Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nareszcie)))

Polecane posty

Gość gość

Wpadla do mnie moja kuzynka na szklaneczke wody dzis bo byla w poblizu.mieszkam sam Dzis mialem caly dzien wolny i odwiedzila mnie Bozena wracajaca z cmentarza.bylo dosc cieplo wiec poprosila o szklanke wody.nie widzielismy sie jakis czas wiec troche sie rozgadalismy.od dawna mialem na nia niezmierna ochote.ale zawsze sie tego balem,ze dostane w pysk.kiedy zakonczylismy nasza rozmowe na pozegnanie odwazylem sie poklepac ja po tej dosyc duzej ale zgrabnej d***e.wtedy Bozena wsadzila mi swoj jezyk w moje usta.zaczelismy sie niewinnie calowac.i w koncu sie odwazylem))).wsadzilem reke w jej majtki nie przestawajac ja calowac.nie zwazajac na nic wyladowalismy w lozku.jednego czego zaluje to tego ze sie nie odwarzylem zrobic tego wczesniej.nie wiem czy to dlugotrwaly brak sexu,ale czuje sie wysmienicie i nie zaluje nic a nic.pozdrawiam kuzynke)))jestem szczesliwy

Gość gość
zboczeńcy :/ jak zajdzie w ciąże to urodzi wam się dziecko jeszcze głupsze od ciebie. dobrze, że to prowo :)

Gość gość
W ciazy nie bedzie.robilismy to w gumie,a orgazm byl na zewnatrz i tez w kondomie.nie wolno igrac za duzo z losem.pzd

Gość gość
jestem w szoku. dla mnie to nie do pomyślenia.

Gość gość
Ja tez jestem w lekkim szoku jeszcze.)))