Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona przyszla mama

Ciaza i zero objaw

Polecane posty

Witam Was serdecznie, Jestem juz w 11 tc i nie mam wogole objaw. Oprocz wiekszego brzucha. Od czasu do czasu ssie mnie tylko z glodu a tak to norma - wogole nie czuje sie w ciazy. O ciazy dowiedzialam sie w 7 tygodniu jak poszlam na badanie ginekologiczne. Potem powiadomilam o tym mojego lekarza w UK. Teraz znow lece do Polski i w piatek bede miala kolejne USG a za tydzien we wtorek mam wezwanie do szpitala w UK na udg, jednakze ja nie czuje sie w ciazy. Fakt,ze chodze wczesniej spac bo o 22 juz jestem w lozku ale zaczynam sie martwic :( Czy wy tez nie mialyscie zadnych objaw?

Gość gość
Ja też nie miałam żadnych objawów, tylko częściej chciało mi się jeść i siku. Ciesz się, że nie masz mdłości i nie wymiotujesz. Ja jestem juz w 15 tyg. i czuję się świetnie. Jestem b.szczupła i wczoraj wydawało mi się, że czuję juz delikatne ruchy ale nie w brzuchu, tylko jak przyłożyłam rękę. Nawet upewniłam się czy to nie budzenie w brzuchu ale raczej nie, bo to było całkiem coś innego :-)

przepraszam za blad - w ogole!

No to fakt,ze wiecej jem ale nic innego mi nie dolega. Maz mowi zebym sie tak tym nie zamartwiala tylko cieszyla,ze sie nie mecze jak inne dziewczyny. A piersi Cie bola lub bolaly bo mnie nie. Sa nabrzmiale ale nie bola.

Gość gość
Mój jedyny objaw to był brzuszek okrągły :) ciesz się, wymioty są okropne :/ , moja znajoma nie dość że miała nudności to jeszcze slabo jej często było, nic jeść nie umiała przez zapachy, ciąże wspomina jak męczarnie.

Gość gość
na ogół najwięcej ciążowych objawów mają te kafeterianki, które w ciąży nie są :D Przez cała ciążę nie miałam żadnych innych objawów jak pojawienie się większego brzuszka od 4 miesiąca a potem ruchów dziecka, pod koniec ciąży częstsze odwiedzanie wc jak macica pęcherz uciskała kiedy była już duża

Gość zaniepokojona przyszla mamać
Ja jestem w 11tc i 3 dni i brzuszek mam juz dosc okazaly. od czasu do czasu czuje lekkie pobolewanie podbrzusza lecz ja sie dowiedzialam,ze to norma bo macica sie powieksza i dzidzius rosnie wiec sie rozciaga. No mam nadzieje, ze jednak wszystko w porzadku, bo sie troche martwie.

nie mialam krwawienia ani zadnych plamiec jednakze mam obawy i przeczucia,ze cos jest nie tak :/

nawet mnie piersi nie bola ehh nie wiem strasznie sie martwie :/

Gość gość
Ja miałam lekkie pobolewania w podbrzuszu do 7-8 tygodnia ciąży. Piersi pobolewały najbardziej na początku, po 9 tyg trochę się to unormowało, tzn nie bolą juz tak ale widzę, że są trochę większe. Do 15 tyg przytyłam niecałe 2 kg i nic po mnie nie widać, brzuszek jedynie się lekko zaokrągla. Możemy się cieszyć, że nie odczuwamy żadnych przykrych dolegliwości :-) Jeśli się martwisz, to idź do lekarza, zresztą jeśli masz lekarza prowadzącego, to on ci wyznacza wizyty i wszystkie badania :-)

Gdyby nie to,ze poszlam do gina to nawet nie wiedzialabym o ciazy. Zero objaw nawet mnie piersi nie bolaly na poczatku i tak do teraz. Nie mam w ogole objaw ciazy nic oprocz szybkiego pijcia spac i od czas do czasu bolesci podbrzusza. Ide do lekarza w piatek ale chce sie dowiedziec czy tylko ja tak mam dziwnie i czy ktos przechodzi ciaze podobnie. Od kad sie dowiedzialam o ciazy nawt raz mnie nie zemdlilo- na poczatku wiecej spalam i jadlam a teraz to przeszlo. Jedyne to czasami ssie mnie z glodu a czasami nie chce mi sie w ogole jesc.

A piersi to mnie nie bolaly w ogole od samego poczatku.

ZERO OBJAW?? objawów chyba. Lepiej tak niż miałabyś rzygać jak kot i w ogóle być do niczego, tak ja miałam prawie do rozwiązania. Zazdrościłam koleżankom, co w ogóle nie czuły, że są w ciąży

Gość gość
nie martw się, ja też nie miałam żadnych objawów, nawet sobie myślałam że to niemożliwe że jestem w ciązy, spałam normalnie, nie chciało mi się cześciej siku, nic a nic, a teraz 31 tydzień leci :) lekarz mi mówił że czesto słyszy jak się kobiety martwią że nie mają obajwów, tak że to wcale nie jest takie rzadkie.

Dziekuj***ardzo mnie ta ostatnia wiadomoscia pocieszylas. Nie moge sie juz doczekac spotkania z lekarzem i usg :) - Dziekuje wszystkim pania za informacje. Zycze milego dnia.

Gość gość
a dlaczego miałyby cię te piersi boleć? Bo piszesz o tym już kilka razy. Jeśli już to pod koniec ciązy jak zaczną się powiększać mocno i siara zacznie się zbierać :)

Gość gość
Ja w samych poczatkach wizyta u lek dopiero we wrzesniu a tez nic sie nie dzieje . W sumie to czekalam do terminu @ zeby zrobic test bo to 1cykl staran po 2 utratach. 1 12tc 2 -21tc. W tamtych ciazach czulam jakieś bole brzucha siusiu non stop . Glod , dusznosci, a teraz nic konkretnie! W 2ciazach smrod papierosow doprowadzal mnie do zawrotu glowy a teraz palic mi sie chce i to bardzo. Ciaza ciazy nie równa