ale jak to przed słuchem miliony spraw na głowie albo nie było kierownika. czy na moim miejscu dopowiedziały byście coś?

Gość majkaxxx
Zawsze możesz dać takie ogólne zaproszenie na firmę. Ja tak zrobiłam i sami wewnętrznie się dogadali- co i jak! Bardzo ciekawe zaproszenia ślubne znalazłam przypadkiem na http://www.zewecki.pl/zaproszenia-slubne.html Szkoda, że dopiero teraz!