Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta powinna siedzieć w domu, a mąż powinien utrzymywać rodzinę !!!

Polecane posty

Gość gość
a co kupujesz na ten rosół? makaron dalej bez odp

Gość gość
Ale niedojebana kretynka z tej autorki hehe niedziwne pewnie jej matka tez taka " ambitna" szmata : p

Gość gość
w du..pie mam tak nie zaradnego sponsora który reprezentuje soba bary mleczne:D:D i nie poradne to ja 2-latek

Gość ilitjjjjaaaaaaaaaaaa
rosół za groszowe pieniądze :D ? Upewnij się ile kosztuje sama wołowina (częściej robię rosół z wołowinki) ;) W perspektywie miesiąca zdrowy obiadek wyjdzie naprawdę drogo. "zależy kto wcześniej wraca z pracy" a jak oboje kończą pracę późno ? To kto ten obiad zrobi :) ? I łatwo mówić jak nie ma dzieci...a co jak będą ?

Gość gość
gość dziś Wy z tego forum to jacyś dziwni jesteście... ja mieszkam z chłopakiem od dwóch lat, oboje robimy obiady, raz ja raz on, zależy kto wcześniej wraca z pracy, sprzątanie tak samo, na ogół w weekendy robimy to razem, ja zajmuje się praniem i łazienką, chłopak ogarnia pokoje i kuchnie. W jakim wy świecie żyjecie, mamy 21 wiek, a nie średniowiecze, nie wyobrażam sobie abym siedziała w domu i tylko nim się zajmowała, a i wątpię aby mój facet chciał mieć w domu taką kobietę bez ambicji, pasji, itd... ///////////a jak wrócisz do pracy zaraz po porodzie na drugi dzien?bedziecie tez cyca dzielic na pół raz ty raz twój facet ? z kim zostawicie dziecko?jak równo uprawnie to róno-uprawnienie nie ma zmiłuj ze cie boli szpara po porodzie do roboty

Gość gość
No właśnie odezwała się jakaś studenciara...kto dzieciom zrobi obiad równo na 15.00 jak oboje rodziców pracuje ? Biorąc pod uwagę zakupy, dojazd do domu i długość przyrządzania to dzieci będą mieć obiad na 19.00 najwcześniej, chyba obiadkolacje.

Gość gość
Hengist ale nie odp młocie jakie znasz naturalne srodki sprzatania bez uzycia chemi ,nastepny debil co sie popisuje marna wiedza:D:D:D

Gość gość
gość dziś Wy z tego forum to jacyś dziwni jesteście... ja mieszkam z chłopakiem od dwóch lat, oboje robimy obiady, raz ja raz on, zależy kto wcześniej wraca z pracy, sprzątanie tak samo, na ogół w weekendy robimy to razem, ja zajmuje się praniem i łazienką, chłopak ogarnia pokoje i kuchnie. W jakim wy świecie żyjecie, mamy 21 wiek, a nie średniowiecze, nie wyobrażam sobie abym siedziała w domu i tylko nim się zajmowała, a i wątpię aby mój facet chciał mieć w domu taką kobietę bez ambicji, pasji, itd.,,,,,,,,,,,,,,,,single ,zobaczymy jak dojda dzieci jak bedziesz spiewac:D:D:D czyli nowe obowiązki

Gość gość
FACECI ZASTANAWIACIE SIĘ kto dzieciom da obiad na czas jak kobieta będzie pracować zawodowo ? Zastanawiacie sie ?

Gość gość
no chyba ze zaraz wynajmie opiekunke ,nianie, by rozwijac dalej swoje pasje :D:D:D:P:P dziecko oleje

"Hengist ale nie odp młocie jakie znasz naturalne srodki sprzatania bez uzycia chemi ,nastepny debil co sie popisuje marna wiedzasmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" Po chuj mi to znać idiotko? Czy ja w XVIII wieku żyję?

Gość gość
Hengist dziś wołowina na rosół to marnotrawstwo. Rosół się z korpusów gotuje... współczuje pojecia o gotowaniu i twoim sknerstwie ale mało zarabiający faceci tak maja:D

Gość gość
nieudacznik zyciowy zre byle co i sie zachwyca hahahahahahah

Gość gość
Hengist dziś "Hengist ale nie odp młocie jakie znasz naturalne srodki sprzatania bez uzycia chemi ,nastepny debil co sie popisuje marna wiedzasmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" Po ch*j mi to znać idiotko? Czy ja w XVIII wieku żyję? ,,,,,,,,,,,jakby cos to zyjesz:D kretynie moze sie w wiekach zagubiłes ,marna c***o

Gość gość
HENGIST ma srednia krajowa dlatego zyje skromnie i to tłuman :D

Gość Taki Gosc
i wiecie co panie u mnie tak jest tylko zona zaczyna sie buntowac. ja widze to tak . pracuje utrzymuje dom i spełniam jej zachcianki w miare mozliwosci portfela (zarabiam miesiecznie wiecej niz premier) w zamian oczekujepełnej obsługi w łużku .... anal oral , głebokie gardło, sex na zawołanie ... ale nie niepasuje jej . wiec ok od wrzesnie jak najmłodszy rusza do przedszkola zona idzie do pracy. ma licencjat z ekonomii i zero doswiadczenia zawodowego. popracuje 4 miesiace za 1200 pln i sama bedzie włazic kakaem na pałke.

Mylisz się. Na co dzień to ja jem wołowinę, indyki i łososie, ale smażone po mojemu. I chodzę d dobrej restauracji, kiedy nie czasu sobie ugotować... Wołowinę jem głównie, kiedy ćwiczę (żeby podbić masę). Kiedy nie ćwiczę, skupiam się na drobiu, rybach i warzywach, żeby zbytnio nie obciążać organizmu . . .

Gość gość
taki gość zarabia więcej niż premier i siedzi na babskim forum, trochę to śmierdzi :D anal ? Masz gejowskie ciągnotki :O ?

Do tego dodam, że w ogóle nie jadam wieprzowiny . . . Pewnie w przeciwieństwie do was. Za parę lat będziecie wygląddały, jak świnie, które zjadacie . . .

Gość gość
podaje przepis na rosól HENGISTA kup padline z kurczaka ,nastaw na gazie ,dodaj 2 marchewki ,kawałek selera i czekaj 2 godziny ,ale nie napisał czym przyprawic wiec wszystko w waszych rękach .teraz czy zbiera szumowiny czy nie oto jest pytanie ,on wali konia rosolak sam sie gotuje i gotowe nakładajcie i smacznego:P:P:D

Gość gość
Hengist dziś Do tego dodam, że w ogóle nie jadam wieprzowiny . . . Pewnie w przeciwieństwie do was. Za parę lat będziecie wygląddały, jak świnie, które zjadacie .....nie większe od ciebie kiedy ty zajadasz zupki chinskie w 5 smakach i flaki ze słoika :D:D

Gość Taki Gosc
czemu miałbym tu nie siedziec ? bo dobrze zarabiam , a wczym to przeszkadza ? myslisz ze jak ktos dobrze zarabia to całymi dniami przesiaduje w restauracjach. wracam zmeczony do domu poboawie sie z dzieciakami i jak zasna czylo o 19- 20 to odpalam kompa. zagladam to raz na jakis czas , pamietam czasy pozdro600 i idealisty z marsa ... nawet jakbym wygrał w tota to tez bym tu wchodził bo czemu nie ? nawyk to nawyk. jak była bys milionerka przestała bys jesc np. kurczaka bo wcinasz go teraz nie majac milionów?

Gość gość
tak półgłówku mam penisa i wale sobie jak ty wała:D

Do tego dodam, że niestety mam sporą słabość do owoców morza (które odstawiłem, bo Pismo raczej je kwalifikuje, jako nieczyste)...

Gość gość
Dobry pomysł z tym utrzymywaniem przez faceta. Facet ma wtedy władzę, żona mu nie podskoczy, bo jest uzależniona. Może mieć kochankę, może kobietą pomiatać, a ta musi siedzieć cicho bo inaczej kopa w d... I co taka uzależniona zrobi? Na siebie nawet,nie zarobi. Musi być jak rybka w akwarium, zero pyskowania, za to ładnie wyglądać. Grzecznie robić lody na życzenie. I drżeć że jej miejsce zajmie kiedyś młodsza. Dla faceta - świetny układ, patriarchat rządzi.

Gość gość
Ja pierdzielę, ale wy macie problemy :) Jestem w małżeństwie już 9 lat, razem z mężem mamy dwójkę wspaniałych dzieciaczków, oboje pracujemy, oboje zajmujemy się domem i oboje wychowujemy dzieci, w czym problem, bo nie rozumiem? Piszecie o jakichś obiadkach, a kto w dzisiejszych czasach ma czas na gotowanie obiadów i to codziennie? Ja wracam z pracy o 17.00, mąż raz o 17, czasem o 18.00 i jemy kolację, obiady jemy w pracy, dzieci w przedszkolu i szkole. Śmieszą mnie wypowiedzi kobiet które twierdzą że praca w domu jest ciężka, też mi wielki wysiłek ugotować obiad, czy posprzątać łazienkę, co innego jak nie ma się zamiaru posyłać dzieci do przedszkola, wtedy faktycznie opiekę nad dzieckiem można uznać za dosyć ciężką. Autorka ma prawo wymagać tego co wymaga, ale tylko pod warunkiem że znajdzie sobie nieroba, który nic w domu nie potrafi zrobić i jej facet nawet palcem w domu nie kiwnie, a ona będzie robić za służkę, tylko że takimi kobietami mężczyźni się szybko nudzą.