Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grossross

POSTAWIĘ TAROTA

Polecane posty

Gość gość 32
grossross wczoraj Gosc 32 dziś Proszę o datę urodzenia 29.9..1982 i dziekuje:)

Gość grossross
Ewelina,05.01.1991 Non stop kombinujesz jak koń pod górkę ;) Ucieszysz się jak ci powiem, że wcale nie tak łatwo wykorzenić cię z tego świata?

Gość gość
20.09.88 kobieta Czy wezmiemy slub w tym roku?

Gość gość
Witam chciałbym wróżbę ogólną zdrowie i inne sprawy materialne itp 19.08.1955 ale odpowiedz jesli można na email tatus5052wp.pl pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Witam chciałbym wróżbę ogólną zdrowie i inne sprawy materialne itp 19.08.1955 ale odpowiedz jesli można na email tatus505@wp.pl pozdrawiam serdecznie pierwszy email ma zły adres ten jest dobry

Gość grossross
01.11.1972 Obawy ma każdy z nas, ale nie każdy ma instynkt jaki ty posiadasz. To bardzo cenna rzecz, która pozwala ci obrać właściwy kierunek, więc bezbłędnie wyczujesz czy jest dobrze czy źle. Jedyne z czym możesz przesadzić to nadmiar podjętych zobowiązań, co zaowocuje zmęczeniem lub zniechęceniem. Nie zapominaj więc o inwestycji w siebie samą. Powodzenia :)

Gość grossross
adam 27.01.1965 Jesteście dwoma zupełnie odrębnymi planetami i niełatwo będzie osiągnąć porozumienie, ale to właśnie przeciwieństwa mają największą siłę przyciągania. Druga strona właśnie zakończyła jakiś etap swojego życia i jest gotowa zacząć następny. Potrzeba wspólnej pracy aby podjąć wyzwanie, Powodzenia :)

Gość gość
agnieszka, 11.12.1984 Witaj:), nie mam szczęścia w życiu os., wszystko co mnie dotychczas spotkało było jednym wielkim niepowodzeniem w tej materii:(. Zdaje sobie sprawę, że nie jestem "łatwa" w pożyciu, na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że nie miałam łatwego życia...ALE, też jak wielu, marzy mi się dom i swoja własną rodzina. Chciałam zapytać, czy znajdzie się osoba, która mnie zaakceptuje i pokocha taka jaką jestem?(nie wiem czy Twoja przepowiednia określa czas, jeśli tak, to kiedy mam wytężyć wzrok na nią:) Dziękuje Tobie i pozdrawiam, aga:)

Gość JotJot
Justyna, 27.04.1993 Czy mój narzeczony, który ostatnio mnie zostawił, jeszcze do mnie wróci? Jeśli możliwa jest odpowiedź - to kiedy?

Gość grossross
20.09.88 kobieta Do ślubu w skrótowym znaczeniu tego słowa potrzebne są dwie osoby, a ty pytasz wyłącznie o siebie :)

Gość asss19845
joanna 15.12.1984 -chcialabym tak ogolnie zapytac o kwestie finansowa czy sie polepszy w tej sferze i o prace-czy to dobry wybor , czy bede tam dalej pracowac....

Gość grossross
agnieszka, 11.12.1984 Nic w naszym życiu nie dzieje się przypadkiem, no może rozlana herbata... Jeśli do tej pory nie miałaś szczęścia, to najwyraźniej był to czas który miał ci uświadomić, że nie idziesz właściwą drogą. W myśl starego porzekadła "każda potwora znajdzie swego amatora", otwórz oczy na ludzi którzy do tej pory nie wzbudzali twojego zainteresowania. Zazwyczaj oczekujemy partnera jak od krawca, podajemy długość, szerokość itd... 95% jednak nie pasuje co się okazuje wcześniej lub później. Ten pasujący rozmiar jest, tylko cały czas wybierasz wśród tych niewłaściwych modeli. Kupujesz czasem ubrania w lumpeksie? Bywa że można tam trafić "perełkę" ;) Powodzenia :)

Gość gość
Czemu mnie ominełaś? :( bardzo mi zależy na wróżbie. Magda, 24.06.1990 Czy wejdę w jakiś związek w niedalekiej przyszłości? Interesuje się mną teraz ktoś ciekawy?

Gość gość
mnie pominięto

Gość grossross
joanna 15.12.1984 Wygląda na to, że nie jest źle, tylko nie bardzo panujesz nad nadmiarem obowiązków i może być chaos. Przeciążenie nikomu nie służy, sugeruję w sytuacjach kiedy już nie wiesz w co ręce włożyć, zwyczajnie poprosić o pomoc - to nie hańba. Oraz nauczyć się skutecznie wypoczywać, czyli umieć odciąć się od spraw zawodowych i zrelaksować. Równowaga przynosi poprawę. Powodzenia :)

Gość grossross
Jest was coraz więcej, cierpliwości :)

Gość JotJot
Mnie też pominięto, a bardzo mi zależy na tej wróżbie :( Sama już nie wiem co mam robić i myśleć :(

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź, agnieszka. Tobie również powodzenia i wszystkiego dobrego!:)

Gość gość
czemu mi nie powrozylas ? kobieta 5.10.1963 co w moim zyciu widzisz - slub milosc malzenstwo finanse zdrowie- prosze powiedz moze cos z tych rzeczy mnie czeka ?

Gość gośćMalwina
Postawisz mi również? :) 23.03.1987 r. Malwina Co u mnie widzisz? Kiedy poznam miłość? :) 🌼

Gość gość
Ja też zostałam pominięta... Kobieta 11.06.1985 czy mężczyzna, z którym obecnie się spotykam zostanie na dłużej w moim życiu, czy mamy szansę na związek? dziękuję

Gość Honoratka 84
1 sierpnia 1984- wierzyć, nie wierzyć, ale stoję na zyciowym zakręcie, co ze mną będzie? jak dalej widzisz moje zycie? :(jestem strasznie pogubiona

Gość gość
Mnie tez pominieto :( Kobieta 30.07.1986,tez mi zalezy

Gość gość
Czy wyjde z mojej trudnej sytuacji zyciowej i bede szczesliwa ? Kobieta,30.07.1986

Gość gość
wladek 13.1.47 - dziekuje za poswiecony mi czas- tak wlasnie zgadlas koncentruje sie wylacznie na spr.finansowych,dostalem rente a wczesniej byl wypadek i dlugie leczenie co powinno spowodowac wzrost renty, to sie zgadza - ale jaki bedzie final sprawy ?tym wlasnie jestem glownie zajety- to sie zgadza - a co wyjdzie z tego ? mysle tez o slubie o kupnie domu - a czy wyjdzie cos z tego ? tak ogolnie ze koncentruje sie na finansach to trafilas ale jaki tego final bedzie ? a sprawy sercowe ? czy czeka mnie cos dobrego jeszcze ? jak mozesz to popatrz w moja przyszlosc ...

Gość gość 32
ja tez jeszcze czekam na swoja wrozbe dziekuje

Gość Zagubion111
Ja też bardzo proszę. Nie układa mi się z mężczyznami. Czy mam szanse na szczęśliwy związek, miłość? ur.8/8/87

Gość grossross
Kochani, staram się nikogo nie pominąć, ale ja jestem jedna, a was tutaj już kilkadziesiąt, ktoś zrobi za mnie chłodnik dla rodziny, przygotuje tzatziki? hmm? Macie farta, że nie jestem chińskim ciasteczkiem i nie wręczam każdemu co popadnie, tylko każdemu uchylam jego własne drzwi. To jest wasze życie i nie trwa ono minutę, więc przy czym ten pośpiech? Ma być byle jak?