Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od przeciętnego

Dlaczego z przeciętnymi nie chodzicie do łóżka na pierwszych randkach?

Polecane posty

Gość gość
Mam dla ciebie radę ciekawe czy byłbyś zainteresowany? Umawiaj się przez internet, są takie portale które "organizują" seks spotkania. Co ty na to? Przynajmniej z góry wszystko jasne, najpierw ludzie oglądają sie na kamerkach wysyłają foto cyckow, penisa. Myślę że to rozwiąże wszystkie twoje problemy

Kolego tak jest nie tylko w Polsce ale też w Uk,Niemczech,Francji i innych krajach że przystojnemu większość kobiet da po pierwszej czy drugiej randce a przeciętnemu pdopiero po iluś tam randkach albo wogóle. x Bzdura. Jak masz bajer to wystarczy,żebyś nieco przystojniejszy od szympansa był. Bez dobrej bajery nawet przystojniacy się niejednokrotnie muszą z laską za rączkę nachodzić nim coś ugrają. Druga sprawa warta uwagi jest taka,że nie każda kobieta ma mentalność lambadziary z dyskoteki, co daje każdemu szybciej niż myśli. x Nie wiem dlaczego wśród kobiet nie tylko polskich istnieje stereotyp że przystojniak to niezły j**aka. x Z tego samego powodu , z którego faceci uważają,że im laska ma większy biust i im skąpiej na codzień ubrana tym lepsza w łóżku :O

Dodam, że z powodu trądziku wypadałoby teraz wydać sporo kasy na peelingi i laserowe usuwanie blizn, a to sporo kosztuje i opóźniłoby inne decyzje życiowe, które są związane z finansami. A i jak dla mnie to frajerstwo chodzić ileś czasu za rączkę z dziewczyną, która przed innymi nogi od razu rozłożyła. Jak czekać, to na porządną jak lilia.

Gość dareczek_
Obalam mit że kobiety nie patrzą na wygląd faceta.Założyłem konto na portalu randkowym z opisem siebie ale bez zdjęcia.Przez 3 miesiące ani jednej wiadomości! Dopiero jak wkleiłem swoje foto (choć przystojny nie jestem tylko przeciętnym facetem nie wyróżniającym się z tłumu) to dopiero wtedy zacząłem otrzymywać wiadomości od różnych kobiet.

Poza tym jakbym spotykał się z dziewczyną pół roku i nie doszłoby do seksu, to straciłbym kupę czasu i być może z tego powodu tylko dodatkowych kompleksów się najadł.

Gość gośćfff
O rany dareczek ale z Ciebie Kolumb, a dlaczego ludzie zagladaja na te oferty mieszkan przy ktorych sa zdjecia a te bez zdjec odbieraja podejrzliwie? Jasne ze patrzymy na wyglad bo nikt nie chce z litosci sie umowic z kims kto sie w ogole nie podoba albo wyglada jak zabojca czy psychopata.

Gość gośćfff
A drugie to widac jak traktujecie seks Jako zasadnicze oczekiwanie od dziewczyny Jakie tam spotkania, rozmawianie i inne dyrdymaly. Ma byc seks, i to jak najszybciej. Gratuluje podejscia do kobiet.

Gość kumpel przystojniaka
Mój kumpel jest przystojniejszy od Ronaldo a laski zmienia jak rękawiczki chwalił się że tylko jednej nie bzyknął w tyłek a miał tych kobiet sporo.Jakbyście go zobaczyli to facet jak malowany. Sam bym mu zrobił loda ale gejem nie jestem :-)

Gość gość
Po co to mówisz :) zaraz będzie temat o analu na pierwszej randce :P A tak między nami to też bym dała w dupe przystojnemu :D a brzydkiemu to tam w ogóle nigdy po prostu to czyste zboczenie i wynaturzenie :P hahahaha

To po co byś w w ogóle się miała umawiać z tym, który przystojny nie jest?

A co do mnie, mam prawie 30 lat, jestem prawiczkiem i nie ukrywam, że mało mam czasu. Jakbym się spotykał z dziewczyną pół roku, do seksu bym nie doszło i byśmy się rozstali, to byłbym mocno stratny. Mój czas jest cenny, bo jest go coraz mniej. Poza tym: nie widzę sensu czekania na pannę, która innym dawała od razu, a mi każe czekać.

Gość gość
odp na post z 18:00 Nooo ja nie chcę się z takimi umawiać ale tacy nalegają, zupełnie przeciwnie niż ty :) Dlatego w ogóle z tobą rozmawiam w pewenym sensie masz plusa ;). Usłyszałam nawet że im(od kilku facetów) to nie przeszkadza że mi się nie podobają i to przecież NIC NIE SZKODZI :D

Gość gość
A ja miałem laskę co po 5 spotkaniu chciała sie jebać. Po trzecim już miała chcicę ale po 5 obciagała mi z własnej woli u siebie w mieszkaniu. Wydałem na nią może 100zł przez 3 miesiące. I co? I gówno, dziewczyna była chora psychicznie i po co mi szmata, ja hcę kobietę a nie kurwę vo przede mną miała 40 i robiła to każdemu w trakcie bycia ze mną. Autorze, lecz się bo nie wiem czego szukasz, związku czy seksu. Jak to drugie to idź na dziwki, taniej wyjdzie.

Gość, dla mnie bardzo ważne jest, żeby dziewczyna czuła w stosunku do mnie pożądanie. Chemia i ogień muszą być. A tamci to widocznie desperaci co na siłę chcą mieć ładną dziewczynę. Pewnie sztywnie informatycy, którzy coś tam zarobili, bo kuli po nocach i teraz uważają, że skoro dobrze zarabiają, to im się ładna dziewczyna należy. :D

Gość gość
gość 18:12 potwierdza moją teorię, autor szuka kobiety chorej psychicznie która sama go dosiądzie, ale widzisz gościu 18:12 twoja "przygoda" i tak nie spełnia pierwszego postulatu naszego prawika. Kto by czekał do 5 randki? Daj spokój, nie można okazać się takim frajerem żeby czekać :)

Gość gość
do 18:12 dodam jeszcze że pierwsza jak i druga randka była tragiczna, trzecia lepsza, ona nie dawała mi po pierwszej zadnej szansy ale naciskałem, byłem zabawny itp... Co anjzabawniejsze to nigdy nie miałem dziewczyny i niegdy nieumówiłem się na radnkę wiec jak na razie mam100% skuteczność, którą utrzymam do końca życia bo następna będzie moją żoną :)

Gość gość
W końcu ktoś inny miał ją na pierwszej! Byłeś gorszy o 4 randki... omg dajesz sobie z tym rade ? :P Bo nasz autor w takiej sytuacji wymagałby pomocy psychologicznej

Gość gość
Ja pierdole... aż 4 randki musiałem czekać... straszne xD Autor chyba ma problemy psychiczne, ja nie jestem w stanie poczuć satysfakcji z seksu z kimś do kogo nic nie czuję. Z nią było beznadziejnie bo czułem się jak z obcym w łóżku. Taki jestem i dobrze mi z tym.

Gość gość
Nie tłumacz tego prawikowi to jak gadka ze ślepym o kolorach :) Autorze, nie odniosłeś się nijak do mojego pomysłu - propozycji. Spotykaj się przez portale internetowe na seks spotkania, nie wiem dokładnie jak to działa ale wiem że jest i wtedy masz seks na 1 lub najdalej 2 randce :) Wchodzisz w to?

Te portale do umawiania się na seks wydają mi się strasznie zezwierzęcone. A co do panien, które idą szybko do łóżka? Myślicie, że mało takich jest? Teraz to ze świecą szukać takiej, która nigdy nie uprawiała seksu bez związku albo nie miała żadnej spontanicznej przygody.

Gość gość
to o co ci kurwa chodzi? Seks ble fuj bo zezwierzęcony. Brak seksu? Totalny dół skutkuje pilna potrzeba zażycia prozaku. KURWA!!!!!! Dogadaj się najpierw sam ze sobą!

Co innego, jak iskrzy chemia, co innego umawiać się z kimś obcym celowo na seks.

Gość gość
W takim razie polecam maść na stulejkę [rozkłada bezradnie ręce]

Mam nadzieję, że poznam dziewczynę, która będzie mnie pożądać do granic możliwości. Nie chcę związku z rozsądku albo takiego opartego na przyjaźni, gdzie pożądanie, chemia, cielesność, fizyczność, seksualność są na dalszym planie i pierwszych skrzypiec nie grają.

Gość gość
Możesz takiej ie spotkać. My odczuwamy inaczej niż wy. W moim życiu był tylko 1 taki facet i więcej już nie będzie. Co nie oznacza że inni mi się nie podobają, czuję do niektórych pociąg fiz ale w granicach rozsądku.

To to najwyżej będę pechowcem. ;) Nie chcę być dla partnerki kimś gorszym od innych pod względem fizycznym, kimś z kim się związała bo jest sympatyczny i nie dobierał się do niej na dzień dobry...

Tak samo nie chciałbym być dla kobiety brzydalem, którego jednak uważa za sensownego i porządnego faceta, więc się z nim umawia.

Gość alina malina
Loda przystojnemu bym zrobiła po pierwszej randce ale w kakao to nie wiem no chyba że bym kilka drinków se strzeliła :-)

Gość gość
Ja bym loda nie zrobiła i anal też nie na 1 randce tylko zwykły sex. Ode mnie nikt nie zasługuje na loda i już.(patrz osobny wątek)

Gość gość
Niestety baby tak mają. Będą z jednym , on je rzuci i wtedy im uderza w ich chore ego. Efekt jest taki że chociażby to była największa świnia to ona będzie za nim tęsknić. Potem już tęskni całe życie. Przerabiałem temat na swojej byłej. Służyła mu tylko do łóżka ale mimo półtora roku nadal jej wielka miłośc.