Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byscie zareagowaly jak dziecko ...dalo by wam kuksańca .

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o np. taka sytuacje . siedzicie na fotelu , przechodzi prawie 5-letnie dziecko i rączką klepnie Was w kolano . i idzie sobie dalej. zaznaczam NIE UDERZY ale klepnie , a raczej nawet musnie.

Gość gość
Moje tak zaczepia często, przewaznie chce zebym za nim pobiegla i odbyla walke ;) ale mój wie ze to tylko w domu, w formie zabawy, lekko. Wtedy sie nie gniewam. Nigdy nie robil tego zlosliwie. Bo wtedy to inna sprawa. Albo klepal bo chcial mnie uderzyć. W takich przypadkach bym sie wkurzyla.

Gość gość
no to faktycznie kuksaniec :/

Gość gość
nic raczej bym nie zrobila.... nie analizuje kazdego zachowania mojego dziecka, sama czasem je klepne przechodzac...ale to wszystko z nadmiaru milosci hahaha

Gość gość
Co za durbe pytanie. Oddalabym. Odebralabym to jako zachete do zabawy,checna tarmoszenie sie i laskotki.

Gość gość
autorka--- pytam , gdyż wlasnie miałam taka sytuacje,ze moje dziecko klaplo tak moja bratowa a TA WIEEEELKI HALAS ZROBILA ZE JA BIJE I ZE TAK NIEWOLNO . a moja siostra ignoruje takie cos .takie kuksańce.

Gość gość
ja bym zignorowała. bez przesady!

Gość gość
Nic bym nie zrobiła, nie lubię zabaw typu poklepywanie czy dokuczanie, więc jak ktoś tak zaczepia to to ignoruję.