Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagins666

Jak podejść Panią 40l.

Polecane posty

Gość bagins666

Witam. Mam 25 lat i jakieś 2 lata temu pracowałem W DPS i podczas imprezy integracyjnej poznałem Panią mającą około 40 parulatek:) Poznać to za dużo powiedziane. Siedzieliśmy obok siebie. Trochę porozmawialiśmy. Ona była bardzo miła. Podczas rozmowy parę razy położyła mi rękę na kolanie. Aż mnie dreszcz przeszedł bo to kobieta z innej bajki. Miałem wrażenie, że też jej się spodobałem. Ale niestety ja skończyłem tam pracę i jak się dowiedziałem ona również. Nie zdążyłem jej bliżej zapoznać. Nie widziałem jej jakieś 2 lata ale ostatnio przeprowadziła się chyba koło mnie ponieważ widziałem ją już ze 2 razy. Wymieniliśmy "dzień dobry" z uśmiechem ale była z córką (lat ok.18-19) więc nic nie działałem:) Zresztą nie za bardzo wiem jak do tego się zabrać. Dziewczynę w moim wieku zaprosiłbym gdzieś. A kobieta ponad pietnaście lat starsza może mieć trochę opory przed pokazaniem się z młodszym. Do tego nie wiem czy ma męża. Nie chodzi mi o jakiś stały związek bo pewnie taki nie jest możliwy. Ale kobietka jest boska... Nie wypuszczałbym jej z łóżka. Za dużo szns zaprzepaściłem w życiu, żeby teraz też nie spróbować. I teraz pytanie jak do niej podejść? Napewno będę próbował ją spotkać i kawełek odprowadzić [przypadkiem oczywiście:)] i pogadać. Parę komplementów ze świetnie dzisiaj (zawsze) wygląda i co dalej? Dać jej numer telefonu i powiedzieć, że niech dzwoni to ją zerżne. Tak do damy nie można:) Nie mam pomysłu. Może są tutaj jakieś kobiety w podobnym wieku. Poradzcie coś bo zaczynam mieć na jej punkcie bzika.

Gość gość
Kobiety,40 letnie niektore wyglądają na 30 lat więc moze wcale nie bedzie sie wstydzic z Toba gdzies wyjsc. Sama jaesyem w tym wieku i mysle, ze mozesz ja zaprosic na spacer i przy okazji do kawiarni.

Gość gość
po co kobiecie smark w postaci 25 latka , ja mam 38 lat i gdy widze takiego siusimajtka sliniacego sie na mnie śmiech mnie ogarnia z czym do ludzi smarku ?

Gość riordan
sama jestem w tym wieku...skad jestes? a moze tez wolna?

Gość gość
ja też bym na takiego młodego chłopaka nie zareagowała nawet,w sumie nawet na równolatków nie reaguje,nie chce mi się,trzeba stroszyć piórka,opowiadać o sobie,a mi się nie chce,no i nikt mi nie zapewni,że czas jaki temu komuś poświęcę nie będzie stracony,to wolę leżeć i patrzeć w chmury

Gość gość
Ja mam 39 lat i niedawno spotykałam sie z 25 latkiem, ale zanim się dowiedziałam ile ma lat myślałam, ze jest okolo 30 tki. Typ modela, dobrze zbudowany, super atrakcyjny. On myślał, ze ja jestem cos kolo 30tki :)

Gość gość
25 lat... Jak podejść... spróbuj inteligencją i urokiem osobistym ;)

Gość Mily Zolnierz 25
a może jakaś Pani da się zaprosić na kawę? spacer? warszawa