Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto przez depresję czuje że przegrał życie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak

Gość STARY KAWALER BRONEK
No to lipa ale takie życie jedni mają wszystko drudzy nic

Gość gość
Te verde a ile lat zmagałaś się z depresja?

Gość gość
przez depresję nigdy. Przez ludzi można przegrać i w starciu z dzikim silnym zwierzęciem lub jakaś klęska

Gość gość
Jka się ja leczy to nie można przegra przez nią życia.Życie przegrywa się przez swój charakter i mentalność zaś depresja może dopaść nawet Bila Gatesa (nie wiem jak się pisze).Nie można zwalać życiowych porażek na chorobę bo to oszukiwanie siebie.

Gość brokeninside87
tak, przez depresję przegrałam to życie, które miałam, ale cóż, nowe sobie jakoś robię. przyjdzie kolejny epizod i znów mi wszystko roz;pi;erdoli, na chuj się starać?:( cześć te verde, pysio moje:)

Jka się ja leczy to nie można przegra przez nią życia.Życie przegrywa się przez swój charakter i mentalność zaś depresja może dopaść nawet Bila Gatesa (nie wiem jak się pisze).Nie można zwalać życiowych porażek na chorobę bo to oszukiwanie siebie. x no ja mam zaburzenie osobowości, które je powodują, więc życiowe porażki mało mają do tego

Zmagam się z depresją, ponoć dwubiegunową, od 2010 roku. Przez pierwsze dwa lata przegrywałam życie, byłam wrakiem człowieka. Obecnie, mimo że jeszcze "nie wyzdrowiałam", czuję się znacznie lepiej. Mam w sobie dużo energii, odzyskałam wiarę w siebie i wiem, że mogę wiele.