Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od przeciętnego

Dlaczego z przeciętnymi nie chodzicie do łóżka na pierwszych randkach?

Polecane posty

Jest we mnie straszny strach, że nie spodobałbym się tym, które podobają się mi.

Na razie 30tki jeszcze nie mam.

Gość gość
Znam przynajmniej dwóch trzydziestolatków bez prawka, którzy ****ają na potęgę. Więc to nie jest dobra wymówka. ;) Zresztą d***** nie wygoni cię raczej z buduaru za brak prawa jazdy. ;)

Gość gość
Gość wyżej dobrze mówi, ten strach może się trochę zmniejszyć jak zaliczysz terapię u d***** ;) A później może uda się kogoś poderwać :) Może kiedyś seks na 1 randce.... Czy to nie kuszące :P

Gość gość
na to trzeba sobie zasluzyc.

Najwyraźniej zasługuje na to dresiarz, który kopie piłkę w okręgówce.

Gość gość
a prawiczek i kropka znowu jojczy

Gość gość
Kiedy idziesz do burdelu? Od czegoś trza zacząć.

Gość gość
Ale pytanie:-D No wlasnie dlatego,ze jest przecietny. Ja tez z byle laska nie pojde,musi byc ladna bo mi po prostu nie stanie. Dziewczynie tez musi sie podobac bo sie nie podnieci. Glupi jestes,ze tego nie wiesz:-D W szopie cie chowali?:-D

Gość gość
Ale on napisał, ze na randkę daje radę się umówić z ładną, tylko żadna nie wykazuje chęci uprawiania seksu :) To jak się nie podoba to po co się zgadzają na spotkanie? Oczywiście ja nie pytam o seks na 1 randce tylko w ogóle, po co dawać szansę jak facet się nie podoba, bo w sumie też jestem tego ciekawa.

Gość gość
mnie facet musi pociagac fizycznie.

Gość gość
nie bede szla z byle kim do lozka.

Gość gość
gość dziś Ale on napisał, ze na randkę daje radę się umówić z ładną, tylko żadna nie wykazuje chęci uprawiania seksu usmiech.gif To jak się nie podoba to po co się zgadzają na spotkanie? Oczywiście ja nie pytam o seks na 1 randce tylko w ogóle, po co dawać szansę jak facet się nie podoba, bo w sumie też jestem tego ciekawa. Xxx Bo moze sie podoba ale jak sie odezwie to spiertalaja:-D Przeciez z takim zdaniem i podejsciem to On sobie tylko walic moze. Nie ma bladego pojecia jak sie zachowywac wobec kobiet a w zwiazku z tym niema seksu.Bo z burakiem do lozka sie nie idzie:-D

Gość gość
hehe no racja :D

Nie uważam się za buraka, ale bardzo porządnego faceta.

Jestem kulturalny, a przy tym zabawny i wyluzowany. Problem pewnie w tym, że nie jestem materiałem na gorącego kochanka, z którym idzie się do łóżka od razu, a raczej na faceta z którym można się kochać po jakimś tam czasie związku.

Gość gość
Co nagle to po diable

A na pierwszej randce kobieta raczej nie idzie do łóżka z chudym, łysiejącym intelektualistą w okularach.

Gość gość
Chyba to zrozumiale?

I taki młody doktor/profesor ma nie wiadomo ile czekać na kobietę, skoro przed innymi wyskakiwała z majtek od razu?

Gość gość
Ale to jak to. Professor/doctor oznacza brzydala?

Pisałem o łysiejącym profesorze w okularach.

Gość gość
No nie wiem generalnie professor powinien byc madry i wiedziec ze to na co trzeba dluzej czekac zazwyczaj bardziej sie ceni i daje wieksza satysfakcje. Tak jak pisanie doktoratu.

Gość gość
Pytanie od przeciętnego dziś Nie uważam się za buraka, ale bardzo porządnego faceta Xxx Ty sie nie uwazasz ale Ciebie uwazają:-D

Nie robię niczego, co by było burackie.

Gość gość
A na pierwszej randce kobieta raczej nie idzie do łóżka z chudym, łysiejącym intelektualistą w okularach. > O mada faka ty tak wyglądasz? Wybacz szczerość ale nie jesteś wcale przeciętny, głównie chodzi o to połączenie łysięjący + okulary, same okulary mi nie przeszkadzają natomiast łysina bardzo. Znam jednego faceta który łysiał - bardzo przystojny gość, chyba zrobił sobie przeszczepy, dobrze zrobił bo szkoda byłoby takiego cukierka

Gość gość
do tego kiepska cera - nieeee tak jak przypuszczałam zawyżyłeś mocno swoją atrakcyjność, ale pytałeś kiedyś o laski z biura, znając urodę takich pań (pewnie też zawyżoną) to pasujesz do takiej intelektualistki jak ty

Gość gość
Autor ma rację kobiety lecą tylko na atrakcyjnych ja to nawet przeciętny nie jestem i co nie mam nikogo a nawet jak się z kimś spotykałem to były to randki bez polotu bo kobieta dosłownie się broniła po 5 spotkaniach nawet żeby przytulić a gdzie tu mowa o buziaku, czy seksie... widocznie odpycham wyglądem i nie to że jestem łysiejący, gruby jestem wysoki, szczupły nie chudy, mam wszystkie włosy ale twarz niestety nie za ładna... Moi koledzy w podobnym do mnie wieku to zaliczają na potęgę i to nie na randkach ale przypadkowe kobiety gdzieś tam poznane np. na dyskotece, pubie, zawsze znajdą ładną i chętną a ja no cóż patrzą na mnie z politowaniem większość kobiet mnie traktuje jak powietrze, zresztą dostawałem kosza nawet od brzydul więc o seksie to ja mogę zapomnieć. Mam 30 lat a większość życia to samotność i abstynencja.

Gość gość
Przeciętny napisz ile masz wzrostu i ile ważysz, możesz jeszcze dopisać jaką masz długość wiesz czego. Musze wiedzieć czy czymś nadrabiasz, po prostu zmierz i napisz