Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grossross

POSTAWIĘ TAROTA

Polecane posty

Gość gość
Kazimierz: dziękuję za wróżbę, serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
kobieta 03.07.1988 Czy w tym roku znajdę pracę w zawodzie? Czy obecny partner będzie moim meżem w przyszłości? Z góry dziękuje za odpowiedz;)

Gość gość
Kobieta 11.03,,85czy w tym roku znajdzie siemfacet z ktorym bede wnnzwiazku.?

Gość gość
Kobieta 11.03,,85czy w tym roku znajdzie sie facet z ktorym bede w zwiazku.?

Gość gość
katarzyna 13.o5.1991 jak prezentuje sie sfera uczuć do końca tego roku?

Gość grossross
Alina 12.10.1992 Twój stan zdrowia nie wymaga wizyty u lekarza, spokojnie sama poradzisz sobie z tym problemem. Mniej nerwowy i emocjonalny tryb życia, zmiana diety na lżejszą i bardziej naturalną, trochę wyciszenia i spojrzenia w głąb siebie. Sporo tam ze środka da się wyrzucić jako elementy zupełnie zbędne i nadmiernie obciążające, Trochę pracy na swoją a nie cudzą korzyść, przyniesie pozytywny efekt. Powodzenia :)

Gość grossross
marta 05.04.1991 Odpowiem ci jednostronnie ponieważ do ciebie , nie do mnie należy przyjrzenie się twojemu partnerowi. Jeśli pytasz, to znaczy że masz wątpliwości. Nabierz dystansu i zapytaj sama siebie czego od niego oczekujesz. Niespodziewanych wypadów w nieznane, romantycznych porywów, krótkotrwałej ekstazy i tak z przerwami, czy może wyższego poziomu intelektu, wspólnych zainteresowań, przyjaźni która także jest bardzo ważna w związku. Zachowanie partnera będzie odpowiedzią na twoje pytanie. Z tego co widzę ty jesteś tutaj przewodnikiem stada ;) Powodzenia :)

Gość grossross
Joanna 20.08.1988 Siedzisz właśnie nad kartką papieru i podsumowujesz... swoje życie. Jeśli włączyłaś kalkulator to znaczy że robisz bilans, a co mamy po bilansie? Kolejny taki sam lub całkiem nowy etap. Nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć na tak poważne pytanie, bo to nie zależy ode mnie. Natomiast mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że po zamknięciu bilansu będziesz już wiedziała co robić dalej, ponieważ drogi są tylko dwie - ta sama lub całkiem nowa. Z przeszłości wyciągamy wnioski, teraźniejszość mamy w rękach. Powodzenia :)

Gość gość
Kobieta 25.06.1974 w którym roku dostane dom socjalny.

Gość grossross
26.07.1986 michal Jesteś osobą tak ekspresyjną i pełną chciałoby się rzec "wszystkiego", że pytanie czy to "ta jedyna" jest nawet uzasadnione. Nie, nie jedyna jeśli chodzi o ilość kobiet jakie pojawią się jeszcze w twoim życiu, ale będzie ich tak dużo wokół ciebie, że sam musisz jedną najważniejszą postawić na pierwszym miejscu, a całą resztę możesz traktować już z mniejszym entuzjazmem. Miej świadomość, że im więcej włożysz w to co najważniejsze, tym więcej z tego wyjmiesz. Wokół piedestału zawsze jest jakieś otoczenie, ale ono jest zmienne jak wycieczka krajoznawcza, a fundament zawsze pozostaje ten sam. Powodzenia :)

Gość moniaaa888
Monika 18.01.1988 czy ja i Azem mamy szansę być razem, dziękuję za odp

Gość gość
16.05.1974 kobieta Ostatnio źle się czuję. Czy karty wskazują co mam chore i z czym powinnam iść do lekarza?

Gość grossross
16.05.1974 kobieta Tak wskazują, ale ja nie jestem lekarzem i spraw medycznych na forum nie roztrząsam. To co ci dolega to zaniedbania z poprzednich lat. Jesteś w pełni świadoma co powinnaś była zrobić, a odłożyłaś na później i tak się to ciągnie. Zanim umówisz się na wizytę lekarską sięgnij pamięcią do przyczyn swoich dolegliwości, gdyż lekarze leczą głownie skutki, co nie zawsze jest zgodne z potrzebami naszego organizmu. Autoanaliza bardzo wskazana. Powodzenia :)

Gość gość
13.07.1978 kobieta - czy powiedzie mi się w nowej pracy, którą zaczęłam w czerwcu?

Gość ania100685
ania 10.06.85 powiedz mi co czeka mnie i męza w najblizszej przyszłosci. czy wreszcie mu sie uda z pracą??

Gość grossross
Kobieta 11.03,,85 O ile nie będziesz szła rytmem 1 krok do przodu i 2 do tyłu, to jak najbardziej masz szansę znaleźć faceta na dłuższy związek. Powodzenia :)

Gość gość
Czy jest mi pisane wyjście za mąż czy już zawsze będę starą panną? Jeśli wyjście za mąż to do ilu lat? anna 23 lipca, 1983, pozdrawiam i z góry dziękuję.

Gość grossross
Kobieta 25.06.1974 - oraz pozostali Na to pytanie może odpowiedzieć wyłącznie jednostka administracyjna właściwa dla twojego miejsca zamieszkania. Powodzenia :) Pozostałym na dziś dziękuję, postaram się wpaść na chwilę jutro :)

Gość gość
tarot to też okultyzm :D dziekuje i pozdrawiam

Gość Gosc 32
witam, czuje ogromna pustke i zal bo zyje sama od zawsze (32l) . Ostatnio zostalam odrzucona przez mezczyzne b niebylam dosc dobra dla niego albo za nudna nawet nie bylismy razem. Nie jest to pierwsze rozczarowanie ale po prostu ty razem rozpadlam sie. Nikt mnie nigdy nie kochal.Pytam sie czy mozna byc owolanym do zycia w samotnosci i jaka jest moja droga i czy ma ona sens. Nie moge zrozumiec ani tej ani innych porazek. Czy mozesz mi Pani polozyc tarota na najblizsze miesiace. Czy moja karma kiedys sie odmieni? Dziekuje

Gość gość
plec mezczyzna 17.05.1966 poproszę kilka słów na temat mojego życia uczuciowego. Dziękuje

Gość gość
Wróżko czekamy na odpowiedzi :)

Gość zuza nna
08.05.1993-kobieta mam pytanie doczyczace naszej sytulacji finansowej czy z slubem bedzie wszystko dobrze czy podolamy finansowo i czy zaczniemy w tym roku budowe domu dziekuje.

Gość gość
15.05.1984r. - kobieta co dobrego mnie czeka w przyszlosci? z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Gość gość
grossross wczoraj Alina 12.10.1992 Twój stan zdrowia nie wymaga wizyty u lekarza, spokojnie sama poradzisz sobie z tym problemem. Mniej nerwowy i emocjonalny tryb życia, zmiana diety na lżejszą i bardziej naturalną, trochę wyciszenia i spojrzenia w głąb siebie. Sporo tam ze środka da się wyrzucić jako elementy zupełnie zbędne i nadmiernie obciążające, Trochę pracy na swoją a nie cudzą korzyść, przyniesie pozytywny efekt. Powodzenia usmiech.gif Cieszę się bardzo ze dostalam od Ciebie odpowiedz :) DZIEKUJE, milego dnia

Gość gość
wladek 13.1.47 - kochana wrozko powiedz mi prosze czy moje zycie bedzie szczesliwe ? mysle o slubie , podzial majatku z ex,kupic dom - nie chce za wiele pytan zadawac ile mozesz to powiedz

Gość grossross
Gosc 32 dziś Proszę o datę urodzenia

Gość gość
mezczyzna 2.1.1984 --- czy moje malzenstwo bedzie szczesliwe ? ciekawe czy dostane spadek to chyba najwazniejsze co akurat mi przyszlo do glowy

Gość grossross
moniaaa888 wczoraj Do tak sformułowanego pytania proszę także o datę ur. partnera.

Gość gość
kobieta 5-10-1963 -----opowiedz mi o moim przyszlym zyciu, milosci,zdrowiu tak ogolnie co widzisz ?