Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka zabrania mi bzykać się z żoną

Polecane posty

Gość gość

głupia jakaś czy co? sama wykorzystała okazję gdy żona była chora i przez prawie rok niezdiagnozowana więc seksu było jak na lekarstwo. kumpela z roboty zaproponowała seks bez zobowiązań. wiedziałem że leci na mnie bo widziałem jak się na mnie gapiła bez przerwy i jak się przy mnie zachowywała. no i w końcu sama się przyznała że się jej strasznie podobam. zgodziłem się ale tylko czasowo dopóki moja sytuacja małżeńska się nie unormuje. obecnie sytuacja wygląda tak że żona już dawno zdrowa czyje się świetnie ochota na seks jej wróciła i w łóżku układa nam się super ale powstał problem z kochanką która wpadła w histerię gdy jej szczerze powiedziałem że to koniec. wybuchła płaczem i zaczęła się drzeć że nie mogę jej tak zostawić bo ona się zakochała że cały czas miała nadzieję że nam się razem uda i liczyła że w końcu zostawię dla niej żonę. dopuściła się nawet szantażu że jak zakończę z nią relacje to powiadomi moja zonę o zdradzie więc dla świętego spokoju postanowiłem że raz w tygodniu przelecę ją na odczepnego. ale to jej najwyraźniej nie wystarcza i żąda seksu częściej a ja nie mam ochoty się z nią bzykać bo nic do niej nie czuję. nie ma tu żadnej chemii nic nie iskrzy i nigdy nie iskrzyło oczywiście z mojej strony bo u niej akurat jest na odwrót. a ostatnio to baba już ostro przesadziła bo zabroniła mi się kochać z żoną. no kpina jakaś normalnie

Gość gość
Czarujace

Gość gość
Coz..masz to na wlasne zyczenie.nie potrafiles zaczekac na zone tylko jak pojawila sie okazja to z niej skorzystale

Gość gość
mimo iz absolutnie nie popieram tego co zrobiles to szczerze ci wspolczuje. niestety kochanka i tak o wszytkim powie twojej zonie wiec nie wiem czy nie lepiej bedzie jak zona dowie sie tego od ciebie. istnieje duze prawdopodobienstwo ze kopnie cie w d-u-p-e, ale moze cos sie jeszcze uda uratowac, jednak jak sie dowie od kochanki to kaplica.

Gość gość
no dobra zawiniłam ale jak to teraz odkręcić bezboleśnie? pewnie ze mogłem skorzystać z usług prostytutki ale po co miałem płacić jak okazja za darmo sama się pchała a kasa była potrzebna dla żony bo jeździła do lekarzy na prywatne wzyty

Gość gość
ZRozum ze sie to wyda..az tak cu sperma na mozg uciskala?

Gość gość
Bo żona chora to kochanka potrzebna, żenujące...................

Gość gość
dopóki pukam kochankę i kity jej ciskam że z zoną nie sypiam to się nie wyda bo kochanka się cieszy ze jestem cały jej a ja mam czas żeby pomyśleć jak to wszystko odkręcić. potrzebna mi wasza pomoc. macie jakieś pomysły?

Gość gośćpotepiacie
Jestes chory ,nie znasz zadnej granicy nie szanujesz zony ani tej dziewczyny . Chociaz sama siebie nie szanuje. Naprawde pokazue to jakis jestes niedojrzaly i jak 'Bardzo zalezy ci i kochasz zone' a okazujesz to w wyamienity sposob

Gość gośćszokdzisiejszynifacetami
Jakbymi takie cos facet zrobil to bym kopnela w du.pe jesli chlopak to bym sie nie rozmazywala ale maz ktory chcial mnie wziac zazone i wiedzial na co sie pisze taki numer? Jesli lubis ruch.nko i niw mozwsz wytrzymac to po co ci zona? Moglbys sobiw ruchac na.prawo i na lewo spokojnie be zony bez zadnych zobowiazan. A jesli zalezy ci na uczuciu.milosci.wiwrnosci,zaufaniu to bys nie zrobil takiej rzecY jaka zrobiles. A obydwoch sie nie da miec jak dla mnie chyba ze sie np umowisz na uklad z pewna dziewczyna ze niby jestesmy razem ale se ruch.chamy na bokach...

Gość gośćrdwdriver
A wiecie co ja wam powiem . Na swiecie jest mnostwo takich facetow jaak autor tematu i niektorym paniom to nie przeszkadza..a facetow ktorzy wiedza dobrze co to uczcucie wiernosc milosc jest na wyginieciu, oni nie zrobia tego bo wiedza jakby to bolalo i mimo iz maja okazje ,nie z przymusu moralnego ale z wlasnej woli nie chca niszczyc zwiazku.chca byc z ta jedna kochac ja i oczekuja to od niej. I znam pare takich malzenstw ,zadna strona nie ma prerensji o to ze np.dostawial sie do jakiesjs tam gdzies.

Gość gość
ale ja nie chcę mieć dwóch. chcę tylko żonę a z tą kumpelą z roboty chcę skończyć i to już od jakiegoś czasu. tylko że ona nie chce nawet słyszeć że ją zostawię bo wpada w histerie i grozi że żonę powiadomi o zdradzie. mi już kochanka do niczego nie potrzebna bo z żoną nam się świetnie układa

Gość gość
i nie jestem chory. to żona była chora ale już jest wszystko ok

Gość gość
żona chora potrzebowała cię a ty się zabawiasz z kupelą. Najlepiej będzie jak żonę zostawisz żeby ułożyła sobie życie z kimś kto będzie ją kochał i nie zdradzi bo czasem jest mniej sexu. Obrzydliwy jesteś autorze

Gość gość
Wlasnie popieram powyzej goscia.

Gość gość
ale ja o żonę dbałem jak była chora. woziłem ją do lekarzy kupowałem leki tylko tego seksu było mało to skorzystałem jak się trafiła okazja. nie chce żony zostawiać i myślę że ona też by mnie nie zostawiła bo cały czas powtarza że jest szczęślia ze mną

Gość gość
trzeba byc mega dupkiem zeby zdradzac chorą zone :/

Gość gość
to teraz niech ona cię zdradzi będziecie kwita. Burak z ciebie. Nie nadajesz się na męża. Pomyśl będzie w ciąży będzie małe dziecko sexu nie będzie to co zdradzisz ją znowu bo będzie ci się nudziło. Ja nie wiem gdzie się tacy debile rodzą

Gość gość
nie żona w ciąży już nie będzie bo mamy dorosłe dzieci. a jak kiedyś była w ciąży to seks normalnie był i jak się dzieci urodziły też od razu po powrocie ze szpitala bo żona miał ciecia cesarskie więc krocze miała nienaruszone

Gość gość
tak tak na pewno od razu.Skończ dupku i zostaw żonę może jeszcze ułoży sobie życie z kimś kto będzie jej wart

Gość gość
dlaczego mnie tak wyzywacie i obarczacie winą tylko mnie? ja się czuję pokrzywdzony bo kumpela z roboty ta od seksu od początku o wszystkim wiedziała że to tylko tymczasowe bo żona chora a teraz żąda cudów. przecież ja jej nigdy niczego nie obiecywałem. jak się z tego wymiksować?

Gość gość
tak tak bardzo pokrzywdzony jest biedny miso trzeba było myśleć głową a nie k*****m

Gość gość
marne prowo leniwej kafeterianki. Do kuchni nygusie za obiad sie bierz, bo chłop głodny z roboty wróci i znów ci manto spuści :classic_cool:

Gość gość
jakie prowo nawiedzona krowo. sama zmiataj do kuchni gary szorować bo ja w robocie jestem i odpisuję każdemu jak mam chwilę czasu

Gość gość
prowo pisane przez babę, żaden facet nie dzieliłby włosa na czworo

Gość gość
Oho chyba jakaś wściekła zdzira co lata za cudzym mężem wpadła w szał :D:D:D dziś i ty też tak masz że się narzucasz żonatemu facetowi, a on cię nie chce? :D:D:D

Gość gość
Autorze nie przejmuj się. Tu lafiryndy atakują każdego kto się nie chce rozwieść z żoną i pieprzyć szmate. :D

Gość gość
Podstaw tej rurze jakiegoś kumpla to może odwali się od ciebie :D

Gość gość
albo lepiej sprzedaj ją do jakiegoś burdelu to wreszcie będziesz miał święty spokój.

Gość gość
Stać Cię autorze na bardziej wiarygodne PROWO. tego nie da się nawet czytać. Nie wierzę, że są tak naiwne kobiety, z żoną na czele :P