Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grossross

POSTAWIĘ TAROTA

Polecane posty

Gość grossross

Nie jestem wróżką, nie zajmuję się pierdołami, ale potrafię wskazać drogę jak rozwiązać nurtujący problem. Nie pisać mi tu o szatanie i tym podobne bzdury bo z zawodu jestem psychologiem i na wasze szatańskie ostrzeżenia mam osobną szufladę. Karty tarota zwyczajnie pomagają określić osobę której się nie widzi. Wychodzę z tą propozycją bo wiem że są chętni, ale zaznaczam, że odpowiadam na jedno pytanie, więc proszę skonkretyzować problem, podać swoją datę urodzenia i płeć. Odpowiedź będzie tego samego dnia i trzeba zaglądać, kierować się swoją datą ur. lub imieniem jeśli ktoś poda. Pozdrawiam potrzebujących mojego wsparcia :)

Gość gość
21.10.1987 - płeć kobieta Proszę o odpowiedź na pytanie dot. życia osobistego. Czy spotkam jeszcze tego mężczyznę (którego mam na myśli, nie byliśmy w związku, dziwna sprawa - niedomówienia) bo mamy coś do wyjaśnienia. A może to już zupełnie nieistotne a ja się niepotrzebnie przejmuję?- bo i tak może się okazać. Jeżeli jest nam pisane spotkanie to co ostatecznie z niego wyniknie, na co mam się przygotować z jego strony.

Gość gość
05/11/1984 - kobieta Czy moja rodzina w najblizszej przyszłości zmieni miejsce zamieszkania? Czy dostaniemy kredyt mieszkaniowy, na który już złożylismy wniosek i czekamy na odpowiedź??

Gość gość
Chodzi o to, że kiedyś mi się podobał, choć sprawa o która nas łączyła jest tylko zawodowa. Trochę się boję czy nie będzie miał jakiś pretensji do mnie. Tak jak wspomniałam chodzi o niedomówienia i w efekcie urwany całkowicie kontakt nie wiem z czyjej winy. Chcę wiedzieć czy spotkanie będzie czy też nie, i co z niego wyniknie? Taka jest ostateczna treść mojego pytania, ale chciałam przybliżyć sytuację :)

Gość gość
posty nr 2 i nr 4 dotyczą tej samej sprawy :) 21.10.1987

Gość gość
11.11.1984- kobieta Jaka plec bedzie mialo dziecko ktore urodze, czy urodzi sie zdrowe? Oraz czy partner znajdzie nowa prace i czy w koncu wezmiemy slub?

Gość gość
31.12.1992-kobieta Jak dalej potoczy się mój związek z facetem, czy to początek końca?

Gość gość
jezeli jestes psychologiem to nie powinas wierzyć w takie bzdury ale jak wierzysz to powinas przeczytać Psychiatra w piekleProf. Simone Morabito, znany i ceniony naukowiec z przeszło trzydziestoletnią praktyką w wielkich uniwersyteckich klinikach, zebrał obszerny, udokumentowany materiał na temat chorób spowodowanych przez szatańskie opętanie warto przeczytać niedawno wydaną książkę Patrycji Hurlak "Nawrócona wiedźma" - ludzie nękani przez szatana są także wśród nas, lecz często wcale o tym nie wiemy.

Gość grossross
21.10.1987 Obecnie nie masz najlepszego czasu na wyjaśnienie starych niedomówień. Twoja równowaga jest nieco rozchwiana i lepiej będzie skupić się na odzyskaniu właściwych proporcji. Sprawa o której piszesz przeniesie się w czasie co będzie dla ciebie korzystne. Jeśli teraz zainwestujesz w swoje samopoczucie, później łatwiej ci będzie przełknąć gorzka pigułke i wyciągnąć z tego właściwe wnioski. Powodzenia :)

Gość gość
05/11/1984 Nie do końca jest to pojedyncze pytanie dotyczące bezpośrednio ciebie więc odpowiem ogólnikowo. Jesteś osobą energiczną z natury i potrafisz dopilnować swoich spraw. Twój obecny czas pokazuje pewne rozleniwienie, pasywność i zastój, a co za tm idzie przeciąganie się spraw, które cię nurtują. Jeśli sama nie ruszysz do przodu, to będziesz czekać i czekać. Powodzenia :)

Gość gość
Jest dokładnie tak jak mówisz. Zgadza się w 100%. Tak czułam że ta sprawa jednak znajdzie finał. Ale mam prośbę, czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tej "gorzkiej pigułki"? Skończy się to awanturą czymś w tym stylu?

Jeden z mężczyzn, z którymi się spotykam (Rafał, 3.07.1982), powiedział, że po oddaniu moczu strzepuje penisa dwa razy. Mam wątpliwości. Przypuszczam, że strzepuje go trzy razy. On zaprzecza. Jaka jest prawda?

Gość grossross
11.11.1984 Zestaw pytań to nie jest jedno pytanie. O dziecko zapytaj lekarza, problemów zawodowych partnera nie rozwiązuję ponieważ to nie on mnie o nie pyta. Ostatnie pytanie o ślub jest już bliżej ciebie i odpowiedź jest dość jasna, owszem w końcu weźmiecie ten ślub o ile do tego wydarzenia doprowadzisz. Sam z nieba nie spadnie, a na to że ktoś inny zajmie się tą sprawą nie masz co liczyć. Powodzenia :)

Gość grossross
vikernes Ja się dziwię że on w ogóle coś strzepuje, mojemu Rafałowi sama to muszę robić. Gratulacje że twój jest taki samodzielny. Pozdrawiam was oboje :)

Gość gość
a ja? (31.12.1992)

Gość grossross
31.12.1992 Twój brak umiejętności podejmowania decyzji powoduje, że tak naprawdę nie wiesz czego masz się trzymać i twój facet także nie wie. To co nazywasz początkiem końca jest bezsensownym trwaniem w miejscu. Ktoś musi zrobić jakiś krok ponieważ taka stagnacja nie przynosi nic dobrego, a o rozwoju nawet nie ma co marzyć. Powodzenia :)

Gość gość
poproszę o wróżbę ogólną Kazimierz 2.02.1963

Gość gość
Marcel 15 05 63 Czy wyjdzie mi otwarcie nowego biznesu ?

Gość gość
Witaj, chciałabym zaczac zaglebiac sie w okultyzm, niestety naleze do osob ktore szybko sie zniechecaja i stad pytanie; czy mam jakies predyspozycje, zwlaszcza w kierunku energii psi; już jedna osoba mi wróżyła jakiś czas temu i wyszła pozytywna odp. ale nie bardzo w to wierze :p jeżeli tutaj tez by tak wyszlo to czy moglabym dopytać jaka zdolnosc mam utajniona, w jakim kierunku powinnam sie rozwijac zeby nie tracic czasu na cos co okaze sie pomylka. z gory dziekuje;) znak zodiaku panna rocznik 94

Gość gość
grossross Proszę żebyś jednak odpowiedziała jeśli możesz, czego mam się spodziewać jak to spotkanie dojdzie do skutku, mowa o tej gorzkiej pigułce, więcej pytań zadawać nie będę, obiecuję :) Strasznie mnie to gnębi (post od 21.10.1987) Dziękuję

Gość gość
22.04.1995 kobieta czy jestem w ciazy :P

Gość gośćmartita
marta 05.04.1991 lukasz 01.03.1988 co z naszym zwiazkiem/

Gość gość
Ona 09 03 66 , On 15 05 63 czy bede jeszcze miala kontakt z kims z dawnej przeszlosci i co On do mnie czuje ?

Gość grossross
Kazimierzu,nikomu nie wróżę co jasno i wyraźnie napisałam w założonym temacie. Raczej pomagam określić kierunek do rozwiązania bieżących problemów. Odpowiem ci jednak bo twój obecny czas mnie do tego skłonił. Trochę zamieszania jest wokół ciebie i trochę niepewności, ale te sprawy masz w miarę pod kontrolą i nie one są najważniejsze. Sugeruję wizytę u lekarza. Nie panikuj, ale i nie odwlekaj. Powodzenia :)

Gość gość
Alina 12.10.1992 kobieta proszę o poradę, martwi mnie mój stan zdrowia a do lekarza boję się isc :o mam podejrzenie że to objawy somatyczne , aczkolwiek ciekawa jestem co karty pokaza :) czekam z niecierpliwoscia i dziekuje;)

Gość gość
Czy bede kiedys matka ? Joanna 20.08.1988

Gość gość
26.07.1986 michal. Czy kobieta z ktora jestem jest juz ta jedna jedyna? Czy juz zawsze bedziemy razem? Jestesmy razem od roku spodziewamy sie dziecka chcialbym wiedziec czy to juz tylko ja bede kochal czy jeszcze ktos inny pojawi sie w moim zyciu

Gość grossross
Tym razem odpowiem na kilka pytań zbiorowo boście się nagle rzucili na mnie jak na darmowe lizaki i na dziś koniec bo mam też swoje życie. Jeśli coś będzie to już jutro. Do "gorzkiej pigułki" - rozgryź aspirynę i przekonaj się jak smakuje. To właśnie będzie później, ale sądzę że lepsze to niż jakieś nieokreślone urazy i atmosfera powinna się oczyścić. Marcel - kimkolwiek jesteś, zawsze za mało się starasz żeby ci jakiś biznes wyszedł, który to już raz? Pannie z rocznika 94 - dziękuję za post, okultyzmem się nie zajmuję. 22.04.1995 - również dziękuję, testy ciążowe można nabyć w każdej aptece. Do Państwa z roczników 196... - wasza wiedza i doświadczenie życiowe jest z pewnością większe niż moje, sami moglibyście tu udzielać porad ;) Reszta jutro, trzymajcie się :)

Gość gość
nie spinaj sie tak, nikt Cie tu nie pogania - mozesz odpowiadac kiedy chcesz zly humor tez wplywa na odczyt :) pozdrowienia