Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci oczekujący dziewictwa zawsze mają małego penisa i są słabi w łóżku?

Polecane posty

Gość gość
Faktycznie ktoś bardzo ograniczony i głupi musiał napisać tę wypowiedz . Ale ja myślę że to bardziej wynika z faktu że koniecznie trzeba przeforsować swoją ideologię. Zakładanie że tylko pod kołdrą i w jednej pozycji, nie ma żadnej najmniejszej podstawy. (jedynie skrajną głupotą i brakiem myślenia można by to wytłumaczyć, ale ja uważam że to celowe zniekształcanie ) Jest to wbrew logice. Ktoś na silę stara się zdyskredytować ludzi czekających z seksem aż do poznania tej właściwej osoby.To jest taka po prostu walka z szeroko rozumianą wiernościa, z związkami monogamicznymi,wieloletnimi i generalnie z rodziną. Bo wiadomo ze na posypaniu sie związku można wiecej zarobić niż na szczęściu ludzi. Na rozwodach zarobi banda prawników, i innych speców.A wierny sobie wieloletni związek dla kogo jest biznesem? Dla nikogo.Ot może pani Wandzia z warzywniaka zarobi, bo rodzinka robi u niej zakupy przez lata ...To wszystko. Prawda jest taka że mężczyzna czy kobieta jeśli tak mocno ceni sobie osobę partnera i ich wspólny związek, że jest gotowa czy gotów zaczekać z seksem, rokuj***ardzo dobrze jako wspóltowarzysz życia na każdej płaszczyznie, seksualnej też. I każdy myślący choć trochę człowiek, wie o tym że jeśli komuś na kimś na czymś zależy to ten ktoś włoży w to wiele wysiłku, staran i dbałości aby to było jak najlepsze(nawet nie że ok).Nie zadowoli sie bylejakością. Taki własnie mąż czy żona, będzie ze wszystkich sil starał sie zadowolić wspólmałżonka, wiec nie ma tu mowy o takiej olewce jak tu ktoś stara sie wmówić, to wystarczy pomyśleć. Jeśli komuś zależy na małżenstwie, zalezy na żonie i ją kocha, to oczywiste że priorytetem dla niego będzie jej zadowolenie i szczęście.Oczywista oczywistość. A samo to jak się ludzie kochają, powoduje że nie ma mowy o czymś takim jak tu bylo opisane, to jakaś panszczyzna a nie seks w małżenstwie.

Gość gość
Generalnie ktoś z takimi poglądami jest niepewny siebie, ma kompleksy i nie warto się takim interesować. Skupiony jest na seksie, chciał by dziewicę i koorefkę z p****li. " X Generalnie to napisałaś bzdury z sufitu wzięte. Kompleksy niepewność siebie to akurat może mieć każdy. I częściej mają je ludzie którzy bzykają co popadnie, bo im się wydaje że w ten sposób te swoje kompleksy podleczą ... I tak sie leczą ... Leczą sie tak kawalerowie i mężowie ....:/ A skupiony na seksie moze byc każdy jeden roohacz pospolity czy jakikolwiek koleś który uprawia seks z kim popadnie. I tak na ogół jest. I uważam ze kimś takim nie warto sie interesować.

Gość ajaTollach
gość dziś Sorry, ale taki *****cz bierze sobie dziewicę za żonę, oczywiście z żoną tylko pod kołdrą, bo raz po co ma sie wysilać, x hehe a od kiedy to seks jest jakimś strasznym wysiłkiem co? :P przecież to jest bardzo przyjemna czynność i gdyby facet tak robił że tylko pod kołdrą to by sobie samemu odbierał przyjemność. P********z jak potłuczona krótko mówiąc. Się to za przeproszeniem ale kupy nie trzyma 2 dwa pozycja od tyłu, czy jakiś oral nie wchodzi w grę, bo on ją "szanuje". Okazuje się że żona jednak ma duże libido i ogólnie ma dużo radości z seksu i pozycja po bożemu to dla niej za mało.Łatwo przewidzieć co sie dzieje dalej. Albo frustracja, albo zdrada, albo wieczne kłótne i zero seksu x sorki ale sie zapytam czy Ty kiedykolwiek uprawiałaś(łes) seks? Bo mi na to nie wygląda ...:P Takie wymyślasz bdety że aż doopa cierpnie . Niby czemu ten facet miałby nie chcieć oralu albo innych pozycji co?? Każdy facet lubi oral, i na pieska . To co myślisz że sam by se w kolano strzelał ? to nei wiem w ramach jakieś kurna postu czy umartwienia albo co? ;) :P :D Może w okresie ramadanu heheh :D

"Kompleksy niepewność siebie to akurat może mieć każdy. I częściej mają je ludzie którzy bzykają co popadnie, bo im się wydaje że w ten sposób te swoje kompleksy podleczą ..." X a nie wpadłeś geniuszu na to, ze można bzykać co popadnie i potem chcieć dziewicy? tłumy takich pokracznych hipokrytów łażą po tym świecie.

Gość gość
Noe chodzi ci, ze ruchacz chcialby dziewicy tylko, ze nie chce ciebie. Ty przeciez tez mozesz chciec prawiczkow. Ale prze iez ty ich nawet nie tolerujesz w swojej obecnosci.

akurat mnie chciał, niestety, przy czym żałuję, że - jak ktoś powyżej świetnie napisał - nie opyliłam wcześniej tego dziewictwa na allegro. miałabym mniejszą traumę. a do prawiczków nic nie mam.

Gość gość
Cała nowoczesność i XXI wiek doprowadził do tego, że pokurwiło wam się w łbach. Czujecie się takie wyzwolone, latacie z dupą do kogo popadnie i jest dobrze. A że później porządny facet nie chce takiej używanej? To właściwe słowo. Bo żaden szanujący się mężczyzna nie zaparkuje z przjemnością tam, gdzie parkował już ktoś inny.

Gość gość
Alicja na prawdę nie masz nic do prawiczkow?

Gość gość
Ja mialam faceta który miał mi za źle ze mialam kogoś przed nim. On byl prawiczkiem, a jak juz zaczelismy sie kochac okazal sie mistrzem seksu. Nigdy tak nie mialam jak z nim 3 orgazmy przy każdym seksie, nie wiem dokładnie jakie rozmiary ale 18-20 na pewno

Gość gość
I bardzo dobrze, że miał ci za złe.

Gość gość
Gdybym wiedziała, że go spotkam, byłby moim pierwszym. :P Ale pewnie nie ostatnim, bo i tak się by posypało.

Gość gość
To trzeba trzymać dupę na wodzy i poczekać na takiego, który wiesz że będzie ostatni.

Gość gość
Jestem przerażona tym co wyczytałam od kobiet w tym temacie. Czy wy naprawde musicie dawać każdemu, kiedy tylko macie na to ochotę? Dziewictwo już nic dla was nie znaczy?

Gość gość
przelatany ,bo ciezko o prawika

Gość gość
No nie wierzę w to, co czytam.

Gość 666 jestem jaki jestem
Dziewczyny od zawsze były d******* i nadal będą - taki świat haahahahaa piękna płeć :D:D a bez makijażu to g****a :D

Gość gość
A mnie się to podoba, że teraz mówi się otwarcie. Po co udawać, że panny dziewice! po co kłamać... dają dupy tak często jak facet nową dziure pakuje. Nic w tym dziwnego. Tak samo jak są paniusie co to niby "nie dają", to i jest facet co to "nie chce ruchać maty", a i tak obydwoje są siebie warci - kurwasy jedne!

Gość gość
,,nie wpadłeś geniuszu na to, ze można bzykać co popadnie i potem chcieć dziewicy? tłumy takich pokracznych hipokrytów łażą po tym świecie,, Tak samo jak kobieta chce bogatego faceta,mimo ze sama nie zdobędzie takiej kasy jak on i jeszcze chce by jej mniejsze i prostrze obowiązki traktować na równi z faceta mimo ze same nigdy nie wiazecie się z biednoejszym bo facet musi być bogatszy i dac beztroskie kobiecie

Gość gość
Jak dla mnie kobieta, która spała więcej niż z jednym facetem jest już puszczalska.

Gość gość
Mega kochanek z dużym penisem nie może chcieć dziewicy?

Gość gość
Odpo na pytanie w temacie: Nie zawsze, ale praktycznie zawsze maja jakies skrzywienie czy zaburzenie psychiczne i to jest GLOWNY PROBLEM!!!

Gość gość
Niby dlaczego? To coś złego, jak oczekuje się kobiety 'nieużywanej'?

Gość gość
Nie mają małego, tylko ty jesteś rozwalona jak krowa po ocieleniu :P

Gość gość
Temat założony przez puszczalska, której odmówił facet.

Gość gość
Najpierw dała pierwszemu lepszemu ruchaczowi we wsi, a teraz ma problem, bo żaden szanujący się facet jej nie chce. Smuteczek. I dobrze jej tak!

Gość gość
Pewnie autorka straciła dziewictwo w wieku 14 lat z pierwszym lepszym ze wsi. Dumna jesteś teraz z tego?

Gość gość
sa słabi maja zanik mięsnia penisowatego

Gość pogadamy za 10 lat
Jest coś takiego jak prawo pierwszego kontaktu: Możesz polubić niektóre nowe rzeczy w łóżku, ale i tak zawsze będziesz tęsknić za tym co robiliście gdy traciłaś dziewictwo. Jak byłem młody i głupi, to też nigdy nie przywiązywałem znaczenia do takich rzeczy, a teraz żałuję, bo moja partnerka lubi robić co innego niż ja. Jej też to bardzo przeszkadza, ale cnoty sobie nie przywróci. Do dzisiaj marzy mi się, że kiedyś spotkam dziewicę i będziemy lubili robić to w taki sam sposób i żadne z nas nie będzie musiało się już do niczego zmuszać.