Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od przeciętnego

Dlaczego z przeciętnymi nie chodzicie do łóżka na pierwszych randkach?

Polecane posty

A aspiruję do niebrzydkich. Jestem przeciętny i zadbany i poniżej pewnego poziomu nie schodzę, to naturalne.

Gość gość
Bo przecietny nie potrafi tak omamic że się z nim pojdzie do łóżka na pierwszej randce. Na tym polega nadprzecietniość, na umiejetnosci sprawienia ze się z pójdzie do łóżka.

Gość gość
Uwierz mi, że to nie ma znaczenia, kujony się nie parują, taka zwykle będzie z pierwszym gościem (w miarę normalnym) który sie trafi. Takie nie patrzą na wygląd i wcale nie muszą być paskudne, po prostu nie podkreślają swojej kobiecości, pisząc kujon miałam na myśli nieśmiałą osobę a nie taką która się wspina po szczeblach kariery

Gość ooomusikal
to nie czekajcie jak wam się nie chce czekać, zaoszczędzicie nasz cenny czas i będziemy mogły znaleźć normalnych co wiedzą że od razu się w łóżku nie ląduje. i tyle..

Gość Mr Robertos
Kolego tak jest nie tylko w Polsce ale też w Uk,Niemczech,Francji i innych krajach że przystojnemu większość kobiet da po pierwszej czy drugiej randce a przeciętnemu pdopiero po iluś tam randkach albo wogóle.Nie wiem dlaczego wśród kobiet nie tylko polskich istnieje stereotyp że przystojniak to niezły jebaka.

Gość gość
Ale jednak się zgadzają na randkę, pomyśl że niektórzy mają gorzej od ciebie. Opisz jak wygląda taka randka przykładowa i co się dzieje w momencie kiedy zaczynasz dążyć do seksu.

Gość gość
kończ tą kupę i opowiedz nam jak przebiega randka i jaK ZABIERASZ SIĘ za pannę ;)

Gość gość
No też jestem ciekawa :) ale nasz przeciętniak dziś dużo kup ciśnie i zmusza na do czekania :/

Gość gość
a my przecież też dążymy do odpowiedzi na pytanie "dlaczego..."

Gość gość
A co to kogo obchodzi na ktorym spotkaniu dam sie przerznac

Gość gość
Wiem! Wiem!!!! On czeka na to żeby laska sama się wypięła! Dlatego nie ma odp na pytanie :)

Gość gość
To się robi tak kolego. Stajesz obok dziewczyny która ci się podoba i mówisz: niech się stanie.

Gość gość
jak gość jest dobry bajerant to wyrwie pannę w try miga

Gość gość
Autor to frajer! Mysli, ze sa jeszcze porzadne kobiety. Porzadnych kobiet nie ma juz porzadni mezczyzni wygina niedlugo po nich.

Gość gość
Porządna to taka która daje frajerom? :) hahaha panowie na co liczycie :P każdy chce dostać od życia to co najlepsze, dlaczego ładna dziewczyna ("poniżej pewnego poziomu nie zejdę") ma z chęcią wypiąć lub po prostu biernie oddać swoje ciało jakiemuś przeciętniakowi? My też nie schodzimy poniżej pewnego poziomu

Nie pisalem o jakiejs pieknosci, ale o przecietnej, niebrzydkiej dziewczynie. z takimi sie umawialem.

Gość gość
Dlaczego nie chcesz opisać przebiegu przykładowej randki? Oraz tego jak się zabierasz do dzieła? Czy w tym momencie kiedy przechodzisz do rzeczy kontakt się urywa?

Nie zabieram się za to, bo nie widzę żebym jakoś super kręcił kobietę. Mega adonisem nie jestem, aczkolwiek jestem wygadany i umiem odpowiednio modulować głos itp.

Gość gość
Widzisz ze jej nie kręcisz...ok, a jakiej reakcji się spodziewasz? Jakie zachowanie /konkretnie bez owijania w bawełnę/ mogłoby świadczyć o tym że możesz próbować "zabrać się za nią"?

Gość gość
Albo jeszcze prościej. Napisz jakie jest - i dla kontrastu - jakie powinno być jej zachowanie w stosunku do ciebie

Gość gość
Kobiety zwracaja uwage na wyglad znacznie wiekszy niz mezczyzni. Nawet z powodu swojego wygladu upokazaja inne brzydsze od siebie kobiety a same ladniejsze czuja sie kims znacznie wartosciowszym z powodu wygladu. Dlatego im ladniejsza kobieta tym wiekszy pustak.

Gość gość
Pytanie od przeciętnego wczoraj A ja nie mam czasu czekać dłużej, niż 2 miesiące, bo jestem prawiczkiem i powoli zbliżam się do 30tki. Wcześniej miałem spory trądzik, na dziewczynę nie miałem szans, teraz mam mało czasu i na jego stratę nie mogę sobie pozwolić. Na dyskusji ogólnej toczy się oddzielny wątek, pravik nie umie zainteresować sobą kobiety i nie będzie czekał! :D hahahaa

Gość gość
Pytanie od przeciętnego wczoraj Zawodowo i towarzysko sobie radzę, a z facetów zniewieściałych, płaczliwych, metroseksualnych oraz gejów i różnych rafalali nabijam się regularnie. Nie mam w ogóle płaczliwego tonu, mam męski i zawadiacki głos. > A z prawików? :D męski zawadiacki głos jaki to jest? :P

Gość gość
(...) A i uwielbiam się nabijać i szydzić z gejów, tęczy na Placu Zbawiciela i różnych metroseksualnych cudaków. smiech.gif

Gość caramelka91
Jak to nie masz czasu dłużej czekac? :p weź wyluzuj przede wszystkim.

Gość gość
"(...)Tak jak pisałem, nie wyobrażam sobie bycia z prostą, gapowatą dziewczyną o słabym guście,(...)" > Sorka ale na inną nie masz szans

Gość gość
ytanie od przeciętnego dziś Ale z życiem bez seksu sobie nie umiem radzić powoli i tego nigdy nie zaakceptuję. To się stało moją obsesją i mimo upływu lat nadal przynajmniej raz dziennie się masturbuję.

Gość gość
znow ten osiol?:-D pisalem Ci,zebys zajal sie czyms innym bo wiadomo ze z pizdeczkami do lozka sie nie chodzi:-D Jeszcze przecietny wyglad by wystarczyl ale trzeba miec cos we lbie :-D

Gość gość
Nikt nie chce byc frajerem, ktory ma czekac gdy inny dostaje od razu. Wyglad jest nieistotny. Chcialybyscie uslyszec od swojego faceta " kocham cie" dopiero po roku i tylko jedyny raz gdy inne dziewczyny slysza to codziennie.

Gość gość
Dobra, już nie pytam jak zabierasz się za panią skoro odpowiada mi tylko cisza, jednak po którejś z twoich odpowiedzi na ogolnym wnioskuję że liczysz na bardzo wyuzdanąlaskę wręcz chorą psychicznie która sama z siebie siądzie ci okrakiem na kolanach i przerwie ci twój pseudointelektualny wywód... oczywiście musi być ładna nie zapominajmy o podstawowym postulacie... łatwa dziewczyna to taka która daje się zbajerować, jest bierna (jeśli nie rozumiesz pojęcia "daje się"). Ty szukasz nimfomanki