Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie dziś przykrość spotkała :(

Polecane posty

Gość gość

Stoję sobie na przystanku bardzo zadowolona, bo wracam już do domu. A tu nagle podchodzi jakiś małolat (na oko 15 lat) i mówi do mnie "Ej ty lepiej się schowaj, bo świnia dzieci szuka". Normalnie szok to był dla mnie. Wiem, że jestem brzydka, ale jeszcze nikt nigdy nie skomentował tego publicznie w taki sposób. Nic nie odpowiedziałam temu gowniarzowi, odsunęłam się parę kroków dalej i myślałam, że łzy mi zaraz pociekną. Na szczęście po chwili podjechał mój autobus, znalazłam sobie miejsce gdzieś z tyłu i przez całą drogę do domu (ponad 2h) myślałam o tym co mnie spotkało :( nie uśmiechnęłam się dziś od tamtego momentu, po prostu strasznie mnie to zdołowało.

Gość gość
Ja całe życie słyszę że jestem brzydka,ludzie sa okropni.

Gość gość
Dzięki, rozbawiłaś mnie przed snem :D 🌼

Gość gość
No nie wiem nie wiem,jak ktos Tobie tak powie juz ci nie bedzie do smiechu.Autorko nie przejmuj się ludzie juz tacy są

Gość gość
Moze chodziło mu o to ze jestes nie zbyt chuda...na to wychodzi a tym sie nie przejmuj chłopacy w tym wieku widzą grube nawet w Shakirze.

Gość Wredna Patrycja
nastepnym razem odpowiedz cos w tym stylu. dzieki za ostrzezenie, masz racje pojde sie schowam, bo skoro nie wróciłes do chlewa i twoja wkur//wiona matka locha cie szuka to jeszcze mi może krzywde w szale zrobic

Gość gość
Tobie zrobilo sie przykro ale to przykro powinno sie zrobic temu palantowi bezmozgiemu bo to zle swiadczy jedynie o nim. Niestety nie mamy wplywu na to czy ktos nam nie sprawi jakiejs przykrosci i czegos glupiego nie powie ale mamy wplyw na to jak rozprawic sie z uczuciem dola w sobie. Pamietaj, ze to minie i nie powinno zanizac twojego myslenia o sobie samej. Ja nieraz slyszalam docinki na swoj temat ale zawsze reagowalam prostym i skutecznym "wy'pie'r'dalaj smieciu" i po sprawie ;-)

Gość Wredna Patrycja
musisz nauczyć sie na chamstwo odpowiadać chamstwem

Gość gość
Trzeba było powiedzieć "tak? Szuka? To co tu jeszcze robisz?" Główka do góry. Debile wszędzie się znajdą i często mówią coś nawet nie myśląc. Sądzą że są zabawni. Co pokolenie to gorzej na tym świecie. I że Bóg jeszcze czeka i nic nie robi to ja go podziwiam. Ja już bym dawno jakimś piorunem rąbła w ziemię żeby co niektórymi potrząsnąć.

Oko za oko, ząb za ząb jak to mówi stare powiedzenie. Ja się przejmuję tylko gdy ktoś bliski powie mi coś przykrego. Nieznajomi nie mają w tym zakresie nic do powiedzenia.

Gość gość
Trzeba było powiedzieć "tak? Szuka? To co tu jeszcze robisz?" Główka do góry. Debile wszędzie się znajdą i często mówią coś nawet nie myśląc. Sądzą że są zabawni. Co pokolenie to gorzej na tym świecie. I że Bóg jeszcze czeka i nic nie robi to ja go podziwiam. Ja już bym dawno jakimś piorunem rąbła w ziemię żeby co niektórymi potrząsnąć.

"I że Bóg jeszcze czeka i nic nie robi to ja go podziwiam" x Bo bóg to stary dziad na emeryturze który tylko poleruje swoją brodę przed lustrem większym niż wszechświat. Jak można być takim idiotą? Niech mnie ktoś obudzi czy to się dzieje naprawdę? Tacy ludzie jak ona naprawdę istnieją?

Gość gość
W czwartek mam przedstawiać pewną prezentację w pracy. Będę gadać dobrą godzinę i wszyscy będą patrzeć na mnie. Teraz już zupełnie straciłam wiarę w siebie i boje się tego wystąpienia.

Gość gość
patrycja dobre:-)

Gość gość
Mnie też wielokrotnie zwyzywano publiczne od babochlopow i brzydali :(

Gość gość
Autorko, weź ty się lepiej schowaj, bo świnia dzieci szuka.

Gość Wredna Patrycja
a ja sie dziwie ze wy nic nie odpowiadacie tylko uciekacie i płaczecie pozniej.....

Gość gość
To jeszcze nic.Ja siedziałam sobie dzisiaj w parku i było pełno młodzieży.W pewnym momencie dwóch młodych chłopaków pokazuje na mnie i mówi'' ej widziałeś kiedyś żywe goowno? Bo tam siedzi'' Naprawdę poczułam się jak taka wdeptana w ziemię kupa :-(