Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupic teraz uzywana spacerowke za 300 czy sie przemeczyc i za mc nowa

Polecane posty

Gość gość

musze zmienic wozek bo w starym cos nie tak z kolkiem wykrzywilo sie i wozek sciaga w bok.w tym mcu mam duzo wydatkow szkola wiadomo i zastanawiam sie czy kupic uzywany w bdb stanie za 300zł dzis czy przemeczyc sie do nastepnego mca bo wtedy bd mogla wydAC 600.JAK MYSLICIE?

Gość gość
Ja bym brała używkę. Też miałam taki dylemat ale zdecydowałam się na używany w świetnym stanie i sprawdził się doskonale

Gość gość
Używany. Ja kupilam swój w idealnym stanie za 300 a nowy kosztuje 1500 prawie. Jane. A jaki to wózek

Gość gość
espiro metro z 2011.w nastepnym moge kupic nowy w sklepie nie wiem sama...

Gość gość
Uzywany jak w dobrym stanie. Ale drogo za niego ktosc chce. I espiro nie polecam.

Gość gość
Używane bym sobie wzięła

Gość gość
sory zielony za 349 pomylilam sie slonce mi po oczach daje;p

Gość gość
Jzeli chodzi o espiro to nie kazdemu dziecku one pasuja. Jak nie mialas to przymierz w sklepie. Czesc dzieci sie zsuwa z siedziska. I nie lubia oparcia odchylonego do tylu. Bo w espiro nie sa mocno pionowo.mi osobiscie tez tapicerka nie pasowala-strasznie plastikowa. I jezeli nie ma uzywanych taniej to lepiej poczekaj. Jak kupowalamxswoj wozek uzywany to tez sie zdarzali tacy co za kilkuletni chcieli tyle co za nowy albo prawie nowy.

Gość gość
A jakie wózki polecacie? Bo się przymierzam do kupna? Co myślicie o jogger city mini? W smyku sprzedawca bardzo polecał ale mnie się wizualnie średnio podoba. A ma ktos xlander xfit?

Gość gość
powiem ci ze moj synek w kazdym prawie sie zsuwa;/ tylko w tym co mam(xbaby slapi) to nie bo ma bardzo szerokie i duze siedzisko.ma 14 miesiecy i normalnie nozki mu sie mieszcza na podniesionym podnozku.myslalam wczesniej nad quatro valencia tym nowym ale on mi sie taki niestabilny wydaje

Gość gość
Fajny ten xbaby slapi. A gdzie go kupowałaś bo na allegro nie ma...

Gość gość
Ja mam dwa wozki:dwa maclareny :questa i volo.i nie zsuwa sie z volo. Bo ona ma takie hamakowe siedzisko i bardzo sobie upodobal ten rodzaj. Polubil spacery. Quest tez nie jest zly,ale rzadko go uzywam bo jest ciezszy i chyba go sprzedam(uzyty z 4 razy),jednak np.wczoraj zabralismy go w podroz po centrach handlowych i synek wlasnie tak sie zsuwal wysuwajac tylek do przodu i wiszac na pasie w kroku:Pw w volo tego nie robi. Ale np.w espiro i w bebetto to bylo norma,zsuwal sie sam z siebie. Nie byl w stanie sie oprzec by tylek mu nie zjechal.

Gość gość
ja kupilam na olxie akurat byl tanio jest kilka ich,moja bratowa ma nawet na sprzedaz rozowo-czarny,no jest fajny i z wygladu i ogolnie bardzo wygodny dla dziecka i w prowadzeniu.ja mam starszy model ktory wazy 9kg natomiast te nowsze waza 6 z hakiem.gdyby nie to kolko ktore mi sie wykrzywilo to bym go nadal uzywala.ale swoje juz przeszedl bo kupilam go jako uzywany po 2 dzieci chociaz stan byl fajny jak na uzywany 4 lata,zadbany. a co myslicie o quatro valencia 2014??

Gość gość
na allegro tez sa 2 ale moim zdaniem 300zł za ten wozek to drogo.jest caly czarny na czarnym stelazu z limitowanej serii i drugi rozowo-czarny.ale na olx mozna kupic za 100 z hakiem

Gość gość
ja ma xlander xs i jestem straaasznie zadowolona. kosztowal 360zl model africa. leciutki fajnie sie prowadzi, ma wysokie oparcie rozklada sie na plsko do spania

Gość gość
Autorko moze przejdz sie docsklepu i poogladaj wozki,przymierz dziecko? Bo kazdemu pasuje co innego. Np.ten xlander,tu ktos jest zadowolony. Ja o malo nie kupilam go,ale w sklepie przymierzyzlismy i myslalam,ze rozpadnie sie tam na plytkach jeszcze. Strach pomyslec co by bylo na chodniku. Nie wiem,moze to byl jakis wadliwy model.

Gość gość
ja mam jogger city mini i jestem bardzo zadowolona. Jest wygodny, solidny, nie tlucze sie na nierownosciach drogi. Ma bardzo duzy rozkladany daszek. Nie sklada sie jak parasolka, co mi akurat nie robilo roznicy.

Gość gość
w sumie to juz zdecydowana jestem prawie na ten metro bo siostra ma i sobie chwali go,tez z 2011 model.ewentualnie quatro valencia 2014 tez mam okazje kupic do srody taniej jak nowy,za 350 wiec miedzy tymi dwoma sie zastanawiam jestem niezdecydowana ale tak juz mam;p pomozcie;)