Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholera chyba się zakochałem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, nie przyszedłem tu po żadne porady. Nie szukam też żadnego wsparacia, raczej chciałbym wyrzucić coś z siebie. Nie miałem szczęścia do związków ale ostatnio chyba spotkałem dziewczynę z którą dobrze się czuję. Spotkaliśmy się w ciągu 7 dni właściwie 3 razy i było świetnie. Tak świetnie że nawet się całowaliśmy. I o ile wszystko jest ok, to spotykamy się dopiero w poniedziałek czyli prawie za tydzień i szajby dostaję. Nie z zazdrości ale już bym chciał się z nią więcej widzieć i więcej. Chyba się zakochałem a przynajmniej porządnie zauroczyłem w tej ślicznej i mądrej dziewczynie. Eh.

Gość mily facet
Spotykajcie sie2-3razy w tygodniu. Nie badz dostepny zawsze,bo nie bedzie miala do cb szacunku. Wylazcie gdzies,robcie szalone rzeczy czy co tam chcecie. Pozdrawiam. xoxo

Gość gość
Nawet nie wiem czemu miałbym udawać niedostępnego. Nie jestem facetem który musi przed dziewczyną udawać, ale tak będzie lepiej smakowało. Ale ile się nacierpię sam wcześniej to tylko ja wiem. ;) Ot, "nieszczęście" zakochanego.

Gość gość
To tylko dlatego, ze to jedyna kobieta z jaka sie spotykasz

Gość mily facet
Spotykajcie sie2-3razy w tygodniu. Nie badz dostepny zawsze,bo nie bedzie miala do cb szacunku. Wylazcie gdzies,robcie szalone rzeczy czy co tam chcecie. Pozdrawiam. xoxo

Gość gość
>To tylko dlatego, ze to jedyna kobieta z jaka sie spotykasz a mam się spotykać z wieloma w tym samym czasie :D? ktoś tu chyba nie dorósł

Gość gość
Zakręć sobie śmigłem pod jej fotke, trochę się uspokoisz :)

Gość gość
ona ma 20, ja 23. ;) ot, fajnie jest. a śmigło będzie się kręcić w swoim czasie. :P