Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość gość

Otóż, wizytę u ginekologa mam dopiero 19stego a do tego czasu nie wytrzymam nerwowo z tego stresu boję się że jestem w ciąży. Karmię piersią 16 mc synka,4 razy na dobę je w miarę o stałych porach. Miesiąc temu współżyliśmy z mężem i zabezpieczaliśmy się prezerwatywą ale pękła na koniec i niestety we mnie akurat skończył. W czerwcu dostałam pierwszy okres od porodu dopiero, około 2 tyg temu dostałam drugi normalny taki jak przed ciążą, średnio obfity, taki jak miałam. Dodam, że okres dostałam po tej akcji z gumką. Od paru dni źle się czuje, kręci mi się w głowie, mam mdłości,ale nie wymiotuje nie mam apetytu, chodzę zmęczona. Dużo pracuje, nie dosypia wczęsnie wstaje, do tego mały jeszcze na piersi. Dzisiaj robiłam test ciążowy wyszedł wynik nieoznaczny. Jutro zrobie jeszcze jeden;/ Możliwe żeby była w ciąży? Oszaleje do tej wizty;)

Gość gość
co znaczy nieoznaczony?

Gość gość
żadna kreska się nie pokazała

Gość gość
Różnie może być.Teoretycznie wstrzeliliście się akurat w dni płodne...

Gość gość
własnie nie wiadomo bo nadal karmię i to było po pierwszym okresie a nie miałam śluzu jak na dni płodne. Jakbym była to chyba bym nie dostała okresu nie;/?

Gość gość
Okresu nie, ale krwawienie w ciąży się zdarza. Z resztą sama wiesz. Może idź jeszcze dziś po test, po co masz się stresować całą noc. Po miesiącu od stosunku każdy test by wykazał.