Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta powinna siedzieć w domu, a mąż powinien utrzymywać rodzinę !!!

Polecane posty

Gość gość
zd dzióbek w dziubek

Gość gość
Zajmowanie się domem to bardzo ciężka praca a zaprzeczać tylko mogą nieudacznicy, którzy nie zasługują na kobietę. To jest z****** obowiązek faceta, że ma utrzymać sam swoją rodzinę. Jak go na to nie stać niech jej nie zakłada najlepiej i jego marne geny niech wyginą.

Gość gość
Jezu co za tempa pipa Ja nie pisalem ze jestem nastolatkiem tylko ze te obowiazki wykona nastolatek I kobiety w rozwoju często sie zatrzymują na poziomie nastolatka A i tak facet musi wykonac te trudniejsze zadania w domu-coś naprawić, załatwić itd. Zimny chcesz porównać pracę stres i odpowiedzialność np. chirurga albo właściciela dużej firmy do obowiązków takiej kury domowej

Gość gość
ja jestem facetem i uważam że kobiety i faceci powini chodzic do pracy wspólnie sprzątac i gotować w domu przy obowiązkach do seksu trzeba kobiety i faceta tak samo jak w życiu

Gość gość
To czemu wy sie nie garniecie di tej lekiej pracy zawodowej My zostaniemy w domku a wy kobietki ogarniecie dużą kasę i jeszcze w domu wszystko naprawicie

Gość gość
to dla faceta powinien być powód do DUMY (nawet nie obowiązek) ale zwyczajnie sam z siebie powinien CHCIEĆ móc zapewnić swojej wybrance i swoim dzieciom utrzymanie. Chyba tylko kryptopedał nie czuje w sobie takiego "sumienia". I tak, z kobiecej natury to wynika, że nie jest przystosowana do pracy zarobkowej tak jak mężczyzna. Kobieta po to została stworzona by objąc pieczę nad domem dlatego jest biologicznie delikatniejsza.

Gość gość
18:39----->co ty pierdolisz kazdy facet oprucz tego ze zarabia niezaleznie ile to potrafi sam sobie ugotowac

Gość gość
to chodzi o zwykłe prawo natury. Męzczyzna został powołany do tego by to on zapewnił swojej wybrance i dzieciom byt. A kobieta została powołana do zajmowania się dziećmi. Facet, który chce siedzieć w domu zamiast zarabiać po prostu chce być kobietą i podobnie jak homseksualizm, jest to odstępstwo od natury.

Gość gość
Facet ma z natury też zapladniac kolejne samice Zgadzasz sie by mezus cos podymal na boku

Gość gość
facet teraz chce sie malo n******** aby zona mu finansowo pomogła bo to głąby nie zaradne umysłowo ,ciekawe czy taki leniwy knur po pracy ugotuje obiad posprzata a zona bedzie na kanapie z pilotem hahahahaah

Gość gość
ciekawe czy po pracy np na budowie ugotuje toto obiad z dwóch dan plus upiecze jakies ciasto ,odrobi lekcje z dziecmi itd buhahahhahahahahahhhhhhhhhhhhh

Gość gość
Pytam sie czy zgadzasz sie by twój mezus mugl coś podymac na boku Pozatym same sie zaplotalyscie i piszecie ze praca domowa jest prostsza bo jovietajjest delikatniejsza

Gość ilitjjjjaaaaaaaaaaaa
mój mąż nie musi zapładniac innych na boku, bo kobieta nie obarczona stresami pracy zawodowej ma wiecej czasu na to,żeby wystarczająco sexy wyglądać dla męża i być gotową do seksu :) Moj mąż ma ekstra seks więc nie musi szukać pocieszenia u dziwek :) w porównaniu do panów, którzy mają oziębłe wiecznie zmęczone pracą zawodową żony, bo nie byli w stanie sami zapewnić im bytu...coś za cos :)

Gość gość
gość dziś 18:39----->co ty pie**olisz kazdy facet oprucz tego ze zarabia niezaleznie ile to potrafi sam sobie ugotowac //////////////TA UGOTUJE CHYBA ODGRZEJE COS ZE SŁOIKA CO NAZWIE OBIADEM RECH RECH RECH

Gość gość
nie, nie zgadzam się bo koooreswto wcale nie lezy w niczyjej naturze... chyba w środowisku ,z ktorego ty pochodzisz nieudacznikuu to ze facet sie puszcza jest normą.

Ja gotuję po swojemu. A rosołów nie gotuję, bo ich nie lubię po prostu... Też mi filozofia. Wrzucić kurczaka, parę marchewek, seler, do garnka i odczekać z 2 h . . .

Gość gość
Hengist dziś Ja gotuję po swojemu. A rosołów nie gotuję, bo ich nie lubię po prostu... Też mi filozofia. Wrzucić kurczaka, parę marchewek, seler, do garnka i odczekać z 2 h . . . ////////////A JAK PIECZESZ CIASTO LUB PODAJESZ OBIAD DLA GOSCI ,CZYM CZYSCISZ PIEKARNIK I WANNE?

Gość gość
Jak dla ciebie rosół to pare marchewek i seler to zapewne jest pyszny :D makaron kupny czy robisz własny?

Gość gość
Autorka nie ogarnia zycia stad taki temat.

Gotuję sobie, a ciast nie piekę. Piekarzem nie jestem. A czyszczę tradycyjnie. Płynem do naczyń i mleczkiem czyszczącym . . .

Gość gość
chłopi tłumany nie ogarniaja zycia :D mamusia podsuwała im pod nos i maminsynki mysla ze wszystko samo sie robi

Gość ilitjjjjaaaaaaaaaaaa
no ale te 2 godziny trzeba odczekać :) więc wyobraź sobie, że jak oboje kończą pracę o 16.00 to na którą będzie obiad w domu jak oboje pracują ? :) A i jeszcze dzieciom trzeba zrobić... :) Pytanie tylko...kiedy :) ?

Gość gość
gąbkom czy druciakiem czyscisz? z znasz naturalne sposoby?

Gość gość
facetom się wydaje, że zrobienie rosołu to jak z tej reklamy aminooo, bez gotowania w 5 minut XD "amino, bez gotowania, amino, ...tralalal" hahahhaah

Gość gość
faceta ograniczonym umysłowo ,zawsze dużo się wydaje ,zwłaszcza ze mysla ciu....lem :D:D

Gość gość
2 godziny trzeba odczekac hahahah tylko kto zrobi zakupy po pracy to zejdzie ze 4

Gość gość
Wy z tego forum to jacyś dziwni jesteście... ja mieszkam z chłopakiem od dwóch lat, oboje robimy obiady, raz ja raz on, zależy kto wcześniej wraca z pracy, sprzątanie tak samo, na ogół w weekendy robimy to razem, ja zajmuje się praniem i łazienką, chłopak ogarnia pokoje i kuchnie. W jakim wy świecie żyjecie, mamy 21 wiek, a nie średniowiecze, nie wyobrażam sobie abym siedziała w domu i tylko nim się zajmowała, a i wątpię aby mój facet chciał mieć w domu taką kobietę bez ambicji, pasji, itd...

"2 godziny trzeba odczekac hahahah tylko kto zrobi zakupy po pracy to zejdzie ze 4" Wszystko do ogarnięcia, na jednym stoisku. W przypadku rosołu, za groszowe pieniądze . . .

Gość gość
teraz, a jak urodzisz dziecko tez na zmiany bedziecie czy bedziesz dla niego pasożytem?

Gość gość
Mamincoreczko nie licz na sponsora. Nikt cie nie bedzie utrzymywal wiec bezmozgu pracuj jak normalny czlowiek a nie ciagle siedzisz na czyims garnuszku, najpierw u rodzicow a teraz u faceta.