Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od przeciętnego

Dlaczego z przeciętnymi nie chodzicie do łóżka na pierwszych randkach?

Polecane posty

Gość gość
Jakbym się spotykał z dziewczyną pół roku, do seksu bym nie doszło i byśmy się rozstali, to byłbym mocno stratny. xx Ja pierdolę, buchalter :D

Gość gość
Jakbym się spotykał z dziewczyną pół roku, do seksu bym nie doszło i byśmy się rozstali, to byłbym mocno stratny. xx Ja pierdolę, buchalter :d

Gość gość
Pytanie od przeciętnego - zal ci dupsko sciska, ze z takim nieatrakcyjnym facetem jak ty kobiety nie chca isc do lozka??? sam sie osmieszac, bo brzydkiej nie chcesz a moze dla kobiet sam jestes brzydki, nie pomyslales? moze twoje mniemanie o sobie jest z lekka zawyzone a moze nawet bardzo? wiec skoro nie chca z toba isc do lozka to nie wzbudzasz pozadania. zadna filozofia😴

My faceci jesteśmy z natury pragmatycznie. Ja na przykład nie zarabiam kokosów z czystej kalkulacji - nie chce mi się pracować fizycznie, a też nie miałem nigdy samozaparcia, by zostać inżynierem, lekarzem albo prawnikiem. Więc z czystego pragmatyzmu jestem biurwą, nie pracuję na zmiany i mam wolne weekendy.

Nie jestem brzydki, a pożądanie mogę nie wzbudzać, bo np. nie mam w sobie odpowiedniej ikry.

No i zamierzam kiedyś tam laserowo usunąć blizny po trądziku.

I podkreślam jeszcze raz - nie szukam tylko seksu, po prostu nie chcę być gorszy od byłych partnerów kobiety.

Gość gośćfff
Ale jaki gorszy? Co Ty piszesz? To o dojrzalosci bynajmniej nie swiadczy...

Gorszy pod względem atrakcyjności fizycznej i mniej pożądany w sensie seksualnym.

Gość gośćfff
No ale czemu nie mozesz byc pod tym wzgledem gorszy? Przeciez to normalne ze niektorzy beda wzbudzac wiecej pozadania od Ciebie a niektorzy mniej i nic nie zrobisz.

Po prostu by mi uwłaszczało, że wcześniej moja kobieta z powodu wielkiego pożądania poszła z kimś do łóżka na pierwszym spotkaniu i na dzień dobry pozwoliła mu na wyuzdany anal w różnych pozycjach.

Gość gośćfff
No to spotykaj sie z kobieta u ktorej prawdopodobienstwo ze tak robila jest minimalne. A tak serio to chyba masz jakas schize. Haha przesada no chyba ze dorastales w burdlu

No ale jak normalna kobieta miała przede mną partnerów, to może mi w łóżku na mniej pozwalać, niż z nimi, a związać się ze mną niekoniecznie z powodu mojego wyglądu i pożądania.

Gość gośćfff
No to chyba lepiej, nie?

Ja chcę związku, z którym pożądanie i seks grałaby pierwsze skrzypce.

Gość gośćfff
Dlaczego?

Bo to czysta natura i czysta chemia, a nie jakiś związek z rozsądku. Chcę być dla swojej wybranki gorącym i namiętnym kochankiem.

Gość gośćfff
Ale ludzie to ludzie i czysta natura jest raczej niemozliwa. A dwa - to czy bedziesz namietnym kochankiem zalezy tylko od Ciebie. Radze sie wyleczyc bo byc moze swoim podejsciem odstreczasz dziewczyny

Jasne, że zależy również ode mnie. Mimo to nie chciałbym dziewczyny, która uważałaby mnie za brzydala, który jednak brak fajnego wygląda nadrabia innymi zaletami. Takie coś mam gdzieś.

Gość gośćfff
Aha a wiesz ze moj facet jest przecietny z wygladu ale jego osoba, zachowanie, komunikacja, glos sprawialy ze mialam przy nim przyslowiowe motyle w brzuchu. W lozku wyladowalismy na czwartej randce, jestesmy razem, to moj pierwszy partner. Wczesniej moglam miec przystojniakow w lozku na pierwszej czy drugiej randce ale nie chcialam, bo jestem porzadna. Widzisz paradoks swoich wypocin? Szukasz porzadnej a chcesz zeby oc***ala na Twoj widok?

Po prostu chcę, żeby mój wygląd się jej podobał. Nie chcę być dla niej brzydalem.

Gość gośćfff
Aha no to chyba nie ma problemu, bo zadna nie chce byc z brzydalem.

Są takie, dla których wygląd jest naprawdę mało istotny. No, ale miło że jesteś zadowolona ze związku z przeciętnym. ;) Fajnie też, że nadal potrafisz być z pierwszym partnerem.

Gość gośćfff
Poza tym przedtem zdaje sie ze sugerowales ze powinna oszalec dla twojego wygladu a to nieco inne niz "zeby sie podobal".

Gość gośćfff
To nic trudnego - po prostu dobrze wybralam, mimo ze pozadanie robilo swoje to od poczatku czulam ze to bedzie fajny czlowiek warty poznania. Jesli Ty chcesz oszalenia z chemii to licz sie ze to bedzie zwiazek na miesiac :-)

No ale czasem może się nie podobać i np. kobieta może zwlekać z seksem.

Gość przec
gośćfff, a ile masz mniej więcej lat?

Gość gośćfff
Nie slyszalam o takich przypadkach a kolezanek mam wiele. Jak sie z kims spotyka to dlatego ze ktos sie podoba i aby zmierzac w kierunku seksu. W sumie te randki przed pierwszym seksem mialy niesamowity ladunek, potem juz nie jest tak samo. Nawet troche zaluje ze tak szybko poszlam z nim do lozka ale bylam tak podjarana tym ze facet chcial sie ze mna widywac, ze wolalam kuc zelazo poki gorace.

Gość gośćfff
Prawie 28 a on 30, poznalam go w tym roku.

Gość to Ty Tralcia
? :-)