Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manieczka89

Pytanie!

Polecane posty

Gość Manieczka89

Mam pytanie może głupie ale nigdzie odpowiedzi nie moge znaleść..a mianowicie wczoraj wróciłam od ginekologa byłam na badaniu i zrobiła mi usg z malenstwem wszustko ok tylko na zdjęciu wydaje mi się ze ma zbyt szpiczastą bródkę aż dziwnie to wygląda..jestem dopiero w 11 tygodniu i chciałam zapytać czy kształt główki jeszcze sie zmieni czy juz taki zostanie do konca?w prawdzie mój mąż też ma szpiczastą brodę no ale znowu nie tak..

po pierwsze: moze to byc wina usg czasem moze sie cos rozmyc, a po drugie wszystko dopiero sie rozwija i jeszcze sie sto razy zmieni!

Gość gość
Dziewczyno, przecież na tych zdjęciach z usg zawsze coś wygląda nie tak jak powinno :D Nie bierz obrazu z usg całkiem na poważnie :)

Gość gość
Na tym etapie ciazy dziecko wogole wyglada jak kosmita. Wpisz w wyszukiwace i zobacz nawet na animacjach jak wyglada dziecko. Brody o jeszcze wogole nie ma:-) hihihi dobre - moze byc temat dnia:-)

Gość gość
I pewnie odstajace uszy! :-D

Gość Manieczka89
Mówiłam że głupie pytanie. Ale naprawdę jakbyście widziały główka wyglada jak taki napchany balonik co ma taki dosyć wąski dół..sama doktorka pierwsze co zwróciła uwagę "proszę zobaczyć jaką ma szpiczastą bródke" i aż się boje ze moze być z nim coś nie tak..ale swoją drogą to zdjęcie na robione lustrzanką też nie wyglada..

Gość Manieczka89
No wlaśnie uszów to w ogóle nie widać..czyżby ich nie miał?;> dobra badzmy poważni..wiem że to smieszne brzmi co pisze ale akurat ja należe do tej grupy kobiet co się okropnie wszystkim przejmują i najgorsze sobie wmawiają zawsze.wiec zrozumcie wariatke;p

Gość gość
Ale po co nabijac sobie glowe niedorzecznosciami! To juz plaga u mlodych matek! Ja rozumiem troske i pewien niepokoj,ale szukac na sile problemow,to jest jakies chore! Wczoraj laska miala problem,bo jej 4-mies.synek za malo glosek wymawia....kobity! Opanujcie sie! Te wszystkie leki,nerwy,przenosicie na dziecko,ktore potem placzliwe,lekliwe,rozchwiane,bo mama wiecznie w straxhu... :-o

Gość gość
Lekarka pewnie chciala zebys sie rozluznila:-) a tak serio to wyluzuj, male napewno jest ok. Uszy faktycznie jeszcze sie nie wyksztalcily, ale takie male kilkucentymetrowe stworzonka jeszcze ludzi nie przypominaja:-) moja lekarka na usg smiala sie ze mala ma okraglutkie policzki, ale to bylo pod koniec ciazy gdy mala byla w pelni ,,wyksztalcona":-) i rzeczywiscie urodzila sie z wyjatkowl okraglutkimi policzkami:-) ale jak patrze na zdjecia usg - nawet 3d z 12 tc to w niczym nie lrzypomina siebie:-) ba nawet do czlowieka malo podobna:-) glowa do gory, wykuzuj posladki