Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki przy karmieniu

Polecane posty

Gość gość

wiem że są tabletki jednoskładnikowe które można brać podczas karmienia piersią, ale obawiam się czy to byłoby bezpieczne dla dziecka?? brała któraś z was?

Gość gość
Ja nie brałam, bo nie ma długoterminowych badań nad wpływem tych tabletek na dziecko przy kp. Zostaje guma...

Gość gość
właśnie tego też się boję, no ok jakoś pomęczymy się... skoncze karmić to pomyślę

Gość gość
No ja się już 9 miesiąc męczę. Jedziemy na gumach, ale trochę się stresuję. Jak skończę karmić to wracam do anty hormonalnej, dwuskładnikowej.

Gość gość
Sa tabletki antykoncepcyjne ktore mozna stosować w czasie kp. Ja bralam tabletki Azalia. Idzi do lekarza to ci przepisze bezpieczne dla dziecka w czasie kp.

Gość gość
Ja biore limetic ponad 4 miesiace, tabletki jednoskladnikowe, karmie.Jak na razie skutek uboczny to waga w gore ale do tego lecze niedoczynnosc tarczycy.Ja bym sie bala na gumach, zwlaszcza po cesarce byłoby mega nieopowiedzialne zajsc zaraz w kolejna ciaze a celibat raczej tez odpada.

Gość gość
no my już 8 miesięcy po porodzie i na razie na gumkach. Wydaje mi sie za jak na razie jest spoko. Mąż troche marudzi ale widzi ze ja na razie nie chce tabsów bo karmie. Osobiście sie boje tabletek przy karmieniu