Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyza777

Czy któraś z was ma podobny problem z okresem ?

Polecane posty

Gość narcyza777

Nie wiem czy to faktycznie problem, anomalia czy chore wymysły i robię z igły widły, ale mam w sobie coś z hipohondryka i musze wszystko z siebie wyrzucić bo się zadręczę. Chodzi o okres, który teraz jak i miesiąc temu był bardzo skąpy w porównaniu do wcześniejszych ,a ból brzucha ze znośnego przerodził się w katorgę, zwykły apap czy paracetamol przestaje działać po godzinie. Miesiączkę mam regularną od jakichś 3 lat, a sam okres mam od jakichś 4 i wtedy lało się ze mnie jak z kranu, brzuch praktycznie nie bolał , nie brałam tabletek a od jakiegoś roku właśnie muszę. Najbardziej to mnie zastanawiają te małe krwawienia, przyznaję, że mialam od czasu do czasu takie skąpe ale nigdy miesiac po miesiacu. Czy to jest uznane za normę, czy też wasz organizm funduje wam takie zmiany ?

Gość gość
rozumiem, że do najbliższego ginekologa masz 5 tysięcy km na piechotę?

Gość gość
Ja mam tak samo od czerwca,do tego dochodzi jeszcze to,ze jest wczesniej o tydzien,czyli co 3 tyg,bol nie do zniesienia,slabo az sie robi,zawsze sie lalo ze mnie,a teraz 2 dni plamienia i koniec,wszystko okej,bylam u lekarza,po prostu rozregulowal mi sie cykl przez stres i upaly :-)