Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko co ja jem

Czemu na tym forum tak bardzo krytykuje sie to, jak zywimy dzieci??

Polecane posty

Gość o matko co ja jem

Nienawidzę wtrącania się w wychowanie, żywienie, ubieranie i kształcenie dziecka, bo każdy robi po swojemu. Jeśli chodzi o jedzenie to na tym forum wszystko jest trucizna: parówki, pasztet, kabanosy- nie dawac tego dziecku, bo to syf. Trzeba piec samemu mieso na chleb, dawac jakies jaja na parze, bialy ser i pal licho, ze dziecko tego nie lubi. Bron Boze nie wolno dawac smazonego kotleta, mielonego, bo lepiej ugotowac albo upiec. Warzywa na parze, absolutnie nie wolno kalafiora czy fasolki z bulka tarta., O slodycze tocza sie tutaj takie boje, ze nieraz sama boje sie jesc:-P Nie przeginacie?

Gość gość
Ale kto ci każe tu wchodzić?? Jak idziesz na basen to też narzekasz, że woda mokra?

Gość gość
Ogólnie osoby na kafeterii czasem zwracają uwagi, ale to chyba jest normalne i częste na takich forach. Ja np dostałam opieprz w drugą stronę, bo zabieram dziecku dzieciństwo gdy go zdrowo odżywiam. Ja uważam że każdy powinien robić tak jak chce i to jego prywatna sprawa. Wiadomo że dziecko nie powinno mieć nadwagi, ale anoreksji też nie

Gość gośćKasiuulina
Moim zdaniem nie powinnaś się tym przejmować, jeśli jesteś w 100% pewna że dobrze robisz to po prostu to rób a opinią innych się nie przejmuj i tyle.