Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonkaaaa

ślub w trampkach

Polecane posty

Gość gość
Mowa jest o butach a nie o sukniach a to różnica!!! większość kobiet pod suknie ślubną nie ważne czy rybka ,beza ,czy prosta ubiera odpowiednie buty ! a tu mowa jest o trampkach! trochę bezguście moim zdaniem do koronki ubrać trampki! no ale o gustach się nie dyskutuje!

Gość gość
nie macie pojecia trampki wyglądają bardzo stylowo do koronki, a mowa jest ogólnie też o stroju i prawdą jest, ze większość z was poprzebierana jest do ślubu za wsiurskie bezy i tak macie odpowiednie wsiurskie buty do tego :P PRZEBIERAŃCE obciachowe w draperiach i bitych śmietanach z kokosami na łbach hahaha :P

Gość gość
no tak, lepsze trampki do sukienki... A podobno dorośli ludzie...

Gość gość
dekoldem - OMG.. Nie chciałabym, żeby moje dziecko uczyła nauczycielka z dekolDem :P

Gość gość
Jak już napisałam to zorientowałam się że nastąpiła literówka ale nie będę się spowiadać z tego że źle coś klinkę na klawiaturze. To są zwyczajne błędy literowe

Gość gość
nie klinkę a kliknę szanowna Pani bo pewnie znów się oburzysz o kolejną literówkę także od razu poprawiam bo są tutaj takie czepialskie Panny. Potem się dziwicie że wasze dzieci są gnębione przez nas jak wy same mamuśki tak się czepiacie wszystkich

Gość gość
ja mimo wszystko uważam że (normalna) kobieta do ślubu w trampkach nie pójdzie

Gość gość
normalna kobieta nie pójdzie w bezie na kole i getrach na jeden palec :o

Gość gość
Pomysł ciekawy, jak macie ochotę na taką stylizację ślubną, to czemu nie?:) Byłam ślubie, na którym Pan Młody był w conversach. Ogólnie ślub był nietypowy, w plenerze, w piątek 13-go itp. Wszystko miało z założenia łamać zasady i konwenanse, stąd też te conversy. Wyglądało to bardzo fajnie:)

Gość gość
ale to nie trampki do sukienki

Gość gość
22.36 nie posraj się. Co zamówiłaś już konstrukcję sukienkową na trzech kołach z falbanami, atłasowe geterki z cekinami i diadem na bazarku? no tak to nie to samo :D

Gość gość
Trampki ok na zmianę ,na sesję ,poprawiny ale nie na główną ceremonie !!!

Gość gość
bo co? bo ty tak mówisz? ja bym w życiu nie założyła tych getrów na jeden palec o których już ktoś tu pisał, bo chyba bym ze wstydu się spaliła ale nikt by nic do tego nie miał, bo większość ten syf wieśniacki zakłada, a to co robi większość jest ok nawet jak jest głupie :classic_cool:

Gość gość
brak klasy i stylu...ślub i trampki ;( ;/

Gość gość
no, bo atłasowa beza z falbanami, cekinami i nalakierowany kokos na łbie to jest klasa i styl buahahahah :D

Gość gość
Syf wieśniacki zaprezentuje autorka ubierając trampki na tak ważną uroczystość jakim jest ślub !!! (skończ pisać te durne opinie o rękawiczkach bo to już jest nudne )! w każdym razie kobiety idące do ołtarza w bezie i rękawiczkach wyglądają o niebo lepiej niżeli osoby zakładające trampki na swój własny ślub)! UBRANIE I DODATKI TAKIE JAK BUTY POWINNY STANOWIĆ JEDNĄ CAŁOŚĆ I BYĆ ODPOWIEDNIO DOPRANE DO OKAZJI!

Gość gość
ja nie od tej bezy i rękawiczek ale też już bym wolała trampy niż to :P

Gość gość
A ja nie uważam, że kobiety wyglądające jak kokoty w atłasowych draperiach i kiczowatych dodatkach wyglądają o niebo lepiej niż ktoś w trampkach. Tylko tak jak ktoś tu stwierdził tak robi większość więc jakoś to wszyscy łykają i jest tak ŚLUBNIE :o

Gość szczesliwa i niedojrzala zona
Autorko, sama widzisz. Ja powiem Ci jedno - żyję jak chcę i nie żałuję niczego, a opinię ludzi mam w głębokim poważaniu. Natomiast zastanów się, czy Tobie takie komentarze jak tutaj nie zepsują tego wymarzonego dnia. Dużo szczęścia, cokolwiek zdecydujesz. :)

Gość gość
że niby trampki to wielki styl hahahahahahaha

Gość gość
idz nawet boso co ci zalezy?Glupich nie sieją.

Gość paluch34567
Suuuper pomysł! Ja bym jeszcze na kozie wjechał do urzędu. Ale będom wspomnienia, nom :)

Gość gość
Ależ wszyscy tu są dojrzali! Przecież ma być miło! Ma być co wspominać! Po co ta ciągła powaga?

Gość 30 lat minęło jak jeden dzień
Jesteś Niedojrzała .Może zamiast tych kwiatów weź czerwonego misia i smoczek dziewczynko .Nie musi być obcas ,weź choćby płaskie baleriny czy coś ale nie trampki zrobisz z siebie pośmiewisko!

A czemu nie? A widziałam kiedyś zdjęcie, chyba w portfolio mojego fotografa , i tam była panna młoda w trampkach i pięknej białej, klasycznej sukni. REWELACJA to wyglądało :) Link do jego strony - może gdzieś tam jest to zdjęcie: http://rgfotograf.pl

Gość gość
Z narzeczonym wpadliśmy na pomysł żeby zalożyć trampki w czerwonym kokorze tylko na pierwszy taniec. Planujemy wybrać szybki i radosny utwór a żeby było trochę inaczej wskoczymy w tramki, które później wykorzystamy na sesji. Będzie i elegancko i luzacko.

Gość gość
Kochane dziewczyny, zwolenniczki ślubu w trampkach, gdzie kupilyscie takie specjalne conversy do ślubu? Jestem z Poznania i chciałabym je zakupić w swojej miejscowości razem z narzeczonym. Proszę poradzcie gdzie się udać ;-)

Gość gość
Świetny pomysł.