Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosujecie sie co do zalecen zrobienia testu

Polecane posty

Gość gość

farby do wlosow przed koloryzacja? Ja mam problem ze skora glowy, moge uzywac jedynie szampon dla dzieci, po innych gdy stosuje je dluzej, swedzi mnie skora glowy. Bylam u fryzjerki, tez komentowala wyglad mojej skory, ale stwierdzila, ze farba wszystko wyczysci i nie zaszkodzi-tak tez sie stalo, zniknely strupki i mialam skore czysta i juz nie swedzialo. Nie chce juz bulic u fryzjera za kolor, ktory trzyma sie 2 tygodnie, Kupilam wiec farbe w drogerii i sama sobie poradze. Wybralam loreal serie prodigy bez amoniaku, ale napisane jest na niej, ze nie nalezy jej stosowac, gdy sie ma podrazniona skore a przed koloryzacja nalezy przeprowadzic test alergiczny. Kiedys uzywalam tansze farby, nigdy nic mi nie bylo. Stosujecie sie do tych zalecen?

Gość gość
na każdej farbie jest taka informacja. ja robię test jedynie jak używam nowej farby, ale ostatnio od 3 lat używam jedynie rozjaśniacza.

Gość gość
nigdy nie robiłam testu ale zawsze używam dobrych farb: Loreala lub Garniera farbę zawsze kładę na nieumyte włosy, specjalnie wtedy zwlekam kilka dni z myciem, to chroni skórę głowy i włosy przed przesuszeniem

Gość gość
No ja tez wczesniej testow nie robilam, uzywalam nawet tych tanszych farb. No i sama fryzjerka mi farbowala mimo, iz mialam podrazniona skore glowy.