Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZosiaaaSamosiaaa

Bardzo współczuję wszystkim kobietom....

Polecane posty

Gość ZosiaaaSamosiaaa

.....tych baranów zwanych mężami :O Znam tylko jedną kobietę, która wspaniałego męża. Ta kobieta to....ja ;) Reszta to totalna tragedia :O Może kilka znanych mi kobiet ma co najwyżej w miarę normalnych facetów, reszta to jełopy, oblechy, buraki, chamy itd. itp. Wspaniały jest tylko jeden - MÓJ MĄŻ :D Nie piszę tego, bo jestem zaślepiona miłością, po prostu tak jest naprawdę. Wiele koleżanek mi go zazdrości, mówią mi to jednocześnie żaląc się na tych swoich knurogłowych :O

Gość gość
Moj maz na pewno jest lepszy niż Twój i sie nie chwale:)

Gość ZosiaaaSamosiaaa
o już zgłosiła pierwsza zazdrośnica :) ZAPRASZAM następne :)

Gość Kochanka męża ZosiSamosi
Potwierdzam, świetny facet. A jakie minety wykręca!

Gość gość
autorko - mój mąż zarabia tyle, że ja nie muszę pracować - ale pracuję, bo lubię swoją pracę sprząta w domu i pierze chętnie bawi się z dzieckiem nie pije nie chodzi nigdzie z kumplami, za to nie ma nic przeciwko jak ja gdzieś wyjdę codziennie okazuje mi ogromną miłość Twój nawet do pięt mojemu nie dorasta

Gość gość
Ja nie będę mieć męża,bo u mnie w rodzinie są same nieudane związki. Dziękuje bardzo za takiego męża!

Gość ZosiaaaSamosiaaa
A ja się chwalę, a co ? nie wolno :) Mój jest męski, dobry, mądry, inteligentny, empatyczny, szlachetny, zaradny, serdeczny, wspaniałomyślny, opiekuńczy, troskliwy, szczery, z zasadami, rycerski, silny, pomocny, oddany rodzinie, pomysłowy, energiczny, wysportowany, mega przystojny....mogłabym tak długo, ale niektóre już i tak są zielone z zazdrości, oszczędzę wam, bo dostaniecie pewnie zaraz duszności :(

Gość ZosiaaaSamosiaaa
a na kafe to się tyle już naczytałam o tych "udanych małżeństwach"......tiaaaaa

Gość gość
Znam takich co nie wychodzą nigdzie z kolegami i nic dla siebie nie robią i żyją tylko dla żony , na pewno jest super ale na 100% ci się znudzi, będziesz rzygała takim facetem. Kobieta potrzebuje faceta który jest trochę draniem i trochę sie przeciwstawia, to jest pociągające i tylko takich facetów sie kocha a reszta to tylko sługusy z którymi można spędzić nudne życie...

Gość gość
wlewaj se wlewaj... haha a tak serio to ferdek kiepski z przed tv zawoła przynieś piwo kobieto... hahaha lecz się z kompleksów na kafe... większej idiotki swiat nie widzial...marzenia nie kosztują... jakbyś miala takiego to by cie tu nie bylo

Gość gość
Ale Wy glupie jestescie

Gość gość
Wiesz co mam wspaniałego męża! Nie przeszkadza mu to że jestem chora . Każdy dzień jest wspaniały i nigdy z nim nie było wojny ! Zawsze się dogadujemy -może to dziwne nie wiem !! Kocham go i cieszy mnie to że zasypiam przy nim i sie przy nim budze . Nie wiem ile razy przy nim jeszcze się obudzę ale wiesz co "MIŁOŚĆ NIE SZUKA POKLASKU" Też znam małżenstwa gdzie kobiety łatwo nie mają z mężami ! Ale to nie znaczy że mam obrażać wszystkich i opowiadać tylko o tym jakiego mam wspaniałego męża !! Wystarczy że mówie to jemu !I nie mam ci czego zazdrościć ewentualnie ci mogę pogratulować !! Z reszta to jest dziwne że , o udanych związkach sie teraz mowi jak o dinozaurach!

Gość ZosiaaaSamosiaaa
A co na kafe tylko nieszczęśliwe siedzą ? Niektórzy po prostu chcą się trochę odstresować albo raczej odmóżdżyć i tu sobie wchodzą :P Siedzę tu czasami przy kawie zamiast z koleżankami, z którymi musiałam kontakty troszkę ograniczyć, bo mi działały na nerwy....mojego mężucha za mocno zazdrościły :O

Gość ZosiaaaSamosiaaa
gość 17:48 a ja Tobie gratuluję i życzę zdrowia.

Zosiu nie denerwuj sie nie mialam nic zlego na mysli gratuluje tobie ,ja osobiscie zostaje przy swojej decyzji :))wybieram wolnosc)))

Gość gość
Autorko możesz mieć fajnego męża. Uwierzę ci na słowo. Ale współczuję mu bo wziął sobie głupią żonę. O czym świadczy ten założony topik

Gość gość
a kto to jest ferdek kiepski ?

Gość ZosiaaaSamosiaaa
a to fakt, że jestem jego gorszą połówką :( Mogę przyznać się do wielu wad np. próżność, zmienność nastrojów, brak tolerancji, gniew, pycha, tchórzostwo :O Widzę wady nie tylko innych, ale też swoje, dzięki temu tym bardziej doceniam mojego męża :)