Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żeby znaleźć prace w Anglii jako kelner czy sprzedawca

Polecane posty

Gość gość

- trzeba mieć wykształcenie wyższe a co najmniej być studentem - mieć doświadczenie z uk min rok lub dwa lata - 2 referencje od 2 poprzednich pracodawców - biegły angielski i najlepiej certyfikat w taki o to sposób można spróbować powalczyć o pozycje za 6.31-7 funtów na godzinę i max 20 godzin tygodniowo i konkurować z co najmniej 100 innymi kandydatami

Gość gość
Prawda !

Gość gość
nie do konca prawda- ja nie mialam zadnego z w/w punktow (co chodzi o ang to znam b dobrze ale bez certyfikatow) i bylam i kelnerka i sprzedawca :) Praca przez nikogo niezalatwiana, po prostu trzeba miec troche samozaparcia, szczescia i "umiec sie sprzedac" na rozmowie :)

Gość gość
^^ Moze kiedys tak bylo ale teraz juz tak nie jest. 10/10 zgadzam sie z pierwszym postem.

Gość gość
Tak, trzeba ukończyć Oxford lub Cambridge i miec IELTS min.7 zeby dostać prace na pół etatu za 6.31 !

Gość gość
Bzdury. ja mam wyższe wykształcenie ale polskie, nie tutejsze. mam bardzo dobry język. ale pracę w sklepie (next) dostałam, bo wczesniej pół roku 1-2 dni tygodniowo robilam wolontariat w charity shop...

Gość gość
I z czego żyłaś jak robiłaś darmowy wolontariat ?

Gość gość
Pracowałam 4 dni po 8 godzin w płatnej pracy, to chyba oczywiste. przecież napisalam ile dni w tygodniu wolontariatu mialam

Gość gość
Autorze postu, tak, to prawda